|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zakaj mi danes ni slabo?
20.8.2007 13:01:48   
Muca83
Danes sem se zbudila in sem bila po začetnem težkem prebujanju kot rožica. Nobene slabosti, nobenega pekočega občutka v želodcu, skratka nič. Še kavo sem spila v službi.
In namesto, da bi bila vesela, da se dobro počutim, me je strah, da je to kak slab znak. user posted image

Sem šele na začetku 10. tedna in vem da naj bi slabosti trajale nekje do 14. tedna. Vem tudi, da če znaki nosečnosti izginejo, to lahko pomeni, da je zarodek odmrl. In sedaj me je strah... No ja, vsaj prsi me še bolijo. Saj vem, da se lahko že jutri ali še prej slabosti vrnejo, ampak vseeno. Slaba izkušnja iz preteklosti mi je pustila posledice.

U bistvu bi samo rada od vas, da mi poveste, če se je že kdaj kateri to zgodilo, pa ni bilo nič narobe, da se pomirim.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zakaj mi danes ni slabo?
20.8.2007 13:05:58   
lana38
Pridejo tudi takšni dnevi, ko ni slabosti.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.8.2007 13:07:08   
orhideja75
Raje ne misli preveč na to. Jaz v prvi nosečnosti nisem imela ne slabosti, ne boleče dojke, nič. Le menstruacije ni bilo, pa sem bila vseeno noseča. Brez kakšnih posebnih znakov.
In rezultat. Rodil se je zdrav fant, ki sedaj kar raste in raste, da sproti ne moremo kupovati oblačil.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.8.2007 13:22:47   
Anonimen
Dan je še dolguser posted image , noč pa še daljša... Malo hecauser posted image

Kar pomiri se. Vse je OK. Pride kakšen dan, ko se boljše počutiš, potem pa ponoči ali pa naslednji dan "nadoknadiš".

(odgovor članu orhideja75)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.8.2007 13:29:48   
crci06
Ni nujno, da slabosti trajajo točno do 14. tedna!
Lahko, da bo pri tebi do 10.tedna in si srečka!
Pri meni je bilo to malo manj kot 12 t.
Najslabše, kar lahko zdaj narediš za vaju e to, da neprestano misliš na to, zakaj ti ni slabo.
Smile!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.8.2007 13:38:13   
srki
So se  slabosti pač nehale. Ene jih nismo imele, ene revice dolgo časa, nekdo spet drugače.

Ni se treba bat, da je s tem kaj narobe. Uživaj v tem, da se OK počutišuser posted image .

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.8.2007 14:00:24   
Muca83
Hvala punce, res sem malo pomirjena. user posted image Bom probala izkoristit dan, da čimveč koristnih stvari naredim. Ker sem zadnje čase kar malo zanemarila gospodinjska opravila zaradi slabosti. Je moj precej več pospravljal kot jaz user posted image Če bi imela tipa, ki ne bi hotel delat "ženskih" opravil, bi živela v malem svinjaku. He he he

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.8.2007 14:11:17   
BLAŽIKA
Tudi jaz nisem imela nobenih simptomov nosečnice, le menstruacija mi je izginila ostalo pa je bilo vse po starem, le trebuh je bil vedno večjiuser posted image user posted image . Imamo pa zdravo deklico.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.8.2007 15:09:07   
andrej77
moja žena je noseča tam-tam kot, ti, in če češ, ti da vse tegobe, ki jih ima (riganje, slabosti, bolečine...) ni da ni... še malo in se bomo preimenovali v Lemon (limona)...

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.8.2007 17:00:29   
eva78
Tudi jaz sem nekje med 10.in 11.tednom. Mene je slabost minila v 9 tednu, slabo pa mi je  bilo kakšne tri tedne in nič več.

Na pregledu okoli 9.tedna me je ginekologinja vprašala, če mi je kaj slabo in da so vse te težave dobri znaki za otroka. PA sem ji povedala,da mi je bilo slabo samo kakšne tri tedne in da me je kar strah, ker se je vse skupaj tako hitro končalo. Vendar se mi je le nasmehnila.

Sama se kar naprej tipam,ali še imam boleče prsi, ker je tudi mene strah,da bi bilo kaj narobe,ker že imam en ss za seboj.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.8.2007 17:08:00   
nana35
Nič se ne sekiraj,meni je bilo slabo bolj tako,nikoli nisem bruhala pa tudi vsak dan mi ni bilo slabo.In tudi ne nujno da zjutraj.Slabo mi je bilo samo tako da mi je dvigovalo želodec,pa še to okoli 9-11 tedna,mogoče 12-tega tedna.Potem pa nič več.Niti nisem imela nobenega kovinskega okusa,samo na wc sem šla večkrat in bolele so me prsi.Tako da ni rečeno,da moraš imeti vse nosečniške znake,ki jih je veliko,a redke jih imamo vsaj pet od teh.Pa je moj otroček vseeno ok in veselo miga v trebuhu(zdaj ga že čutim),res pa je da si nekoliko v negotovnosti,ko se slabosti končajo in ni več nobenih nos.znakov.Zato sem si v 12-13 tednu priskrbela Angel sounds in sem se tako pomirila,da sem poslušala srček in plavanje mojega otročka.

