|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za vse sama
28.11.2007 13:30:34   
sasa78
Ali je tu še kakšna ženska ki je za vse sama?

Plačilo računov, nabava, pospravljanje,....., otroci, skrb za avto in vse ostalo??? K pa kaj naredi mi pa očita da nič ne vidim kako je priden??!!! Ja 1x na mesec zloži v pomivalni stroj, 1X na mesec si pospravi obleke, 1x na mesec posesa po stanovanju. Jaz se pa lahko raztrgam!!!!

Kaj me danes teži oz. zakaj sem danes tečna?

Odločila sem se, da zamenjam avto, ker imam v zdejšnem premalo prostora pa sem naletela na tak odziv od moža da je groza!!!   zakaj ga pa rabiš? K ti ni ta dovolj velik? NE NI IN MALEDVA NIMATA KJE MET NOG, PREMALLLOOOO PLACA JE ZA VSE NAŠE AKTIVNOSTI!!!!  Pa ne razume!!!

A on se pa lahko vozi v velikem avtu in to sam??? K gremo pa mi not 2-3X letno pa še otroke sezuje da mu ga ne bi umazali!!!!! Moj je za vsak dan, njegov za ???? Za popizdt.

No in šla sem včeraj do ene avtohiše, vidla moj naslednji avto, in sem bila prav zadovoljna - k mislte da je šel z menoj? Ne doma je kuhal trmo  s starši vred. Pa še svakinja me vpraša, kaj je zdaj to? Pa to ni normalno. Aja ona skoz neki tekmuje z menoj pa še podlage nima. Stara je 36 let pa ne ve kaj je družina - od kar se je razšla s svojim pa je itak skoz doma - da mi teži kako vzgajat otroke, pa še sama jih nima. Kaj jo pa briga - sej ne bom šla z njenim denarjem ampak svojimmmmmm. Še mal pa bom pouser posted image  na vseh področjih. Itak sem za vse sama.

Moški?  Zakaj jih že imamo? 

aja moj bi samo v delnice dajal pa ne vem kam še, sam da ne bi šla po avto.  
Oprostite sem se mogla mal ven spihat!!!!!
lp 

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 28.11.2007 22:10:16 >

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ZA VSE SAMA
28.11.2007 13:31:56   
sasa78
Naj povem, da imam danes ful slab dan in da ne smem vse tako črno gledat kot gledam!!!

ampak mal se moram spihat - upam da razumete.

LP

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.11.2007 13:36:46   
dory
Mislim,da je tukaj gor kar precej takih,ki so same, dejansko same in sej včasih mal pade volja in energija ampak ker vidiš,da ni druge gre...

V tvojem primeru pa bi rekla tkole. Zakaj sta dva? Čigavi so otroci? Vse je od obeh, torej karte na mizo in odkrit pogovor. Če se moškemu preveč dopusti,ima kmal vse za samoumevno, teba pa za čistilko,kuharco, vzgojitelco, za povrh še finančnico in da mu boš na voljo...tud če imaš tko kot si postelješ, si lahko stvari še vedno lahko sebi v prid spelješ :)

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.11.2007 13:38:34   
blazka
Zanalašč pejt po avto, sploh pa če imaš svoj denar zanj!!!
Itak ga sama rihtaš, tako da sploh ni panike.

Pa dobrga in lepga zberi user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.11.2007 13:41:11   
Taula
Glede avta ni dileme...kupi ga. Ne morete se z pupami voziti okoli, ko sardele v konzervi.user posted image  Svakinja...ingnore her. Z možem se pa pogovori o tem da naj še on kaj dela. Najbrž je res, da si ga navadila na komot preveč.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu blazka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.11.2007 13:48:24   
Anonimen

Moški? Zakaj jih že imamo?

Ti maš fantka doma ne dedca....

Pa sploh mi ni logično zakaj se on vozi sam v velikem avtu, ti z otroki pa v konzervici. Ful družinski dedc res...
To da si pa za vse sama pa...sori, sam to si si pa čist sama kriva. Nehi mu vse k rit nosit pa ne boš sama za vse. Sej nisi njegova mati. Če hoče jest nej je, če hoče čist hodt nej si opere....mislm drgač nej gre pa k mamici nazaj al pa nej si služkinjo omisli.

Dejte se mal zase postavt nouser posted image

Kar se pa svakinje in ostalih tiče....vpraš jih če bodo kej prispevali za avto. In če ne bodo nej se brigajo zase.

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.11.2007 13:53:15   
Anonimen
kaj že delaš skupaj s tem decom? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
28.11.2007 13:54:28   
piščanc
ne nisem za vse sama, ta velik avto je pa za otroke. sploh nima besede, da bi mu kaj takega na pamet padlo. sam grdo pogledam :).

malo pokaži zobe

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.11.2007 14:01:50   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

Plačilo računov, nabava, pospravljanje,....., otroci, skrb za avto in vse ostalo??? K pa kaj naredi mi pa očita da nič ne vidim kako je priden??!!! Ja 1x na mesec zloži v pomivalni stroj, 1X na mesec si pospravi obleke, 1x na mesec posesa po stanovanju. Jaz se pa lahko raztrgam!!!!

Odločila sem se, da zamenjam avto, ker imam v zdejšnem premalo prostora pa sem naletela na tak odziv od moža da je groza!!!   zakaj ga pa rabiš? K ti ni ta dovolj velik? NE NI IN MALEDVA NIMATA KJE MET NOG, PREMALLLOOOO PLACA JE ZA VSE NAŠE AKTIVNOSTI!!!!  Pa ne razume!!!

