|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zakaj slabost?
4.1.2007 12:27:30   
Kuba
Punce, se vam je zgodilo da vam je delalo slabo (ali kakšni drugi tipični nosečnostni znaki)  še preden je test pokazal + , oz. že nekaj dni po ovulaciji če je jajčece bilo oplojeno?? user posted image   in ste pol ugotovile nosečnost...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zakaj slabost?
4.1.2007 12:38:13   
Jančika_
V prvi nosečnosti so me svinjsko, ampak res nenormalno hudo bolele dojke. Niti po stopnicah nisem mogla, ne da bi si jih držalauser posted image . In to že kak teden pred pričakovano M. Samo takrat si najprej nisem nič mislila, ker so me ponavadi pred M bolele, ampak nikoli tako zelo hudo. Pa ravno sem dala zanositev na off, ker pol leta ni ratalo in sem se že malo sekirala.

V zadnji nosečnosti sem pa mislila, da imam trebušno virozo, ker sem ful bruhala. In to spet kakih pet dni pred M. Vseh tistih pet dni mi je bilo res fejst slabo. No, potem mi je bilo pa slabo še do konca 16. tedna... Ampak dopuščam možnost, da je to vseeno bila trebušna viroza, ki je slučajno sovpadala z nosečnostjo. Za ziher pa itak ne bom vedela nikoliuser posted image .

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.1.2007 12:47:34   
Kuba
Jaz čutim zelo rahlo slabost, pritisk v spodnjem delu trebuha in nenormalno utrujenost. Ne vem ...user posted image  M bi morala dobit čez en teden...

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.1.2007 13:09:11   
BAMBOLINO
Jaz sem čutila iste znake ampak......
Sem naredila test pa je -. Pa sem že skoraj 1 teden čez pričakovanouser posted image .
Mi nič kaj drugega ne preostane kot pa čakanje in zopet v akcijo.

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.1.2007 13:10:24   
BAMBOLINO
Aja, pa probi test naredit. Če ti je slabo zaradi n osečnosti bi moralo biti že dovolj prisotnega hcg hormona in bi ti na testu že pokazalouser posted image .

(odgovor članu BAMBOLINO)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.1.2007 13:22:05   
tosja
Kuba bejž po test user posted image  tako boš vedela kje si user posted image

Želim ti user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.1.2007 14:04:07   
Kuba
Test sem naredila včeraj in je bil - , zato sem tudi tako v dvomih. to čakanje UBIJA.... user posted image  grrr... user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.1.2007 15:57:04   
tosja
                  user posted image   user posted image   user posted image

si pa neučakana  user posted image  Kuba, a te prsti srbijo user posted image  user posted image  user posted image

...čiči pa čaki user posted image  pol pa bo pokazalo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.1.2007 16:59:40   
čaki
meni se je ob obeh nosečnostih spremenil apetit-in to se mi zdi takoj drugi dan-jedla sem kot volk. vedno pravim v šali da sem ustala iz postelje in dobila neverjeten apetit-in sem točno vedela da sem tisti trenutek  user posted image in user posted image
nič čudnega da sem se pri user posted image  zredila 30 kg, pri user posted image  pa 20user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.1.2007 19:20:45   
BAMBOLINO
Kuba, da te potolažim. Tudi jaz čičam in čakam. Sem pa že en teden čez pričakovanouser posted image , sem naredila test pa je bil - , user posted image pa še od nikoder. Imam pa občutek kot, da se mi bo  vsak čas "ulilo".

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.1.2007 11:01:52   
Kuba
Imam občutek, da ne smem imet nobenega testa doma na zalogi ker ga takoj 'pokurim' user posted image user posted image user posted image  .... kako vi v glavi 'odpišete' to delanje user posted image  user posted image ??? Meni ne rata tudi če skušam nevemkako odmislit... user posted image  pa je to najpogostejši 'nasvet' ki ga dobim...

Neposredna povezava do sporočila: 11
5.1.2007 11:12:44   
BAMBOLINO
Mislim, da smo kr vse na istem....
Zelo težko je potrpeti, ker bi vse rade izvedele novico še isti trenutke. kaj moreš - smo pač ženske.
Tudi jaz sem bila tako zmešana in sem včasih čisto brez veze delala teste, čeprav sem si mislila pri sebi, da je spet vse na psihi. Sam goro denarja sem porabila.
Pol pa sem  en mesec vse skupaj odmislila - sem imela veliko gužvo v službi -  no in me je nosečnost zelo zelo prijetno presenetila. Takrat ko si najmanj misliš takrat pa bo!Moja punčka je dopolnina 10 mesecev.
Sicer pa jaz ne razumem enega dejstva:
Kako lahko enim rata že v PRVO, drugi se pa matrama sto na uro?
Ni pošteno!!

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.1.2007 11:20:58   
Kuba
Po navadi rata V PRVO tistim ki si tega ne želijo ... why user posted image  Aja, valda, saj niso MISLILI da bo! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
5.1.2007 11:34:20   
teri
Kuba:če se ne motim si že par mesecev nazaj spraševala o znakih pred izostalo user posted image .Mogoče bi se mogla malo sprostit,vem da je težko se spopadam s tem tudi jaz vsak dan.Tako škodiš samo sebi in razočaranje ob lažnih znakih te samo še bolj potre.Mislim, da pri tebi dela ogromno psiha.Res ti priželim čimprejuser posted image ,samo malo bolj na easy si ga vzemiuser posted image .Ponavljam vem da je težko!

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.1.2007 11:41:27   
Kuba
Res je teri, sem že spraševala... ne vem zakaj moram bit tolko user posted image  ... vmes sem se skušala sprostit (prazniki pa to) in zdaj me ponovno daje ''teženje''... ker vsakič ko me zaboli tam dol si že predstavljam kako sem user posted image  - po moje me bo odneslo 1 km stran ko bom zvedla da sem user posted image  user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.1.2007 17:40:35   
cuma
No, mi smo komaj začeli delat drugega user posted image  tako da, pravzaprav še nisem imela priložnosti iskat znakov...pričakovat. Pri prvi user posted image , se je takoj prijelo. Mi je pa bilo tako zelo hecno pred par dnevi, ko me je v joških tako špikalo, kot da bom dobila mleko user posted image ....pa je že 4 mesece od kar ne dojim user posted image . To se mi tokrat prvič dogaja user posted image .Čez par dni ne- pričakujem Muser posted image . Tako da se strinjam z vsemi, ki trdijo, da psiha deeellllaaaaa user posted image !

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.1.2007 20:20:20   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Kuba

Po navadi rata V PRVO tistim ki si tega ne želijo ... why user posted image  Aja, valda, saj niso MISLILI da bo! user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Tako kot ti Kuba se tudi jaz sprašujem - Zakaj jaz ne?    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa testov tudi ne kupujem več, ker je znakov vedno veliko - v glavi user posted image  želja močna, da boli user posted image  user posted image  user posted image
pa čakam potrpežljivo že pet let user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?