|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zahtevek za spremembo izbire katerikoli vrtec
29.9.2010 17:57:26   
Ringarajčka
Pozdravljeni,
danes smo iz vrtca Jarše prejeli pošto z možnostjo dopolnitve vloge. Poleg 1. in 2. izbire lahko izberemo tudi katerikoli vrtec. V okviru te izbire si lahko izberemo 3 možnosti, v katerih bodo najprej preverjena prosta mesta, nato pa se lahko znajdemo v kateremkoli vrtcu.
V vlogi me je presenetilo, da lahko izbiramo med vsemi vrtci (na seznamu je tudi naš vrtec, v katerem dokazano ni prostora), pričakovala pa bi, da bodo navedeni samo vrtci, v katerih je prostor. Kolikor spremljam razmere v Ljubljani, prostora v vrtcih namreč ni, zato ne vem, kaj naj bi s to dopolnitvijo vloge sploh dosegli.
Je mogoče, da se motim in obstaja kje seznam vrtcev, v katerih je še prostor v prvi skupini?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zahtevek za spremembo izbire katerikoli v...
29.9.2010 22:17:27   
majana79
javnega seznama ni, so pa v večini vrtcev še prosta mesta, ker so od junija naprej prepovedali vpisovanje otrok iz čakalne vrste (razen ene par vrtcev, ki so to prekršili)

ta prosta mesta so se sprostila z odpovedmi otrok, ki so bili sprejeti (po vpisnem roku), z odprtjem novih oddelkov, prerazporeditvami skupin, s tistimi mesti, ki so bila 'rezervirana' za primere uspešnih pritožb, ipd.

(odgovor članu Ringarajčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.9.2010 0:53:31   
Nattoule
Hja enotni cakalni seznam je zdaj uveden za nove oddelke, ki jih bo MOL uvedel. Vec o tem je napisanega tu:

Novi oddelki v šolskem letu 2010/2011: Novi oddelki v pripravi, izgradnji in zaključku:
  • dva oddelka – 28 otrok v lesenem prizidku Vrtca Jarše, enota Kekec (september 2010)
  • dva oddelka - 28 otrok v prizidku Vrtca Črnuče, enota Sonček (september 2010)
  • 1 oddelek - 14 otrok v Vrtcu Pedenjped, enota na Jančah (september 2010)
  • 2 oddelka - 28 otrok v Vrtcu Pedenjped, preureditev prostorov na šoli v Kašlju (september 2010)
  • 5 oddelkov - 70 otrok v Vrtcu Ciciban, enota Žabice (predvidoma oktober 2010)
  • 1 oddelek - 14 otrok v Vrtcu Najdihojca, enota Palček (oktober 2010)
  • 1 oddelek – 14 otrok za Vrtec dr. France Prešeren - preureditev hišniškega stanovanja na OŠ Prežihov Voranc (predvidoma december 2010)
  • za 2 oddelka – 28 otrok za Vrtec Trnovo in sicer z zamenjavo lokacije za materinski dom na Karunovi med Ministrstvom za delo, družino in socialne zadeve in MOL
  • v zaključni fazi je tudi idejni projekt preureditve prostorov nekdanje otroške bolnice za potrebe vrtca na Ulici Stare pravde 2 in sicer za 5 oddelkov – 70 otrok.
  • Prav tako potekajo aktivnosti za ureditev 2 oddelkov – 28 otrok znotraj OŠ Trnovo za potrebe vrtca Trnovo
  • V okviru nove soseske Polje II bo samostojni vrtec z 2 oddelkoma za 28 otrok (predvidoma julij 2011).
  • za 3 oddelke - 42 otrok v vrtcu Šentvid, enota Kosijeva (predvidoma spomladi 2011).
Skupaj to pomeni 28 novih oddelkov za 392 otrok, od tega bo jeseni 2010 zagotovljenih 14 novih oddelkov, do konca šolskega leta pa še preostalih 14 oddelkov. Morebitna prosta mesta se bodo po izkušnjah preteklih let v vrtcih pojavila oz. sprostila še v septembru, ko nekateri starši iz različnih razlogov ne pripeljejo otroka v vrtec. Število teh prostih mest bo znano šele proti koncu meseca septembra in ocenjujemo, da jih bo tako kot vsako leto med 50 in 100, (na ta mesta se bodo vključevali otroci s centralnega čakalnega seznama)._______________________________________________________________
Mi vloge ne bomo dopolnili in dali izbiro: kjerkoli, ker si enostavno ne morem predstavljati kako bo to izgledali.. kaj pa ce dobimo vrtec v Zalogu, mi pa zivimo na Vicu?
Me pa vse skupaj ZELO jezi...

Mamica lepega fantina, rojenega 18.04.2007 in male pupike rojene 14.01.2010.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.9.2010 8:42:17   
majana79
Natoulle, hvala enako

že zdaj vozim otroka v varstvo iz Šiške na Bratovševo, s tem da imava samo en avto in porabim uro in pol da ga grem iskat in da prideva nazaj - s trolo

vrtec imamo pa najbližji par sto metrov stran...

(odgovor članu Nattoule)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.10.2010 8:00:23   
Ringarajčka
Hvala za odgovore. Mi se za to možnost ne bomo odločili, saj nimamo avta. 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.10.2010 10:01:14   
NANA123
Mene pa nekaj zanima te ki ste izviseli koliko točk ste imeli in v katerem vrtcu koliko je bilo potrebnih točk in koliko je v vašem vrtcu preveč otrok.Hvala za odgovore.lp

(odgovor članu Ringarajčka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.10.2010 10:03:05   
NANA123
Mi smo imeli 59 točk vrtec Jarše potrebnih 75 točk preveč približno okrog 100 otrok.

(odgovor članu NANA123)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.10.2010 21:10:18   
mavo
NANA123, mi smo imeli 73 točk za starejšega (letnik 2008), pa 55 točk za mlajšo (letnik 2010), sta pa na 47. in 81. mestu po odločbi iz vrtca Šentvid, ki smo jo junija prejeli. Imamo obkroženo vse vrtce, kamorkoli bosta le prišla, ker smo se preselili letos februarja, tu pa nimamo nobenega, ki bi nam lahko pazil otroke. V vrtcu Šentvid je bilo potrebnih 77 točk za vstop.

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu NANA123)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?