|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zakaj v drugo EA ne prime?
5.11.2007 13:35:12   
Sophie1
Vprašanje za tiste, ki ste 2x rodile z EA: je bilo v drugo podobno kot prvič?

Že dve poznam, ki jima v drugo EA ni prijela. Ne vem, zakaj...

Prvič sem rodila z EA. Premišljujem ali se mi sploh splača, da mi še enkrat šarijo z iglo po hrbtenjači, če mogoče sploh ne bo učinka...

Boli itak v vsakem primeru, samo sami popadki z EA bistveno manj, še najbolj od vsega, pa so me bolele raztrganine in šivi po porodu.

Pa še nekaj: Drugi porod je bistveno krajši,  a ne? Kaj to pomeni? Prvič sem bila v porodni sobi 4 ure. Če bom drugič npr. dve uri, mogoče res ne bom potrebovala EA.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zakaj v drugo EA ne prime?
5.11.2007 14:40:33   
Aja32
Poglej mene:

- v prvo EA ni prijela
- porod je trajal dobre 3 ure
- v drugo EA prijela (hvala bogu)
- porod trajal 17 ur...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sophie1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.11.2007 15:29:32   
mateyka
kaj pa ta ultiva? sem slišala, da je manj nevarna (ne šari se po hrbtenjači) in isto učunkovita - jest bi raj to, če bi mela možnost..

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.11.2007 15:34:11   
Ilije
Jaz bi tudi rajši ultivo!

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.11.2007 18:08:28   
*tajda*
Odvisno je od anastezista kako ti da EA,na primer jst popadkov tudi čutila nisem ko sem dobila EA. Ali ne vstavi dobro katetra ali pa da premalo dozo.user posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.11.2007 21:11:38   
Anonimen
ja men v drugo ni prijela v prvo sem z ea rojevala 5 ur. v drugo brez ea 5 ur. tako da??!!
sem pa imela v drugo drugega anesteziologa k mislm da ni bil tolk izurjen v vstavljanju tele ea. vsatvljal mi je 4x!!!! v prvo me je zabolelo in je reku da je ostala brazgotina in da se zato ateter izmakne. pa je probal eno vretence višje - zabolelo odnehal. probal še eno vrtence više pa me je spet zabolelo pa je nehal. pol je pa reku nič šeenkrat probava pa mi je vstavu vse je blo ok prijela pa ni ker je očitno zgrešu kanal. ta ko da??!! ne vem. zdej bi se odločila za ultivo.

pa še to v živlen so mi 5x vstavljal ea - đe hodim, nobenga živca mi niso priščipnil in nobenkrat me ni bolela glava!

(odgovor članu *tajda*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
5.11.2007 21:34:51   
MarijaPo
Men tudi ni prijela EA v prvo. Vsaj mislim, da mi ni, ker je bilo res bolece.
Imam pa zvit hrbet in je tudi ta precej pripomogel k grozljivosti bolecin (niti ne znam ocenit kaj je bolj bolelo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?