|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zala je sama prišla po stopnicah
2.8.2005 23:32:59   
ksenija.
Moram se pohvalit. Zala je bila danes stara deset mesecev. Že dalj časa se plazi po štirih in veselo dviguje ob vsem kjer je to možno.

Danes se je igrala na hodniku in jaz zraven nje, ati pa je letel gor po stopnicah. Šla je do prve stopnice in dala na njo rokice, potem je rokice prestavila na drugo stopnico, poglej čudež potem je prvo nogico dvignila na stopnico, nato še drugo. In je šla po stopnicah, jaz pa seveda zadaj za njo, da sem jo čuvala. Zraven pa je še klepetala atatatata atatata.... Ko je pogruntala kako to gre je bila naenkrat na vrhu stopnic.

Res ne morem verjet, sedaj pa mi ne preostane drugega kot da zapiram vrata in da čimprej nabavimo zaščitna vratca na stopnicah.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zala je sama prišla po stopnicah
3.8.2005 0:19:54   
Wahoo RR
čestitke za 10 mesecev :darilo::torta::darilo::torta:
in za njeno prvo stopnico :rozica:


(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zala je sama prišla po stopnicah
3.8.2005 7:04:59   
Marogica
Bravo Zala.
Ti bom povedala svojo izkušnjo, kar se tiče stopnic. V naši hiši imamo zelo strme stopnice, da mora celo odrasel človek paziti pri hoji navzgor ali navzdol. Da ne bi prišlo do kakšne nesreče. smo si tudi mi omislili zaščitna vrata spodaj in zgoraj. Poleg tega pa je mož ta malemu pokazal ,kako naj hodi po stopnicah-v primeru, da bi se kdaj ta mali znašel sam pred stopnicami in začel plezati po njih. Roke na zgornji stopnici, noge na spodnji. Kako se sestopa... In sta trenirala. Nekako smo se počutili varnejše.
Rezultat teh "vaj" je, da smo vratca uporabili samo enkrat-to je prvič, ko smo jih preizkusili in nikoli več. Ta mali pa po stopnicah še enkrat ni padel. (sedaj je star 4,5 let)
Je pa res, da smo hodili po stopnicah skupaj z njim do njegovega 3 leta.
Lepo "trenirajte"

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zala je sama prišla po stopnicah
3.8.2005 7:08:58   
Anonimen
Bravo, Zala, mamici pa želim prijetno redno hojo po stopnicah, ker kolikor poznam take mulčke, bo to zdaj postal vaš družinski šport.

(odgovor članu ksenija.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Zala je sama prišla po stopnicah
3.8.2005 7:44:50   
puncica
:bravo::bravo::bravo: ja res je zdej pa boš imela ko bo hotla skoz po štengah hodit, naša je že hotla, pa smo vrata zaprl pa je bil jok do onemoglosti:)-

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
3.8.2005 7:59:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ksenija.)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Zala je sama prišla po stopnicah
4.8.2005 8:35:53   
sandram
:bravo::bravo::bravo:Pozdravljena Ksenija.Kako kaj? Že dolgo te nisem brala,saj se mi je iztekla porodniška in delam...Moram ti povedat da je naš ALJAŽ pogruntal enako obliko rekreacije,s tem da smo mi hitro dali vratca gor,sedaj pa gre sedet pred njih in se krega.Madona je posrečen.To kar hitro nabavi,ker naš je zmožen sam gor prit kar hitro,sploh pa odpira vse po vrsti,spušča se že sam,, tudi sam stoji,je pa tak ziheraš, da ne naredi koraka sam,ne da bi me prijel za nogo....
Želim ti lep,ne preveč deževen dan in upam, da se kaj vidimo:kava:...Čao...

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?