Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Rabim nasvet;) 16.11.2010 11:52:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Seveda je možnost, da si noseča. Ogromno punc ima po IVF ful izcedkov, tudi krvavih in mislijo, da je vsega konec, kasneje pa se izkaže, da temu ni tako. Če si nekje 12 dan po ETju, lahko kamot narediš test.
|
|
|
|
RE: Rabim nasvet;) 16.11.2010 12:03:28
|
|
|
|
energija80
|
Suzi hvala za hiter odgovor...jaz sem imela ET ŽE 29.9:)ZAakrvavela 13.10.2010(4 dni), do zdaj ni menstruacije...zamuja...
|
|
|
|
RE: Rabim nasvet;) 16.11.2010 12:07:41
|
|
|
|
loremi
|
Energija80 najprej naredi test, če je pozitiven, potem juhu, vemo, zakaj izostaja, če je negativen, so se pa hormoni malo zmešali zaradi samega postopka.
|
|
RE: Rabim nasvet;) 16.11.2010 12:11:01
|
|
|
|
energija80
|
Hej loremi,hvala ti;)Danes ga definitivno naredim,sem prav nervozna...Nekako sem to že dala iz glave in se pripravljava na nov boj...Iz tvojih ust v božja ušesa;)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?