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.8.2007 18:33:03   
Muca83
No, Eva78, potem sva na istem. Samo, da si ti kak teden več noseča. Kakor se to čudno sliši, si želim, da bi mi bilo jutri spet slabo user posted image Da me ne bo več skrbelo. Je pa kar čuden občutek, ko tri tedne komaj živiš, ker ti je tako slabo, potem pa kar naenkrat čez noč vse mine. Še včeraj sem se na veliko pritoževala nad tem. Rigalo se mi je pa tudi kot pujsu, danes pa nič. Nič ne rečem, da mi nikoli ne bi bilo nič slabo, to je normalno, takole nenadno prenehanje mi je pa čudno.

Mah, saj bo, enostavno MORA biti vse v redu. Pri tem se ne pogajam sploh user posted image

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.8.2007 19:14:16   
ašun
Pride kakšen dan, ko si kot rožica. Pride pa tudi dan, ko bo wc školjka tvoja najboljša prijateljicauser posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.8.2007 20:28:37   
Nasy
jaz sem se tudi en dan veselila, da je konec..ampak ni..drugi dan se je vse ponovilo le z eno razliko-sedaj komaj preživim večere, rigam ko pujs, smrdi vse za znoret, slabo, glavobol..kaj bi naštevala..

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.8.2007 7:11:51   
Lanchy
Uzivaj vsak dan ko ni slabosti.....sele ko jih kaka 2 tedna ne bo, si lahko  skoraj prepricana, da so se za vedno poslovile....saj pri meni je bilo tako...Je kak dan, ko je skoraj vse BP, potem pa spet blazne slabosti. Pri meni so trajale kar dolgo, sem zdaj v 17.tednu in sem nekaj dni nazaj se bruhalauser posted image ....saj bo, glavo pokonci in cuvaj svojo pikico...

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.8.2007 13:24:57   
Muca83
Evo, nov dan je tu, meni pa spet nič slabo user posted image Mogoče se danes malo slabše počutim kot včeraj, ampak ne bi opazila če se ne bi osredotočala na to.

Joj, če bo kaj narobe, bo zame kar konec sveta. Pa še ni načina, da izvem če je vse ok. Pregled sem imela ravno prejšnji teden v pon, čakam na nuhalno, ki je še 3 tedne stran.

Škoda, da ni res med vami kake, ki jo je tako hitro minila slabost, pa je bilo potem vse ok.

Ja, pa hvala vsem za odgovore!

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.8.2007 16:51:50   
ElaM
Če te skrbi si kupi Angelsound. Meni je veliko pomagala ta napravica, v prvi nosečmnosti sem mnogo več psihirala, kot zdaj.
Je pa res tako, kakšen dan se počutiš bolje, kakšen dan za umret. Ni pravila. Bodi pozitivna in bo vse ok.

:)

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.8.2007 17:45:22   
slamoreza
Muca83 ti se kr pomiri, to je čisto normalno. Meni je bilo slabo do 18. tedna, enkrat vmes pa 14 dni nič in to kot bi odrezal, sem bila kot rožica, potem pa se je vse obrnilo na prejšnje stanje. Veseli se prenehanja. Pa uživaj v nosečnosti.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.8.2007 10:02:12   
Mateja82
Kot so že druge napisale so vmes lahko kakšne pavze. Men po kakšen teden ni bilo slabo, potem pa spet kakšen dan, dva grozno...pa spet nič....itd
Uživaj dneve brez slabosti user posted image

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu slamoreza)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.8.2007 12:47:11   
Muca83
Sem s svojimi skrbmi uspela priklicat hudiča. Najprej me je včeraj zvečer napadla taka zgaga, da mi tudi rupurut ni pomagal in sem le stežka zaspala, potem sem pa še zjutraj školjko objemala ko sem vstala user posted image
Kljub temu mi sedaj čez dan ni tako slabo, kot mi je bilo prej, ampak mislim, da so moje skrbi odveč, se je hitro izkazalo, da so znaki nosečnosti še vedno aktualni.

Pa hvala za vse spodbudne besede!

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.8.2007 14:25:31   
scubadiver
Muca83 potem jaz sploh ne bi bila noseča ker mi ni bilo nikoli slabo  user posted image  
Pomiri se in uživaj v tistih dneh ko se dobro počutiš

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 21
12.9.2007 15:33:09   
Muca83
Tole bom napisala samo zato, če bo še kdaj katera na istem kot jaz. Pa ne zato, da bi strašila, ampak zato, da bo lahko čimprej ukrepala.

To je moja tema, kako mi je čez noč nenadoma nehalo biti slabo. Danes, več kot tri tedne po tem, sem imela NS in se je izkazalo, da je plod umrl točno okrog tega časa, ko je meni nehalo biti slabo. Tako, da je pri meni res to bil slab znak.

Lep pozdrav!

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 22
12.9.2007 16:25:35   
Inigo
ooo kakšna novica... hudo mi je zate user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 23
12.9.2007 18:00:28   
mml
joj hudo mi je zate user posted image user posted image user posted image

Želim ti, da boš kmalu prebolela tole žalost

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?