Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zadnja menstruacija 18.5 9.7.2005 18:40:52
|
|
|
|
buča
|
,da ne bo pomote,to jo je imela moja sestra.:hudicek:ji večkrat nagaja,navadno ji vedno zaostaja...prejle sem jo vseeno pregovorila,da je narediola test...a je na njeno in mojo :(,pokazal spet negativno...trudita se že od avgusta lani..pa nič...:((mojo Piko pa imata oba takooooo rada,pa vse ji kupita,pa pravita,da jo imata najraje na svetu...no,saj se bo tudi za njiju pokazal enkrat tisti plusek,ane?
|
|
|
|
Zadnja menstruacija 18.5 9.7.2005 18:43:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Seveda se bo pokazal plusek, enkrat se pač mora. Je pa kriza to z netočno M. Jaz sem imela predzadnjo 12.5, sedaj se mi je končno prikazala 4.7. Živčki delajo sto na uro. Pa se bo prikazal plusek, zagotovo. Držim pestke!!!:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
| Stran: [1] |
strah pred porodomnataly33prvič sem rodila zelo težko,rok imam čez 2 tedna in me je grozno strah poroda...kako je roditi drugič? hvala za odgovoretežje (
12%)
lažje (
73%)
enako (
15%)
Število vseh glasov: 121Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!