|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zakaj se zarodki nikakor ne vgnezdijo
10.6.2007 22:38:33   
Nila
Pozdravljene! Ravnokar je za menoj 3. postopek icsi pri dr.Rešu. Neuspeli postopek... Zakaj hudiča se zarodki nočejo vgnezdit . Zdravnik mi je samo rekel da mi je že na začetku povedal da imava 20% upanja. o.k. Ampak vseeno ne morem razumeti da po tolikih letih prakticiranja teh postopkov še vedno ne morejo vsaj malo ugotoviti , kak vzrok ali dejavnik ki vpliva na to. Da nekako veš a se sploh še trudit ali mogoče bolje da ne ... Saj vem da zahtevam nemogoče , ampak takooo mi je huudoouser posted image user posted image user posted image .Neka moja stranka mi je povedala da sta z možem ves čas ...to pomeni 12 let (do konca plodnega obdobja)hodila na icsi ,imela vedno zarodek ,a se ni nikoli prijel. Zelo tragično.Hvala za branje...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zakaj se zarodki nikakor ne vgnezdijo
10.6.2007 22:47:36   
bumbum
Nila user posted image user posted image user posted image Žal mi je! Kaj pa pravijo za tvojo sluznico? Je dovolj debela?

(odgovor članu Nila)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.6.2007 23:01:18   
Nila
ne vem , dr.Reš ni nikoli  omenjal...kako naj to preverim?

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.6.2007 23:08:42   
gold fish
sigurno imaš izvid kakega UZ, tam ti piše debelina endometrij v mm - mislim, da mora biti več kot 6.  Jaz jo imam v času ovulacije ponavadi  9 ali 10 - piše endometrij 9 mm debel, homogen, pravilne strukture ....

To je približno to....

(odgovor članu Nila)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.6.2007 23:11:41   
bumbum
Najbolje je da je od 5-10 mm. Jap, na izvidih ti to piše.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.6.2007 7:41:56   
Bety upa
jah Nila..user posted image ...Jaz sem že v 5.postopku ICSI.....In za mano je 7. transfer....In vedno pridelam zarodke extra kvalitete.....Pa vseeno nič....In nismo edine....Veliko, veliko jih poznam, ki so še-le v 15.poskusu dosegle naziva "nosečnica"......

Lahko pa odnehaš.....In nikoli ne boš izvedela, ali bi ti mogoče vseeno uspelo....Lahko pa vmes greš na vse preglede (laparoskopija, histeroskopija) in ti povedo malo več o stanju rodil.
Pokukaj in beri zgodbe s portala "Živa" - neplodnost, hrvaška stran RODA - potpomognuta oplodnja.....pa pridruži se nam pod temo IVF majčice-junijčice...in druga nadaljevanja....Ti bo lažje....user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.6.2007 7:49:13   
Sulfinija
Joj,ko bi ti le vedela pomagati.Tudi jaz sama mam milijon in eno vprašanje o tej temi.
Meni pa roji po glavi zakaj se ugnezdi test kaže + in hormon raste kot mi je že dvakrat in zakaj vedno pride pri meni do ss.Ne vem bomo videli bomo šli raziskovat dalje.Noseča sem bila po IVF in enkrat naravno pa vedno ss.Mogoče je le bilo golo naključje mogoče pa tudi ne.Ko bo poletja konec pa gremo v akcijo.

Lep pozdrav!user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Nila)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.6.2007 7:53:25   
neni
Zdravo Nila!

Ja, grozno je to, toliko dat skozi, tako upat, pa nič. Naj ti povem, da je meni Reš v moji "karieri" vstavil 19 zarodkov v 6. ISCI-jih, vsi so bili vedno lepi in perspektivni. No, šele v zadnjem postopku je bil eden ta pravi, ki sedaj drca v mojem trebuhu.

Zato nadaljuj, vedi da nisi sama in prav je da tukaj potožiš, ker je tukaj veliko takih, ki razumemo. Ampak ne obupaj, vzemi si predah, potem pa naprej! Nagrada je prevelika.

lp Neni

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.6.2007 7:55:20   
neni
Še to, pri Rešu seveda ne dobiš nobenega izvida na uz, vendar na uz premeri endometrij in kdaj tudi zamomlja številko. Mogoče ga previdno vprašaj, ko boš videla, da je ozračje primerno. Mislim, da si tudi zabeleži med tiste svoje hieroglife, ki jih vpisuje na tvoj karton.

lp Neni

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.6.2007 8:54:48   
GoYa
Enim se vgnezdi že v prvem postopku, enim na žalost šele v 5,. 6. ali več. Zato ne obupaj, ker se bo tudi tebi.

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.6.2007 9:27:57   
dajamaja
Ja, vprašanje, ki si ga žal mnoge zastavljamo. Pa ne obupaj prehitro user posted image !

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.6.2007 9:33:51   
MARTINŠČICA
Hojla, na to vprašanje pozna odgovor samo bog, pa nam ga noče povedat. V glavnem, pozitivne misli, pa bo. Če ne dons, pa jutr, pravijo.

LP Martinščica

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.6.2007 15:09:06   
Mijavček
Sej ne vem, če te bo to kej potolažil: tudi pri zdravih parih je na en ciklus samo 25% možnosti, da rata. In kot je že ena rekla, enim rata prvič, enim šestič, enim petnajstič....
Tudi nam bo, slej ko prej.

Narava je pač taka, pa zaenkrat kot vem ni nobenga ziher recepta kaj bi človek počel, da bi jo mal požgečkal, naj se že prime.

Vztrajat je treba. Srečno!

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.6.2007 15:28:05   
koala
Nila, žal mi je da si spet doživela neuspeh.
Resnično vsaki privoščim da bi ji upelo.

Pa vendar, sem prepričana, da če bi zdravniki vedeli za magični recept kako upeti, bi nam ga zagotovo izdali. Zdaj pa nam lahko samo pomagajao do zarodka, dalje pa je vse v rokah narave.
Želim ti da ti čimprej rata, tako kot vsem svojim soborkam.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.6.2007 21:00:55   
Nila
Punce ,najlepša hvala za vaše odgovore... Vmes sem bila tudi pri astrologinji ki mi je malo pojasnila kateri mesec bi bilo lahko o.k. Pravi da se je upoštevanje določenih aspektov pri njenih strankah ,ki so se ukvarjale z nepl.  večkrat obneslo. Samo žalostno je da je pri meni to šele čez 2 leti...  Kaj pa vem ,kaj naj si mislim 

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?