Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zadnje čase je tako tužno na DIPO, da... 12.7.2011 14:33:43
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ja kaj sta.....sex prjatla sta. to sta. nč druzga. bom popestrila dipo....mam en majcken problem na relaciji mulčki- babi&dedi d.n.o. sam morm cajt najdit. zdj ga nimam, ker mixam sladoled in belim kuhinjo.
|
|
RE: Zadnje čase je tako tužno na DIPO, da... 12.7.2011 14:39:29
|
|
|
|
ZARA
|
Nimam mnenja o takih... mislim imam, pa je prehudo.
|
|
RE: Zadnje čase je tako tužno na DIPO, da... 12.7.2011 14:40:18
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* ja kaj sta.....sex prjatla sta. to sta. nč druzga. hmja. A pol imaš tacga frenda lahk tut do konca življenja (glede na to, da sta sexfrenda že več kot 10 let)? Mislim, ne vem, ne poznam. Meni je ta dejavnost čisti tabu (mislim v smislu sexfrendov, ne seksa, da ne bo pomote )
|
|
RE: Zadnje čase je tako tužno na DIPO, da... 12.7.2011 14:40:37
|
|
|
|
ZARA
|
Van kvesčn. Kako pa ti veš za to, če nihče ne ve?
|
|
RE: Zadnje čase je tako tužno na DIPO, da... 12.7.2011 14:42:05
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Van kvesčn. Kako pa ti veš za to, če nihče ne ve? čitaj, čitaj. Familiji ne vesta
|
|
RE: Zadnje čase je tako tužno na DIPO, da... 12.7.2011 14:44:52
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ja ne vem..... po mojem sta lahko celo zivljenje tko.... se zmer se mi ni mixer ohladil....
|
|
RE: Zadnje čase je tako tužno na DIPO, da... 12.7.2011 14:48:13
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Van kvesčn. Kako pa ti veš za to, če nihče ne ve? čitaj, čitaj. Familiji ne vesta Aja, fak, vročina mi dela pikce na monitorju.
|
|
RE: Zadnje čase je tako tužno na DIPO, da... 12.7.2011 14:51:14
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Van kvesčn. Kako pa ti veš za to, če nihče ne ve? čitaj, čitaj. Familiji ne vesta Aja, fak, vročina mi dela pikce na monitorju. namaži z ZF50
< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 12.7.2011 14:52:35 >
|
|
RE: Zadnje čase je tako tužno na DIPO, da... 12.7.2011 15:30:46
|
|
|
|
liliana
|
Kako pa veš, da se nimata za ljubimca.....?
|
|
|
|
RE: Zadnje čase je tako tužno na DIPO, da... 12.7.2011 17:13:04
|
|
|
|
m_o_i
|
eh...cakata, da otroci koncajo solanje, potem bosta pa zazivela skupaj-srecno do konca dni
|
|
RE: Zadnje čase je tako tužno na DIPO, da... 12.7.2011 17:14:09
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
alpa kaksno hudo bolezen vsak svojega partnerja.....ker ju reeeees nočeta prizadet!
|
|
RE: Zadnje čase je tako tužno na DIPO, da... 12.7.2011 19:28:57
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i eh...cakata, da otroci koncajo solanje, potem bosta pa zazivela skupaj-srecno do konca dni
|
|
RE: Zadnje čase je tako tužno na DIPO, da... 12.7.2011 19:38:05
|
|
|
|
Rožica I
|
Kako pa sta kaj njuni primarni familiji zadovoljni, mislim njune partnerje? Jim vse štima? Očitno v osnovi poskrbita, da je vsem ok. Morda tudi zaradi tega, ker sta sama zadovoljna in zadovoljena, kajne? In zakaj jih je zdaj treba spredalčkat, po tvoje? Kako pa je kaj tvoja familija, da te druge že 10 let tako zelo brigajo ?! liveandletlive.com
|
|
RE: Zadnje čase je tako tužno na DIPO, da... 12.7.2011 20:07:23
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Kako pa sta kaj njuni primarni familiji zadovoljni, mislim njune partnerje? Jim vse štima? Očitno v osnovi poskrbita, da je vsem ok. Morda tudi zaradi tega, ker sta sama zadovoljna in zadovoljena, kajne? In zakaj jih je zdaj treba spredalčkat, po tvoje? Kako pa je kaj tvoja familija, da te druge že 10 let tako zelo brigajo ?! liveandletlive.com Debata je bila med kolegicami, cvetka, debata. Pa jo tukaj nadaljujem, ker nismo uspele pridt do konca....C-c, škoda, ane, ker ne moreš biti zdej malo več od povprečja
|
|
RE: Zadnje čase je tako tužno na DIPO, da... 12.7.2011 20:24:58
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Debata je bila med kolegicami, cvetka, debata. Pa jo tukaj nadaljujem, ker nismo uspele pridt do konca....C-c, škoda, ane, ker ne moreš biti zdej malo več od povprečja Saj pravijo, povej mi s kom se družiš in povem ti kdo si . Drugače pa daj povej no, kako prideš na takšno vprašanje oz nekdo iz te vaše družbe? Očitno ta ženska, ki se lepo dol daje, trdi, da nista s tipom ljubimca in ves ta tvoj kurnik skoči v luft (ves zelen od zavisti in togote), da kaj pa sta potem?! In če bi ženska hladno krvno trdila, da sta ljubimca- a potem bi bila zadovoljna ali kako?! P.S.: Kakorkoli, sem čisto povprečen človek nasplošno. In čisto zadovoljna s tem.
