Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zakon o prevozu lupinice 23.3.2009 10:40:36
|
|
|
|
benika
|
V vsakem primeru moraš izklopiti airbag, če lupinico voziš spredaj. Tako da nima nobene veze, če nimaš airbaga.
|
|
|
|
RE: Zakon o prevozu lupinice 23.3.2009 10:41:32
|
|
|
|
kamilija
|
Ja sej to me zanima...če jo lahko vozim spredaj? Moj avto pa nima airbaga.
|
|
|
|
RE: Zakon o prevozu lupinice 23.3.2009 10:42:29
|
|
|
|
slovenka
|
Torej jo lahko voziš
|
|
RE: Zakon o prevozu lupinice 23.3.2009 10:45:11
|
|
|
|
benika
|
Ja sej to me zanima...če jo lahko vozim spredaj? Ja.
|
|
|
|
RE: Zakon o prevozu lupinice 23.3.2009 11:48:05
|
|
|
|
lukec
|
Ja lahko.
|
|
RE: Zakon o prevozu lupinice 23.3.2009 13:40:12
|
|
|
|
ajataja
|
seveda lahko in to katerikoli otroški sedež lahko imaš spredaj.
|
|
|
|
RE: Zakon o prevozu lupinice 23.3.2009 15:16:02
|
|
|
|
lenca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajataja seveda lahko in to katerikoli otroški sedež lahko imaš spredaj. A ni tako, da lahko spredaj voziš samo lupinico oz. sedež, ki se ga montira v nasprotno smer vožnje, dodaten pogoj pa je spredaj izklopljen airbag oz. avtomobil brez airbag-a na sovoznikovem mestu? Naj me kdo popravi, ker še nisem slišala, da lahko katerikoli avtosedež imaš spredaj
|
|
|
|
RE: Zakon o prevozu lupinice 23.3.2009 15:37:13
|
|
|
|
j6
|
Kolikor jaz vem lahko spredaj voziš samo lupinico.
|
|
|
|
RE: Zakon o prevozu lupinice 23.3.2009 16:02:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Avtizic maš lahko spredaj al pa zadaj, saj zakon govori o tem, da mora bit otrok v avtozicu do 12 leta al pa do višine 150 cm, pol pa je lahko brez. Kje pa mora bit zic montiran pa ni nč posebej definirano. Pa tut konc koncev je zate in za otroka bol varno, da sedi spredaj(če sta sama v avtu), kot pa da se obračaš nazaj.
< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 23.3.2009 16:03:13 >
|
|
|
|
RE: Zakon o prevozu lupinice 23.3.2009 16:08:58
|
|
|
|
Felicita
|
http://www.amzs.si/?podrocje=369
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?