Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zakaj prsi več nič ne bolijo? 19.8.2008 19:05:19
|
|
|
|
spps
|
tu ti ne znam pomagat,lahk ti pa samo napišem,da mene so kakšen cikel bolele,drugič ne.
|
|
RE: Zakaj prsi več nič ne bolijo? 19.8.2008 19:06:46
|
|
|
|
Anonimen
|
nekaj čisto normalnega.ne morejo te prsi vedno bolet
|
|
|
|
RE: Zakaj prsi več nič ne bolijo? 19.8.2008 19:42:47
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps tu ti ne znam pomagat,lahk ti pa samo napišem,da mene so kakšen cikel bolele,drugič ne. enako je pri meni
|
|
|
|
RE: Zakaj prsi več nič ne bolijo? 20.8.2008 7:00:07
|
|
|
|
*Junona*
|
Verjetno se še hormoni uravnavajo.
|
|
RE: Zakaj prsi več nič ne bolijo? 20.8.2008 8:37:37
|
|
|
|
pikipu
|
Mogoče se ti res hormoni uravnavajo, mogoče pa si sedaj, ko delaš na , še posebej pa, na žalost , po splavu še bolj pozorna na dogajanje v tebi.
|
|
|
|
RE: Zakaj prsi več nič ne bolijo? 20.8.2008 11:34:58
|
|
|
|
ptejka
|
Ja jaz mislim, da so to hormonska nihanja. Tudi mene kdaj bolijo za znort, spet naslednji mesec sploh ne vem da jih imam. Tako je to - narava se igra z nami. Držim pesti zate
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?