Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zakaj v Dragomerju plačujemo več vrtca? 5.3.2009 8:44:58
|
|
|
|
Šaki
|
koliko pa plačujete.?
|
|
RE: Zakaj v Dragomerju plačujemo več vrtca? 5.3.2009 9:03:44
|
|
|
|
NEVA-1
|
Ja saj vsaka občina sama določi ceno za vrtec, včasih je bil vrtec v Kamniku bistveno dražji od domžalskega, pa sta sosednji občini, lahko da je šše vedno, trenutno ne vem.. Čeprav ne razumem čist dobro, kaj sploh želiš povedat?
|
|
|
|
RE: Zakaj v Dragomerju plačujemo več vrtca? 5.3.2009 11:21:56
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: NEVA-1 Čeprav ne razumem čist dobro, kaj sploh želiš povedat? Tudi jaz ne. Prilepi lestvico, da sploh lahko primerjamo, kolk dražji je vaš, če je sploh.
|
|
RE: Zakaj v Dragomerju plačujemo več vrtca? 5.3.2009 20:51:17
|
|
|
|
urskas
|
Hotela sem povedat zakaj plačujemo več: Naš vrtec je prej spadal od Vrhniko, sedaj pa v novi občini plačujemo 30€ dražji vrtec kot na Vrhniki. To je približno 50€ več kot je povprečje v Ljubljani. Razlog zakaj plačujemo več, pa je naslednji: ker je bilo vloženih nekajkrat več prijav kot je kapaciteta vrtca se je občina odločina odočila financirati "druge oblike varstva". In zato ker je recesija, so ta denar vzeli tistim, ki pa smo na srečo bili sprejeti v vrtec. Takšen razlog za razliko v ceni so mi navedli na moje vprašanje. tak odgovor pa ni ravno pravičen. Hotela pa sem samo vaše mnenje. LP,
|
|
|
|
RE: Zakaj v Dragomerju plačujemo več vrtca? 5.3.2009 21:11:05
|
|
|
|
CatJa
|
A ni Marko za razlog navedel višje plače zaposlenih v vrtcu? Je pa grozno, ja, če ti kar tako na lepem zaračunajo nekaj procentov višji znesek
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?