Anonimen
|
In spet so za vse slabo krivi moški in me smo seveda uboge žrtve, nemočne, vdane v usodo... Jaz sem ženska, pa tega več ne razumem, res ne . Mene je enkrat en tip vdaril, to je naredil prvič in zadnjič, ker sem ga mahnila nazaj in odšla.In ko je lezel za mano in se opravičeval, sem ga zmahala še enkrat in bi ga še vsakič ko bi se prikazal pred mano.Tepel me ne bo nikoli nihče.Pa je bil bolj močen od mene, če bi se me resno lotil bi obležala, ampak v danem trenutku najdeš moč in ga prebutaš.In odideš! Ne živim v idealnem partnerstvu, ne rastejo samo rožice in iskrice v očeh, vsak od naju kdaj prdne, vsak ima slab dan in se sprčkava zaradi totalnih bedarij.V vsaki vezi smo najprej golobčki, živimo eden za drugega, se poljubljamo, seksamo vsak dan in obožujemo tla, po katerih partner hodi.Ampak to enostavno ne gre v nedogled in se sčasoma zaljubljenost spremeni v ljubezen in spoštovanje.Če se to ne zgodi to ni to.Sicer ni tako zanimivo kot začetek, ko si zaljubljen, vendar zna biti ta faza velik lepša, če jo znaš uživati. Ne vem no, ampak ste kdaj pomislile kaksne smo me in kako nas vidijo moški? Doma čepimo v stari trenerki, obrit se nam da samo še ob večjih praznikih, veliko nas boli glava, ne govorimo z partnerji več o drugem kot o računih, problemih, otrocih, držimo dolgo faco, ne uporabljamo besed za to, da povemo kaj nas dejansko moti ampak kar pričakujemo, da bo on vedel kaj je narobe.In tega moški nikoli ne ugotovijo, saj niso jasnovidni. Do njih se obnašamo kot mame, ne smeš tja, kako si se oblekel, kdaj prideš, zakaj tega nisi naredil, ti mene sploh ne razumeš,....takih stavkov je veliko preveč!!!!Saj mu nismo mame, so samostojna odrasla bitja, mamo že imajo, potrebujejo partnerko, ljubico, prijatelja..... Nisem idealna, daleč od tega, tudi jaz ga kličem in vprašam kje je in kdaj pride in ga včasih vprašam, če se še spomni kje je sesalec in vem, da mu grem tu pa tam resnično na živce.Gre on marsikdaj tudi meni.Vendar se še vedno uredim in greva 1x tedensko sama na večerjo, mu pošljem žgečkljiv sms, si kupim novo spodnje perilo ipd.Potem pa pride dan, ko me glava boli in sam bemtim naokoli, ampak pomembno je, da niso vsi dnevi takšni. A bi ve želele živeti same s sabo ko ste takšne????
|