|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zakaj to počnete???
28.8.2009 20:41:49   
tt79
OK, morda banalno vprašanje, ampak res me zanima.
Zakaj nekatere mame v avtu vedno sedite zadaj, ob otrokovem avtosedežu?user posted image

Ne vem, sprašujem zato, ker sem ravno danes vidla sosedo, ki se je usedla zadaj k 2,5 letni punčki, pa sem se vprašala zakaj?
Js namreč nisem pri svoji 3-letnici nisem še nikol sedela (mislim ob njej), niti na poti iz porodnišnice, ker v tem ne vidim nobenega smisla. Mi razložite prosim?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zakaj to počnete???
28.8.2009 20:43:27   
Anonimen
zato, ker me vrat boli, ko se obračam nazaj, ko sedim spredaj.user posted image  včasih zato, da mi ne zaspi do doma. včasih pa zato, da se stisnem k mojemu sinu.

(odgovor članu tt79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.8.2009 20:45:33   
tatly
moja pupa bo stara 1 leto in se vedno sedim zadaj,ko je bila majnsa zarad tega ker mi je bruhala,zdaj tudi da mi do doma nebi zaspala,pa saj mi zadaj nic ne majnka in se njej ni dolgcas v tem jaz nevidim nic slabega pa ceprav si nazaj pri otroku do 5 leta

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.8.2009 20:46:48   
pokica_
Ko se peljemo vsi 3, sem jaz zadaj pr tamalem, drugače ko se pa sama peljema, jeuser posted image pa spredaj na sosednjem zicu. Sicer pa itak vseeno, kje sedim...med vožnjo se mu itak nič ne more zgodit.

Si mi dala za razmislituser posted image

Sigurno pa se ne mislim skos vozit odzadi, v tem 1. letu mogoče. Sama se čudim sosedi, ko skos nekdo mora bit zravn tamalga, pa je star  že skoraj 3 leta. user posted image  

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 28.8.2009 20:48:47 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.8.2009 20:49:39   
Anonimen
Dokler nismo kupili onega ogledalca, da voznik vidi otroka zadaj v lupinici, sem jaz sedela zadaj. Od kar imamo pa to ogledalce, pa vedno sedim spredaj, ko smo trije ... tudi če sva sami, je ona zadaj. Je pa res, da naša tamala uživa v vožnji in se nad lupinico ne pritožuje, pa je že 9 mesecev stara.

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
28.8.2009 20:51:31   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: tt79

Js namreč nisem pri svoji 3-letnici nisem še nikol sedela (mislim ob njej), niti na poti iz porodnišnice, ker v tem ne vidim nobenega smisla. Mi razložite prosim?

ti pač v tem ne vidiš nobenega smisla, drugi pa pač v tvojem razmišljanju ne...

jaz sem sedela ob njem zadaj ko je bil miceh....sploh na poti iz porodnišnice mi ni padlo na pamet, da bi bila naprej, on pa sam zadajuser posted image  
zdaj pa sedi zadaj sam, če pa mu je dolgčas, pa grem k njemu....zakaj tudi ne biuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
28.8.2009 20:54:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
28.8.2009 20:56:31   
Blueeyes
jz če SLUČAJNO spi ko jo damo v lupino, sedim spredaj.. drgač pa zadaj, ker rjove k zmaj.... tko da ji dam pol mal čaja, pa mal govorim z njo, pol pa zaspi

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.8.2009 20:56:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Ko se peljemo vsi 3, sem jaz zadaj pr tamalem, drugače ko se pa sama peljema, jeuser posted image pa spredaj na sosednjem zicu. Sicer pa itak vseeno, kje sedim...med vožnjo se mu itak nič ne more zgodit.

men je moj rekel, bolje da ustaviš, če malemu kej ne paše, kot da ga med vožno poskušaš pomirit - zato je bil zmer zadaj in svojemu dam čist prav

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
28.8.2009 21:00:18   
Anonimen
sem se pa jaz vozila z njim zadaj, dokler je bil v lupinici, ker sej veste, tud Tito se je vozil zadajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
28.8.2009 21:06:11   
ksenci
jaz sem sedela zadaj prvih nekaj mesecev- ker je velikokrat jokal med vožnjo! pa tudi pomislila nisem da ne bi sedela zadaj ko je bil novorojenček. mislim, da mu ni pasalo, ko je bila lupinica obrnjena nazaj. odkar pa sedi v avtosedežu pa nisem sedela zadaj nikoli- tudi na daljše vožnje, kot je pot na morje ne. vidi naprej in uživa v vožnjiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.8.2009 21:07:37   
Splišni
Jaz nisem nikoli bila zadaj. Že zato ne, ker sem se bala, da se ne bi navadil in kaj bi bilo potem, ko bi jaz vozila, pa nobenega ne bi bilo ob njem? Ne hvala, smo raje takoj vzeli lekcijo, da ko se pelje, se pelje, ko se igra, se pa igra.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.8.2009 21:07:57   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: nya

sem se pa jaz vozila z njim zadaj, dokler je bil v lupinici, ker sej veste, tud Tito se je vozil zadajuser posted image

user posted image  user posted image  user posted image  sej pravjo...  POMEMBNI LJUDJE SE VOZIJO ZADAJ user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.8.2009 21:08:07   
pokica_

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

men je moj rekel, bolje da ustaviš, če malemu kej ne paše, kot da ga med vožno poskušaš pomirit - zato je bil zmer zadaj in svojemu dam čist prav

