Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zabava za prvi rojstni dan 8.11.2007 12:24:30
|
|
|
|
aluš
|
Mi smo imeli tam do petega leta starosti vedno samo domači. To so stari starši pa najini sestre in bratje. Ne delamo ne vem kakih žurk na veliko, nas je tam cca 14 odraslih (še te komaj v kuhinjo zbašem). Samo imamo vsi male otroke in so itak prijateljčki, ker tudi živimo precej skupaj in se dosti vidimo. Potem zadnje leto vrtca je pa povabil svoje prijateljčke. In sem prvo leto naredila napako, ko sem povabila vse naenkrat- ta "stare" in otročke. Je bilo noro, ker se moraš z otroci tudi ti + mož ukvarjat, tako, da zdaj imamo vedno 2x.
|
|
|
|
RE: Zabava za prvi rojstni dan 8.11.2007 12:33:42
|
|
|
|
Lenny
|
Za oba škratka v ožjem krogu.
|
|
|
|
RE: Zabava za prvi rojstni dan 8.11.2007 13:02:40
|
|
|
|
Vilma
|
Mi bomo imeli oboje. Prav na Dominikov rojstni dan bomo v ožjem krogu, samo starši in mi trije. Bomo šli kar ven jest, doma pa tortica in obvezno slikanje. Čez vikend pa verjetno kar dvakrat za prijatelje. En dan za postojnske, en dan za ljubljanske otroke. Računam pa, da nas bo vsak dan tam cca 15 skupaj z odraslimi. Ne vem, kaj naj s hrano, za odrasle me ne skrbi, samo otroci bodo različnih starosti, tam od enega do petih pet. A ima katera kak predlog na temo hrane (kaj naj pripravim za otroke), če ne bom kar novo temo odprla.
|
|
|
|
RE: Zabava za prvi rojstni dan 8.11.2007 18:08:00
|
|
|
|
martinuška
|
Mi smo imeli 3 zabave. Oz. bolje rečeno, kosilo pri enih starih starših, kosilo pri drugih starih starših. Naša zabava pa je bila s prijatelji, in sicer nas je bilo 6 odraslih in 4 otroci. Več kot dovolj. Smo se pa fino imeli. :) Definitivno pa ne imet preveč povabljenih, ker je to preveč obremenjujoče za otroke.
|
|
|
|
RE: Zabava za prvi rojstni dan 9.11.2007 8:58:28
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Jaz bom naredila posebaj zabavico za njegove prijateljčke in posebaj za familijo.
|
|
|
|
RE: Zabava za prvi rojstni dan 9.11.2007 21:47:03
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Jaz bom naredila posebaj zabavico za njegove prijateljčke in posebaj za familijo. a že ima prijateljčke pri enem letu
|
|
RE: Zabava za prvi rojstni dan 10.11.2007 12:27:08
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Ja ima kar nekaj sovrstnikov
|
|
|
|
RE: Zabava za prvi rojstni dan 10.11.2007 12:34:50
|
|
|
|
najina pikica*
|
tut naš navihanec je praznoval 1 leto ker je rojen sredi poletja smo naredili kr piknik vrjanto pred hišo ,smo pa povabili bližje in najine najboljše prjatle ter od malega prjatlčke... ....pomoje povabiš na 1 rojstni dan svojega navihanca tiste ljudi k ti veliko pomenijo v tvojem in v življenju tvojega malčka-no vsaj midva sva tako nardila! drugače pa imaš veliko varjant poleg gostiln,....,npr.če je otrok rojen v hladnih mesecih,se da rezervirat kake telovadnice(partizan,...) in tm praznuješ,otroci imajo veliko prostora za igrat,nerabiš skos za njim letat,...pa še hkrati lahko vse skup povabiš,k je veliko prostora...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?