Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zaključek šolskega leta 26.4.2007 11:15:06
|
|
|
|
ALEJINAD
|
Pri nas v Novem mestu smo imeli v našem vrtcu celo leto možnost varstva,edino kar so poleti mogoče otroke združili, odvisno od tega, koliko otrok je bilo v vrtcu. Kot darilo pa se mi zdi primerno, da naredite slikico s svojo pikico, narediš okvir iz mavca, lesa, papirja,uokviriš, zadaj podatke od otrok in to je to. Sama zagovarjam doma narejene stvari - ali pa rožice iz papirja, ali kaj podobnega...
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Ko otrok rišeAdminKo moj otrok riše, jaz največkrat:vprašam, da mi pove kaj je narisal (
36%)
okaram, česa ni lepo narisal (
1%)
svetujem kaj lahko popravi, da bo lepše (
1%)
narišem sam/a da vidi kako se kaj nariše (
0%)
pohvalim, da se je zelo potrudil (
61%)
ga spodbujam za drugačne dejavnosti (
0%)
Število vseh glasov: 88Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!