|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zakaj znorim...
13.11.2009 12:07:18   
nicimoja
Imam 4 leta starega sinčka, močno močno rada, ne zamenjam ga za nič na svetu, z možem se razumeva, ljubezni je ogromno. Imam dneve v mesecu, ko znorim za čisto brezveze, moti me vse kar naredi sinek narobe oz. se mi zdi, da je narobe. Potem kr kričim in ne znam nič narediti zlepa. Jezna sm sama nase, potem se sekiram in sm vsa živčna v službi, noro mi je hudo, ne želim, da se mi dogajajo takšni dnevi, vsakič znova, vsako jutro si rečem, danes bo dan brez mojih izpadov, a šment, je spet kakšen negativen user posted image . Sej mi gre na bolje... Vglavnem svojo jezo včasih kr znašam na njega. TO NI PRAV, TEGA NOČEM. A imate tudi ve takšne dneve? Vedno mislim, da sem ena in edina na svetu, ki se včasih zdere na otroka. Pol me je pa še sram na hodnik stopt, kaj si kej sosedi mislijo :/
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zakaj znorim...
13.11.2009 12:13:53   
Anonimen
Ne,sama nimam takih dnevov,da bi kar za bv se na otroka drla.No,na tamalo se sploh ne,vecja mi pa ze na zivec stopi,tako da je moje dretje "upraviceno".
Hm,kaj si sosedje mislijo...je bolj zaskrbljujoce kako se pocuti tvoj sincekuser posted image

(odgovor članu nicimoja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.11.2009 12:14:17   
kristinaj
a ustanovimo klub občasno "norih" mam :=)))...

tudi jaz kakšenkrat znorim, ponavadi zvečer, ko smo že vsi utrujeni, zmatrani od celega dneva, otroke bi rada spokala čimprej spat, da na hitro še pospravim in se tudi jaz odpravim k počitku...

tudi jaz si mislim, da sem edina taka, slaba mati a se potem potolažim, da saj jih ne tepem, dobijo vse, imajo topel in ljubeč dom, koliko pa je otrok ki doma sploh nimajo in so tepeni vsak dan?

poskrbimo da bo takih izpadov manj :=))

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu nicimoja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.11.2009 12:15:28   
nicimoja
Sej zderem se nanj tudi kadar je res upravičeno, pa še to si ne želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.11.2009 12:18:13   
Anonimen
Samo 4 leta,to je res se tako majhen.Itak pa dretje ne pomaga nic.Ce se jaz na mojo najstnico kdaj zderem,vse le se poslabsa,tako da se probam cim bolj kontrolirat.Verjam pa,da je tezko,se posebej,ce imas kak dan vsega vrh glave.

(odgovor članu nicimoja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
13.11.2009 12:18:41   
nicimoja
Se strinjam s kristinaj, to je večkrat zvečer, ko sm še komaj na nogah, ko bi rada naredila še vse ostalo.
Res je, tudi jaz ga ne tepem, dobi vse, ima popolno ljubezen obeh staršev, podporo, ...
Mi je že žal za temo, mogoče nisem ravno primerno sestavila post.

(odgovor članu nicimoja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.11.2009 12:21:17   
lilip
Samo pomisli, da je to, kakšen je otrok, v veliki meri odvisno od vaju z možem, kako ga vzgajata, kakšen vzgled mu dajata in podobno. Takrat, ko naredi kaj "narobe", pomisli, zakaj to dela in mu poskusi prikazati drug, sprejemljivejši način.

Ko te pa prime ta "napad", potiho štej do 30, preden odpreš usta! Pri večih ljudeh to pomaga:-)

Srečno!

(odgovor članu nicimoja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.11.2009 13:00:45   
timoteja
Draga Nicimoja, eto, da ti povem, da nisi edina, in grem stavit, da se to zgodi vsakemu staršu kdaj pa kdaj, že ko pridejo starši po otroke v vrtec, ali pa jih zjutraj pripeljejo tja, lahko doživiš kaj "močnega". Tudi sama sem včasih reagirala zelo burno, tudi partner kdaj pa kdaj, ampak sva se dogovorila, in sedaj res, preden dvignem glas, močno močno pomislim, skratka....se kontroliram ter sama sebe sproti ohlajam, kar še ne pomeni, da če je katera od punc naredila kaj narobe, stvari ne pridemo do konca.....vendar ne na način dretja, ampak jo npr. malo močneje primem, al pa kakšna kazen, npr. pa-pa risanke, računalnik ipd., za fizično kaznovanje pa res nisem, se trudimo, da do tega ne pride....Glej, je pa res, da v mnogih družinah otroci dobijo eno za uho, pa dretje vsakodnevno. Ti pa si samo normalna mamica, v stresu, utrujena, naveličana, pa še kaj. Nauči se imeti se rada, se pocrtljati, in mirno živet ter tako tudi reagirati na dogodke .

Vse bo v redu in nekdo te ima rad.

(odgovor članu nicimoja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.11.2009 17:00:05   
zinkazi
Poskusi z B vitaminom, ki zmanjšuje stres in takšne reakcije, kot je tvoja. Priskrbi si naravno obliko B vitamina in rezultat se bo sigurno poznal.
Poskusi tudi ugotoviti kaj te spravi v takšno stanje,  rešuj konkretno stanje. Vzemi si čas za sebe, spreglej kakšen manj pomemben opravek. Če pa že pride do takšnega stanja štej do 10, morda boš bolje reševala nastalo situacijo

< Sporočilo je popravil zinkazi -- 13.11.2009 17:04:48 >

Otroško srce je zaklad

(odgovor članu nicimoja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.11.2009 12:32:27   
felicia
že to, da si uvidela da obstaja problem pri tebi, torej, da ti ni všeč to da se zdereš je korak k rešitvi, po moje. Zdaj boš verjetno morala bolj sebe krotiti. Mogoče, če si omisliš zase kakšno kazen, ko se nanj zdereš ali pa da ukrepaš takoj, ko vidiš, da ti živec gre h koncu, su ustaviš šteješ pa tudi do 100 če je treba in potem malega kaznuješ ali pač neki narediš, da mu pokažeš, da ni ravnal pravilno.

(odgovor članu zinkazi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.