|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zadnji dan leta 08
30.12.2008 20:05:54   
mamči
...kakšne imate načrte? Jaz imam še toliko za naredit, ker imam jutri goste, pa sem se kar na rr-u usidrala.user posted image
Kaj boste počeli na zadnji dan tega leta?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zadnji dan leta 08
30.12.2008 20:09:00   
Marogica
Nič posebnega, ker bomo zvečer kar doma in to sami. To je za nas luxus, da smo vsi 4je ob istem času doma.

Drugače pa gremo že zjutraj smučat, potem bomo nekje "kosilili", se odpravili počasi, prijetno utrujeni domov. Vse ostalo je še odprto. Najbrž pa ne bo nič posebnega ali nepričakovanega.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.12.2008 20:12:34   
mamči
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Nič posebnega, ker bomo zvečer kar doma in to sami. To je za nas luxus, da smo vsi 4je ob istem času doma.

Ja, pri nas se bo tud ta čudež zgodil, da se bomo vsi štirje srečali. Čeprav imam še zmeraj v mislih, da bo moj še mogel skočit v službo - že vajena user posted image .
Če boste na Pohorju, se mogoče vidimo. Naš mali ima tečaj, sam midva z mičkenim sva zdajle mora bit lepo doma, ker je bolan. Če bo jutri boljš, pa na Pohorje.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.12.2008 20:14:12   
ZARA
Kosilili?! user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.12.2008 20:16:15   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Jap, silili se bodo s kosilom.

Ali s kosilnico?
user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.12.2008 20:16:40   
mamči

Tako se reče zadnjemu kosilu v letu.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.12.2008 20:17:44   
mamči
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Ali s kosilnico?
user posted image

Rajš povej, kakšne imate plane. Pusti zdaj kosilnico.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.12.2008 20:18:09   
ZARA
Mamči. Meni je vseeno kako se reče. Smešno je pa pika.user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.12.2008 20:19:00   
mamči

Mamči. Meni je vseeno kako se reče. Smešno je pa pika.user posted image

Si želim, da bi se v letu 09 večkrat tako iz srca nasmejali.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.12.2008 20:27:48   
Anonimen
Norela bom po trgovinah ker mamo prazn hladilnik, besno iskala avtopralnico ker mamo najbl svinjski avto v občini, pospravljala stanovanje ker mamo prvega obiske pa nisva še nič spucala, pizdla se bom na osle k petarde in ostalo pokajoče sranje mečejo in smo k na fronti, pekla lazanjo ker sm obljubla da jo prnesem zvečer, prala cunje ker nimam kej oblečt jutri k je vse svinjsko, darila morva še zavit, ..... pester dan bo....

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
30.12.2008 20:30:40   
Maleal
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

Norela bom po trgovinah ker mamo prazn hladilnik, besno iskala avtopralnico ker mamo najbl svinjski avto v občini, pospravljala stanovanje ker mamo prvega obiske pa nisva še nič spucala, pizdla se bom na osle k petarde in ostalo pokajoče sranje mečejo in smo k na fronti, pekla lazanjo ker sm obljubla da jo prnesem zvečer, prala cunje ker nimam kej oblečt jutri k je vse svinjsko, darila morva še zavit, ..... pester dan bo....

mater kaj ti vse čakaš na zadnji dan,kaj si pa celi mesec delala?user posted image user posted image user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.12.2008 20:33:04   
Netopirčy81
Mi2 bova 1 štuk nižje - pri sosedih. Malo bomo pokramljali, veliko jedli in vrgli kako raketo. To je to. Nič posebnega. Aja, še prej (popoldne) gremo pa (spet) k tašči in tastu na prigrizek/južno.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.12.2008 20:36:04   
mamči

user posted image  user posted image  po trgovinah je bilo že danes obsedeno - nikjer duha o kaki recesiji, sami Onasisi
- moj avto mi je zadnja briga, stal bo še do 5.1 na mestu, pol pa rabim cca.15x17 cm vidnega polja v šipi, da se prifuram do službe
- jaz se zdajle spravljam čistit, pa me po drugem  "jegru s scwepsom" sploh več tolk ne veseli
- petarde me ne zanimajo, se pa vseselim našega vaškega ognjemeta, ki je vsako leto ful dober
- ja pestro bo, je že zdaj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.12.2008 20:38:20   
mamči
IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina

[

mater kaj ti vse čakaš na zadnji dan,kaj si pa celi mesec delala?user posted image user posted image user posted image

Za mene bi lahko rekli, kaj si celo leto delala? Ma res si želim, da bo leto 2009 boljše. Če pa bo še naprej tak pressing, mi naj pa deda mraz eno fajn gospodinjo na saneh pripelje.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.12.2008 20:49:29   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: mamči

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Ali s kosilnico?
user posted image

Rajš povej, kakšne imate plane. Pusti zdaj kosilnico.

javol...

zjutraj bom vstala ob nezavidljivi uri, ker imam ob 8.00 pregled pri ginekologu... Če ne bo povedal vsega, kar želim vedeti, ga razbijem. Od teh podatkov je odvisno počutje v celem dnevu.
Po pregledu moram nekej kupit Človek ne jezi se, pa po skibucke si grem. Pol moram pa še po biftek, pečenko in po kruh.

