Naty*Taja
|
Super ste punce! Ste me vsaj malo potolažile! Naši so delali rentgen, vzeli so ji kri, vodo - to bodo nekam v London poslali, v petek gremo pa še na ultrazvok ledvičk in neko 24 urno preiskavo. Tako kot praviš ti NUR so tudi meni rekli, da te preiskave delajo zato, da bodo odkrili vzrok, ki se bi ga dalo zdraviti. Če pa bo ugotovljeno, da ni vzroka, bomo pa nadzorovali verjetno tko kot vi. A je imel mali kake vidne težave zaradi tega? Naši ni nič videti, da bi ji kaj manjkalo. Lepo napreduje, pridno je, se skor nič ne joka.... v glavnem, če nebi bili na kliniki zaradi goste krvi ob rojstvu, verjetno sploh nebi opazili, da je s srčkom kaj narobe! Ja Ribica sej to ima tudi naša- zadebeljene stene ventrikla. Kako pa se ti spopadaš s tem? Glede na to, da si že "velika punca"? A si imela kake težave - zasoplost, utrujenost...? Kaka zdravila ali samo nadzor? Sorry ko tolk sprašujem, sam sem res čist out in me žre, ker dohtarji nič konkretnega ne povejo, preden so znani vsi izvidi..to pa je zame predaleč!! Drugače ima pa našo malo preko zaenkrat Menznič, al nekaj takega - sej niti točno ne vem, kako se piše ker mi še ni ratalo se orng pozanimat. Sem sestri na sprejemu opisala, da je velik, črn z očali , pa mi je rekla, da so vsi trije taki . Pa ko sem jih na viziti videla so res enaki, sam ta naš ima tak bolj podolgovat obraz... Drugače je pa na izvidu od ultrazvoka podpisana dr.Česen? Zgleda da res vse v timu delajo in vedo vsi za vse primere, samo na papirju je en določen?! No dej kej napišta, če ne tu pa na zs. Bom zelo, zelo vesela. Ja - pa če je še katera podobna tu, naj se kr oglasi.