CUKRČEK
|
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1180774 Ojla, naj povem izkušnjo iz 1. in 2. roke. JAz sem shujšala dobrih 30 kil, moja sestra čez 50. JA, se da. Prvo si moraš pošlihtati v glavi, d aje to to, da je treba nekaj naredit. Jaz sem imela veliko veliko kil preveč. Moja sesra tudi. Pač smo imeli tak način življenja. Vedno se je v naši družini vse vrtelo okoli hrane. Dobre hrane. In vse to se je poznalo na kilah. In na samozavesti. JAz sem bila totalno nesamozavestna, največja reva na cekem svetu... Smilola sem se sama sebi...skozi sem dala ful diet...dosti sem hujšala a sem se vedno še bolj zredila. In lani sem izvedela za ločevalno dieto. Ajz nisem verjela vanjo Smao izgovori skozi in 100 razlogov zakaj spet ni dobra dieta. Potem je pa moja sestra se odločila po tem hujšat in začela ful izgubljati kile. In sem še jaz šla za njo. Zame je to najboljša dieta na svetu. KEr lahko ješ vse. Ponavadi ti vsi branijo sladice, kruh oz. vse kar imaš najraje . Tukaj pa vse to lahko ješ....ne vsak dan in ne z vsem toda lahko. In rezulat: Poleg že prej omenjene izgubljene kile(+30 in +50). Poleg tega pa, kar je tudfi najpomembneje, pridobitev samozavesti. NA srečo imava obe podporo najinih mož. KAr je zelo pomembno, da te nekdo spodbuja in ti ne zbuja sproti morale. Torej, jaz svetujem tvoji prijateljici, naj se loti ločevalne. Zraven pa lahko tudi nekoliko miga. PA ne preveč, ker lahko naredi tudi škodo z pretiravanjem. NAjprej počasi. KAr se pa tiče okolice, je pa škoda zgubljat besede. Itak so pomembni in fajn samo lepi, suhi ... JAz sem bila tako obremenjena s tem,d a sem hodila okoli s povešeno glavo, skoraj se nisem upala pogledat gor, ker sem videla vse "očitajoče" in zasmehujoče poglede. REs žalostno! NAprimer v moji službi.....prej se skoraj z nikomer nisem pogovarjala, pa sem dobrih 5 let tukaj zaposlena. VSi so šli mimo mene . INs eveda jaz mimo njih. Nisem bila dovolj dobra, da bis e kdo pogovarjal z menoj. JAz se pa tudi nisem upala naredit koraka naprej in začeti. Sedaj se pa vsi pogovarjajo z menoj, me hvalijo... VEm,. da je to navadna hinavšna . Se pa točno vidi, kakšna je razlika med debelim in KAO grdim in suhim, ki je kao lep. Zame so lepi vsi, ki so na notri lepi. Ki nekaj izžarevajo. PA naj imajo 150 kil ali pa 50. ČE tvoja prijateljica rabi kak nasvet, ji komot lahko svetujem. Imam veliko izkušenj glede tega. In kar je najpomembneje...ome s sestro ohranjava kile. ŽE kar nekaj časa. PAč morava gledat kaj pojeva , ampak ni problema. Kdior je pač nagnjen k debelosti bo vedno moram malo gledati na hrano. NAjbolj mi gredo tisti na živce, ki sprašujejo, če pa sedaj lahko "normalno" vse jem VSi bi hujšali, če bi se potem lahko spet na veliko nažirali. in ker pač povem, da nekaj pa vseeno moram gledat kako jem in da se res ne bašem cele dneve že začnejo vsi kritizirat, d ato pa ni fajn. CElo življenje gledat koliko lahko poješ. PAč nekaj moraš naredit za to. Tole sem prekopirala iz teme, katere link sem nalepila. Tako, da vidiš mojo izkušnjo in da vidiš, da se da če se hoče. Če te še klaj zanima, pa lahko na ZS kako rečeve:)