Ostaloo bo **** doma. Upam, da na koncu tudi dobesedna.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.12.2008 20:51:11   
Marogica

No, mi, fini ljudje "kosilimo",user posted image za ostale pa....nažrli se ga bomo...s hrano seveda....vsaj jaz...

Mamči, mi gremo na Areh...kje ima sine tečaj?

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.12.2008 20:55:35   
Freycha
zjutraj gremo v štacuno, da si malo zaloge hrane naredimo, potem pa bom doma likala in pospravljala.... igrala se bova s tamalo, mogoče šli na kak sprehod, če bo vreme.... ob 19h gre malecka spat, midva pa verjetno vsak pred svoj pc. Zvečer naj bi naredila neko večerjico, počakala polnoč in predvsem, da neha pokat in šla spat.....

tko, nič posebnega

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
30.12.2008 20:57:08   
felix7
midva bova doma, pride pa še en par (tudi user posted image ) in en kolega. Ker sva dve user posted image , ne planiramo nekega divjega praznovanja user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.12.2008 20:57:18   
mamči
Zvesta, jutri ti bo zdravnik povedal vse in še več, kot si želiš user posted image . Je pravi datum za to.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 19
30.12.2008 20:57:55   
mamči
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Mamči, mi gremo na Areh...kje ima sine tečaj?

Pri stolpu na Belvi-ju.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
30.12.2008 21:02:01   
Rožica I
Najprej dopoldanska kavica kje na sprehodu, potem kosilce pri babici, kasneje drsanje ali sankanje, potem pa počasi domov na toplo, večerja, kak drink, igranje družabnih iger z otrokom, kak film, potem, ko dete zaspi, pa krstimo Novo leto user posted image  user posted image  - skratka nič posebnega, prijetno kot vsak drug dan v letu user posted image .

ROŽICA

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 21
30.12.2008 21:32:59   
anckabancka
Dopoldne malo pospravljanja, skočila bom peš do bližnje trgovinice in nabavila še par drobnarij.

Pa z otroki se bomo hecali, praznovali 2. rojstni dan našega drugega fantka, odpirali in sestavljali darilo, ki ga bo dobil...

Popoldne bomo šli vsi spat, da si naberemo energije za zvečer.user posted image

Zvečer pa pride par dobrih kolegov. Bomo naredili večerjo, se posladkali s torto, pihali svečke, spravili otroke spat. Potem pa bomo igrali poker do onemoglosti.
Prav fajn se bomo imeli.

Ima pa zadnji 2 leti silvestrovo vsaj en malo globlji smisel za nas, ker praznujemo še rojstni dan.user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 22
30.12.2008 21:47:57   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina

V šihtu blauser posted image
V trgovine nism hotla it k me srat prime k vidm nabit park plac(upam da jutri ob osme zjutraj ne bo tk hudouser posted image )
Avto je šele mesec star in po logiki neb smel bit svinjski, sam je katastrofalen in s takm avtom ni šans da grem kam na obisk. Njegov pa itak ni za živt, gnus dedčji. Pa pravjo da če maš za nov let svinjski avto ga maš pol cel letuser posted image
Pucala nism ker brezveze, pr dveh mačkah z raketami v riti morš pospravt pol ure predn kdo pride, drgač đabeuser posted image , pa še dal se mi ni čez vikend pačuser posted image
Petarde.....več k klet na balkonu in se pizdit ne morem.
Lazanjo pač ne morem spečt tedn prej(pa tud sestavin nimamouser posted image )
Cunje....hm, cajt me je prehitu pačuser posted image
Darila....se nism upala prej zavijat k jih nimam kam dat, mačka pa obožujeta svetleč papir in mašneuser posted image

No....to bo touser posted image

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
30.12.2008 22:04:23   
Najaa
Ven greva na kuhano vino. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
30.12.2008 22:21:30   
ursi
Zjutraj bom vstala ob 5.30, da bom zrihtala dva otročka, ki jih bo ljubi peljal v varstvo na poti v službo. Potem se bom očasi zrihtala in odšla delat v Lj na štant na tromostovje. To bo do treh popoldne, potem pa s svetlobno hitrostjo nazaj po tamala dva in šibamo domov. Potem pa mal pospravt, kopanje in tuširanje, pa otročka spat spravit. Potem se bom pa pomoje (upam!) na kavč vrgla in čakala, da pride ljubi iz službe in da greva skupaj spat. Torej, nč novga - na konc dneva bom crknena ker bo spet en naspidiran dan.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?