|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zajtrk 8 mesečnikov
17.7.2008 12:17:17   
ROmama
Pozdravljene, zanima me, kaj dajete za zajtrk 8 mesečnikom. Midva se zjutraj okrog 6 dojiva. Doji se kake 3 minute in mislim, da se stem bolj ali manj samo odžeja. Okorg 8 ure mu naredim Hippovo kašico z vodo, ki jo potem dobi tudi za večerjo. Ker je sladka, se je navadil na to in imam zato probleme s kosili, ker mi ne je zelenjave, kropirčka in ostalih stvari, če mu zdraven ne dajem banane, ali kaj sladkega.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zajtrk 8 mesečnikov
17.7.2008 13:19:44   
SNAKE23
ja naša ma dobrih 8 m.
ob 6h zjutraj dobi mleko (200-250ml odvisno)
ob 9h pa poje en jogurt+kruh, al pa doma kuhan puding nekje 180g.

pol ob 11h dobi 150ml mleka+keksolino po flaši
od 14-15h je kosilo, mešana zelenjava+2xna teden meso

ob 17-18h dobi sadno zitno kašico+malo fruteka(skupi zmešano)
od 20.30 pa jo nesem spat in popije se nekje 180-200ml mleka+rižolino ali keksolino (da mal zgosti) po flaši.

doma me osrečuje naša mala pikica!

Sreča, tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni tvoje življenje z ljubeznijo!---najina mala!

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.7.2008 14:39:49   
ThinkPink
Lahko ji daš kakšno drugo manj sladko kašico, npr. Rižolino ali pa od Milupe kašica iz 7 žit, ali kaj podobnega. Glede na to, da se je prej dojil, je že dobil mlečni obrok in lahko za zajtrk dobi tudi kakšnen kruhek in sirček.

(odgovor članu SNAKE23)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.7.2008 14:40:30   
ThinkPink
ji

mu

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.7.2008 20:15:31   
mali007
naš pa:
ob 6ih se doji
tam od 7 - 8 dobi ovsene kosmiče z jogurtom in svežim sadjem (plus še mascarpone, da gre kaša lažje v rit user posted image ) ali pa skuta s sadjem in mascarponejem (mogoče še piškotek zraven)

Zelenjavo je le, če je zraven še polenta (polenta na tisoč in en način - najraje z bučko), dajem mu tudi maslo (ki naredi res dober okus) in pa 2x tedensko 1/2 rumenjaka (tudi naredi dober okus). 3-4x na teden pa mesek.

< Sporočilo je popravil mali007 -- 17.7.2008 20:18:22 >

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.7.2008 20:42:36   
Paštetka
Moja zjutraj takoj ko vstane spije mleko, za kakšne pol ure pred se odpravimo ven pa dobi še

sadje
gres
polenta
kruh s sirčkom, marmelado, kislo smetano
puding
activio, ali drug jogurt, s kosmiči...
skutko s sadjem
žemljo, rogljiček, kiflček
praženec
kus kus s sadjem....

Kaj pa ti ješ? Sem prepričana, da tvoji lahko daš vse to že.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu mali007)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.