|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zamašen nosek in kašelj
21.5.2006 17:50:09   
AR
Naša user posted image  bo kmalu stara sedem mesecev in se je sinoči sredi noči zbudila z zabitim noskom. Danes je začela še kašljati. Vročine nima.

Nosek ji čistim s fiziološko in pumpico (kolikor pusti), apetit in njeno razpoloženje je normalno.

Kaj mislite kaj lahko še naredim, da prehlad čimprej pozdravim? Ali naj grem zdravniku?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zamašen nosek in kašelj
21.5.2006 18:03:32   
Anonimen
K zdravniku menda ni treba , če ni vročine.Jaz bi na tvojem mestu kupila sirup za kašelj in to je to.menda se imenuje prospenuser posted image

(odgovor članu AR)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zamašen nosek in kašelj
21.5.2006 19:09:03   
benika
K zdravniku ga pelješ če ima vročino. Tudi naš je trenutno prehlajen, nosek mu čistim s fiziološko raztopino in palčko (pri pumpici namreč živčnega faše), prsni koš mu pa namažem s kremo tea tree in nato nanj položim toplo pleničko. Do sedaj nam je to kr uspešno pomagalo.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Zamašen nosek in kašelj
21.5.2006 21:22:59   
sjug
Oh srečnice, se mi kar milo stori, ko vas poslušam. Pri nas smo strokovnjaki za obolenja. Škoda da ne za zdravje user posted image .

Veliko fiziološke v nos, ne šparat! Zlivat, pa če se otrok še tako upira, da ne bo šlo na ušesa. Ponoči pa kar OperilP v noska, da lahko diha. Če ni vročine 38,5 v ritki vsaj en cel dan - torej dva dni, nikar ne hodite k zdravniku. Boste res še kaj po poti pobrali. Menda pomaga materina dušica -kopel in krema od Justu. Nam zaenkrat ne pomaga nič. Pa hitro se pozdravite!

_____________________________

Never Ever Give Up!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Zamašen nosek in kašelj
22.5.2006 9:03:19   
katjandraž
Jaz sem v enaki dilemi kot ti, AR. Tudi naša 2 in pol mesečnica ima že 3 dni zabasan nos in vsake tolko kašlja. Sem se najprej ustrašila, da bo laringitis od svojega brata pobrala, pa mislim, da ni to, pač kašlja od te sluzi. Nos ji spiram s fiziološko in s pumpico vlečem ven. Nevrejetno kaj ima to revše v nosu. Tudi jaz najbrž ne bom peljala pikice k zdravnici, da še tam kaj ne faše

Od kdaj naprej lahko dajemo user posted image  kapljice v nos, mogoče katera ve? Kaj pa jaz, jih lahko, glede na to, da polno dojim? Ja, sem se še jaz od otrok nalezla, imam čisto zabasan nos in grlo me boli. user posted image  Bo že bolš, samo da mali ne bi šlo naprej.

(odgovor članu sjug)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Zamašen nosek in kašelj
22.5.2006 10:19:43   
Darja_29
Pri mojemu sinu se je najbolj obnesla Nisita (fiziološka v razpršilu), ker se pač bolje porazdeli kot kapljice. Res ne šparat!
Sirupa ne priporočajo, meni so rekli da najbolje kakšne domače smrekove vršičke.
Pri kašlju pa je pri nas najbolj pomagala oljna krpica na prsa.
Če pa mažete z materino dušico ali tee trea, pa je baje treba namazat prsi, hrbet in podplate!!! da potegne ven... To še meni pomaga.
LPD

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Zamašen nosek in kašelj
22.5.2006 10:28:03   
AR
KatjaAndraž tudi jaz sem bolana. No, prehlajena in nos imam zamašen. Ful slabo sem spala, ker me j eše grlo začelo boleti. Pri nas se je pa ta mala od mene nalezla.

Danes je user posted image  že boljš. Smrklji kar sami letijo iz noska in začela je izkašljevati.

(odgovor članu Darja_29)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Zamašen nosek in kašelj
22.5.2006 10:39:17   
Anonimen
Dokler bo nahodna bo kašljala,ker ji zadaj iz noska po požiralniku teče sluz in draži na kašelj.Pomagaš res tako kot so druge rekle z razpršilom fiziološke.
Pa na ne boo ves čas na hrbtu,da se sluz ne izceja kar naprej po grlu.
Pokonci jo postavljaj,da gre vse ven.Kakšne inhalacije tudi ne bi škodile,take,da ovlažijo nos in grlo.Zate tudi,ti si pa privošči lekadol,pa čaj in limono.

(odgovor članu AR)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?