Ja sj točno to! Men se je zadnjič zgodilo, da sem malega samo na hitro pogledala, ker je nekaj stokal na sosednjem zicu, pa sem že bla mal na sosednjem pasu,...sem si oblubla da tega več ne ponovim. Itak mu nima kaj bit, če pa stoka, pa itak kmalu zaspi, ker ima rad vožnjo.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.8.2009 21:16:17   
mucka25
Ja men pa trenutno niti druzga ne preostane kot da sedim zadaj.....tamali 20m sedi v avtosedeže, dvojčici pa vsaka v svoji lupini ena spredaj ena zadaj ....jaz pa na sredini in imam lepo prosto gibanje do vseh treh. Ko pa bodo vsi trije v avtosedežu bom pa jaz spredaj.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.8.2009 22:00:16   
čokolinček
Dokler so otroci v avtosedežu in mame poleg njih, je vse OK. Men je bl grozn to, k učasih vidš kako kakšna mama drži otroka v naročju user posted image ...

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.8.2009 22:07:09   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image

sama sem tudi veckrat zadaj,ker se tamala voznje hitro navelicana.Ce je starejsa hcerka zraven,jo ona malo zamoti,drugace jaz.Mi je tudi zoprno se ves cas nazaj obracat,me vrat boli,pa se slabost me zagrabi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
28.8.2009 22:07:11   
SaaS
Jaz tudi nikoli nisem sedela zadaj. Je pač malo jokal, če je bilo res hudo, sem ustavila. Veliko sem se sama vozila z otrokom, kaj pa takrat?
A same se sploh ne vozite z njim, ste vedno vsi skupaj?

(odgovor članu čokolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.8.2009 22:12:04   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: SaaS

Jaz tudi nikoli nisem sedela zadaj. Je pač malo jokal, če je bilo res hudo, sem ustavila. Veliko sem se sama vozila z otrokom, kaj pa takrat?
A same se sploh ne vozite z njim, ste vedno vsi skupaj?

Kadar se vozim sama z njim, imam lupinico na sosednjem sedežu in airbag izklopljen. Zanj je dovolj, samo da me vidi. Predstavljajte si, kaj doživlja malček, sedi v lupinici zadaj, hitro mu postane dolgčas, nikogar ob njem. Seveda začne jokat. In meni je takšna vožnja potem stresna in nisem dovolj skoncentrirana na vožnjo.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.8.2009 22:45:07   
Majuska
Naš fant je dopolnil 1 leto in jaz še vedno sedim zadaj. Načeloma je sicer priden in se rad vozi, ampak če kaj rabi, sem pri roki in se ne rabim nazaj stegovat. Včasih ga je treba obdržati budnega, ker imamo od službe do doma 15 minut vožnje in ga hoče včasih zmanjkat ... skratka, več razlogov je. Pa še obema je luštno, ko sva takole skupaj.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 20
29.8.2009 0:15:30   
Majčka*
Moje mnenje pa je tako, da ste to mamice pobrale od starih staršev, staršev...jest bi temu rekla da je to kr del kulture....zakaj?? Včasih v avtomobilih zadaj ni bilo varnostnih pasov in so zato mame sedele zadaj, da nas ni prevračalo, ko so očki bremzali, pa še lupinic včasih ni bilo in je bila vožnja zato za majhnega otroka malo bolj nevarna...danes temu ni več tako, ampak ker smo slišali da so mame vedno sedele zadaj pri nas...mislim da zato tudi danes stvar tako funkcionira...no to je moje mnenje....vem pa, da bom tudi jaz enkrat ko bom imela malo štručko po vsej verjetnosti sedela zadaj, saj tako otroka bolje vidiš in v primeru, da joka tudi lahko ukrepaš, če pa si spredaj, pa si lahko še kaj pretegneš, ko se steguješ nazaj......
Toliko od mene...
lp

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 21
29.8.2009 7:09:40   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Jaz nisem nikoli bila zadaj. Že zato ne, ker sem se bala, da se ne bi navadil in kaj bi bilo potem, ko bi jaz vozila, pa nobenega ne bi bilo ob njem? Ne hvala, smo raje takoj vzeli lekcijo, da ko se pelje, se pelje, ko se igra, se pa igra.

Čisto isto.

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 22
29.8.2009 7:15:17   
ZmajTolovaj
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Čisto isto.

Jp. Zadaj sem sedela samo enkrat, na poti iz porodnišnice.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 23
29.8.2009 7:26:05   
barbara b
Iz vsega tega bi razbrala, da nekatere mislite, da je zadaj sedeti k'r ena sramota. user posted image
Jaz še vedno sedim zadaj, pa je sin star že 4,5 let. Zakaj? Zato, ker se tako lažje z njim pogovarjam, lažje skupaj opazujeva naravo. Jaz uživam v njegovi družbi in bi s sprednjega sedeža to težje počela.
Ko pa se voziva sama, pa ni nikoli bilo, niti ni nobenega problema, če je on sam zadaj.
Ravno tako mislim, da to nima nobene veze z mojo mamo, ker se je ona v avtu vozila spredaj.

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 24
29.8.2009 8:47:17   
Hope2
Naš je še vedno micen (9,5 mesecev) in sedim z njim zadaj z veseljemuser posted image . Če bi sedela spredaj, bi me pobralo od strahu ali se duši, je bruhnil.... ker ima refluks. Ko bo šel v sedež, bomo pa videli. Najbrž bom sedela spredaj, ob daljših vožnjah pa bo najbrž treba kaj nazaj skočituser posted image

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?