|
|
RE: Zadnje čase je tako tužno na DIPO, da... 12.7.2011 20:53:35
|
|
|
|
mateyka
|
sem bolj v ZARINIH vodah - prehudo mnenje
|
|
|
|
RE: Zadnje čase je tako tužno na DIPO, da... 12.7.2011 22:16:51
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Debata je bila med kolegicami, cvetka, debata. Pa jo tukaj nadaljujem, ker nismo uspele pridt do konca....C-c, škoda, ane, ker ne moreš biti zdej malo več od povprečja Saj pravijo, povej mi s kom se družiš in povem ti kdo si . Drugače pa daj povej no, kako prideš na takšno vprašanje oz nekdo iz te vaše družbe? Očitno ta ženska, ki se lepo dol daje, trdi, da nista s tipom ljubimca in ves ta tvoj kurnik skoči v luft (ves zelen od zavisti in togote), da kaj pa sta potem?! In če bi ženska hladno krvno trdila, da sta ljubimca- a potem bi bila zadovoljna ali kako?! P.S.: Kakorkoli, sem čisto povprečen človek nasplošno. In čisto zadovoljna s tem. ja, pravijo pa tudi kdor po sebi sodi.... P.S.: Lepo, da imaš vsaj o sebi povprečno mnenje, ker o drugih ga imaš krepko pod nivojem.
< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 12.7.2011 22:25:22 >
|
|
RE: Zadnje čase je tako tužno na DIPO, da... 13.7.2011 8:28:05
|
|
|
|
Spontan
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* ja kaj sta.....sex prjatla sta. to sta. nč druzga. bom popestrila dipo....mam en majcken problem na relaciji mulčki- babi&dedi d.n.o. sam morm cajt najdit. zdj ga nimam, ker mixam sladoled in belim kuhinjo. Jst sm pa mislu, da čevlje prodajaš
|
|
|
|
RE: Zadnje čase je tako tužno na DIPO, da... 13.7.2011 8:36:05
|
|
|
|
Spontan
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Debata je bila med kolegicami, cvetka, debata. Pa jo tukaj nadaljujem, ker nismo uspele pridt do konca....C-c, škoda, ane, ker ne moreš biti zdej malo več od povprečja Saj pravijo, povej mi s kom se družiš in povem ti kdo si . Drugače pa daj povej no, kako prideš na takšno vprašanje oz nekdo iz te vaše družbe? Očitno ta ženska, ki se lepo dol daje, trdi, da nista s tipom ljubimca in ves ta tvoj kurnik skoči v luft (ves zelen od zavisti in togote), da kaj pa sta potem?! In če bi ženska hladno krvno trdila, da sta ljubimca- a potem bi bila zadovoljna ali kako?! P.S.: Kakorkoli, sem čisto povprečen človek nasplošno. In čisto zadovoljna s tem. ja, pravijo pa tudi kdor po sebi sodi.... P.S.: Lepo, da imaš vsaj o sebi povprečno mnenje, ker o drugih ga imaš krepko pod nivojem. TT.. tole kar je Rozica napisala ti je mal zdrmalo ego, ampak priznaj, da ima svojo težo in logiko. Sej ni treba tuki, vsaj sebi priznaj.
|
|
|
|
RE: Zadnje čase je tako tužno na DIPO, da... 13.7.2011 9:14:29
|
|
|
|
TomTaylor
|
Pa ajde; da vidimo psihologe
|
|
RE: Zadnje čase je tako tužno na DIPO, da... 13.7.2011 9:29:26
|
|
|
|
Mala_princeska
|
kaj pa pravte na to, da sta mož in žena ločena, pa živita še v istem stanovanju? tud te cvetke se dogajajo.... hmmmmmm......huda debata...ne verjamem da po 10 letih familiji ne vesta da se gredo partnerji dolčkat z drugim.....al jim pa tko paše, pa zarad družbe molčijo...pa ne vejo da družba ve al kako???
|
|
|
|
RE: Zadnje čase je tako tužno na DIPO, da... 13.7.2011 9:43:29
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska kaj pa pravte na to, da sta mož in žena ločena, pa živita še v istem stanovanju? tud te cvetke se dogajajo.... hmmmmmm......huda debata...ne verjamem da po 10 letih familiji ne vesta da se gredo partnerji dolčkat z drugim.....al jim pa tko paše, pa zarad družbe molčijo...pa ne vejo da družba ve al kako??? jz tut ne. Tega ne vem. Da sta pa dva ločena in še vedno živita skupaj, bi pa jz najprej pomislila, da "rešujeta finančni problem na nelegalen način" še posebej, če je eden od njiju prijavil drugo stalno/začasno prebivališče.
|
|
RE: Zadnje čase je tako tužno na DIPO, da... 13.7.2011 9:46:17
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska kaj pa pravte na to, da sta mož in žena ločena, pa živita še v istem stanovanju? tud te cvetke se dogajajo.... Ja, kot pri tisti nekdanji nadaljevanki....Blizanci....... Drugače pa.....verjetno sta kot nekdanja mož in žena skupaj kupila stanovanje.......in starši so bodisi umrli, bodisi nimajo prostora, da bi katerega vzeli pod streho.......prodaja stanovanja pa traja...... Tako, na kratko.....to pravim kot odgovor na tvoje vprašanje.......
|
|
|
|
RE: Zadnje čase je tako tužno na DIPO, da... 13.7.2011 9:49:37
|
|
|
|
TomTaylor
|
ja, alpa to. Pa da nimata ne eden ne drugi finančne zmožnosti najema drugega stanovanja.
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?