Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zakaj v drugo EA ne prime? 5.11.2007 13:35:12
|
|
|
|
Sophie1
|
Vprašanje za tiste, ki ste 2x rodile z EA: je bilo v drugo podobno kot prvič? Že dve poznam, ki jima v drugo EA ni prijela. Ne vem, zakaj... Prvič sem rodila z EA. Premišljujem ali se mi sploh splača, da mi še enkrat šarijo z iglo po hrbtenjači, če mogoče sploh ne bo učinka... Boli itak v vsakem primeru, samo sami popadki z EA bistveno manj, še najbolj od vsega, pa so me bolele raztrganine in šivi po porodu. Pa še nekaj: Drugi porod je bistveno krajši, a ne? Kaj to pomeni? Prvič sem bila v porodni sobi 4 ure. Če bom drugič npr. dve uri, mogoče res ne bom potrebovala EA.
|
|
|
|
RE: Zakaj v drugo EA ne prime? 5.11.2007 14:40:33
|
|
|
|
Aja32
|
Poglej mene: - v prvo EA ni prijela - porod je trajal dobre 3 ure - v drugo EA prijela (hvala bogu) - porod trajal 17 ur...
|
|
|
|
RE: Zakaj v drugo EA ne prime? 5.11.2007 15:29:32
|
|
|
|
mateyka
|
kaj pa ta ultiva? sem slišala, da je manj nevarna (ne šari se po hrbtenjači) in isto učunkovita - jest bi raj to, če bi mela možnost..
|
|
|
|
RE: Zakaj v drugo EA ne prime? 5.11.2007 15:34:11
|
|
|
|
Ilije
|
Jaz bi tudi rajši ultivo!
|
|
|
|
RE: Zakaj v drugo EA ne prime? 5.11.2007 18:08:28
|
|
|
|
*tajda*
|
Odvisno je od anastezista kako ti da EA,na primer jst popadkov tudi čutila nisem ko sem dobila EA. Ali ne vstavi dobro katetra ali pa da premalo dozo.
|
|
|
|
RE: Zakaj v drugo EA ne prime? 5.11.2007 21:11:38
|
|
|
|
Anonimen
|
ja men v drugo ni prijela v prvo sem z ea rojevala 5 ur. v drugo brez ea 5 ur. tako da??!! sem pa imela v drugo drugega anesteziologa k mislm da ni bil tolk izurjen v vstavljanju tele ea. vsatvljal mi je 4x!!!! v prvo me je zabolelo in je reku da je ostala brazgotina in da se zato ateter izmakne. pa je probal eno vretence višje - zabolelo odnehal. probal še eno vrtence više pa me je spet zabolelo pa je nehal. pol je pa reku nič šeenkrat probava pa mi je vstavu vse je blo ok prijela pa ni ker je očitno zgrešu kanal. ta ko da??!! ne vem. zdej bi se odločila za ultivo. pa še to v živlen so mi 5x vstavljal ea - đe hodim, nobenga živca mi niso priščipnil in nobenkrat me ni bolela glava!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?