A on se pa lahko vozi v velikem avtu in to sam??? K gremo pa mi not 2-3X letno pa še otroke sezuje da mu ga ne bi umazali!!!!! Moj je za vsak dan, njegov za ???? Za popizdt.

No in šla sem včeraj do ene avtohiše, vidla moj naslednji avto, in sem bila prav zadovoljna - k mislte da je šel z menoj? Ne doma je kuhal trmo  s starši vred. Pa še svakinja me vpraša, kaj je zdaj to? Pa to ni normalno. Aja ona skoz neki tekmuje z menoj pa še podlage nima. Stara je 36 let pa ne ve kaj je družina - od kar se je razšla s svojim pa je itak skoz doma - da mi teži kako vzgajat otroke, pa še sama jih nima. Kaj jo pa briga - sej ne bom šla z njenim denarjem ampak svojimmmmmm. Še mal pa bom pouser posted image  na vseh področjih. Itak sem za vse sama.

lp 

sori ampak men je to bolano! da bom jest otroka sezula preden gre v vavto?????matr matr maš dobre živce! pa da ti ne pusti avta kupit kljub temu,da si ga lahko privoščiš????!!! le kaj ti bo tak dedc?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.11.2007 14:07:38   
kalbo
A otroke sezuje preden jih da v avto....no taki butlji so bli men vedno zanimivi. Sem ziher da pere avto bolj pogosto kot sebe. Groza je v tem, da mu je pleh več vreden kot avto.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.11.2007 14:09:52   
Anonimen
da mu je pleh več vreden kot avto.

Kot družina si mislil neuser posted image

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
28.11.2007 14:11:28   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

kaj že delaš skupaj s tem decom? user posted image

Jaz se isto vprašam. In če prištejem še celo njegovo familijo ... user posted image user posted image user posted image  Jaz bi namesto v avto investirala v stanovanje. Moje!!!!!!

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.11.2007 14:28:56   
jade1
Svašta. Pa kakšen je to dec? Briga se samo za svojo sebično rit za familijo mu pa dol visi? Ma daj, da se ti z otroci voziš v manjšem avtu kot on sam je pa svinjarija. Moj je kupil velik avto ravno zaradi otrok, da imamo dovolj prostora in, da je čimbolj varen. Tudi, če jaz kam grem ga vedno vozim. On se pa vozi v manjšem avtu (ki sem ga jaz kupila, ko sem bila še sama, svojega je pa prodal in kupil večjega). Račune plačuje on, za avtomobile skrbi on, vse kar je okoli hiše, na kmetiji,  za popravit, zrihtat je on. Jaz skrbim za gospodinjstvo otroke pa oba rihtava.
Aja pa še to, pri nas ni moje tvoje ampak je vse naše.

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.11.2007 14:46:33   
blazka
Ženske in moškiuser posted image dejte upoštevat, da je bila ženska zelo zelo slabe volje, ko je tole pisala. Najbrž situacija ni tako grozna, kot jo je v jezi opisala. Mislim, da bi lahko vsak od nas napisal kakšne hude stvari o partnerju takrat ko ga le-ta razjezi. Si samo pucamo ventile takrat, a ne. Ne bo se pa zdej kr selila zarad tega. Mal bolj na izi.

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.11.2007 14:47:54   
kalbo
Si samo pucamo ventile takrat, a ne.

tko k jest nad mojo mami a ne:)

(odgovor članu blazka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.11.2007 15:02:05   
Anonimen
Mah, meni je to ... ne vem...bedarije. Da meni moj reče take stvari...ajej, sej ga ne rabim. Sej sem itak za vse sama.
Seksata najbrž tudi ne več, a ne?
Zakaj sta torej sploh še skupaj?
user posted image

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
28.11.2007 15:26:50   
natalia
izberi čim dražji avto! hudič dedji!user posted image

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.11.2007 15:45:36   
lila114
Tudi jaz sem za vse sama, pa stem še zraven, da imam dva majhna otročka ki bolehata za neozdravljivo boleznijo. Letanje od zdravnika do zdravnika, gospodinjstvo, računi, in vse ostalo je na mojih ramenih. Pa ne da moj se za to ne briga, ampak ker je na delu v tujini, nosi samo dnarce domov in mi je to dovolj. Prej ko bil še pri nas v službi, smo se zmerom kregali za najmanjše stvari, sedaj pa za to ni časa, ker je premalo doma in raje iskoristimo tisti čas za prijetnejše stvari. Tako, da sem po eni strani srečna, da imam mir in delam vse tko kot jaz mislim, da je prav, po drugi strani pa mi včasih preseda vse skupaj, da sem za vse sama. Ampak, ker smo bili finančno na dnu, pa še za mala dva moram veliko zdravil dokupit, ni bilo druge izbire kot ta.

Za tvojga dedca pa rečem, da ni dedec ampak otrok, ki se ne more odtrgati od svoje mamice in še zmerom misli, da je samo on in edini. Dj ga k meni za teden, boš videla kakšen bo, kot polizan cucek, mu že pokažem, kje ima hudič roge!!
Če bi bil moj še doma in bi mi začel takšne vzgajat, dijo tam so vrata, ali pa si sama spakiram vse in prav vse kar je moje in dijo papa. Se mi zdi, da je zaljubljen v svoj avto in ne v tebe in otročke.
Vsak je svoje sreče kovač. Pa veliko živcev želim pa res kupi si svoje stanovanje ali pa še lepši avto kot ga ma on in ko se bo peljal z vami,naj se on sezuje,....

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
28.11.2007 15:58:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lila114)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
28.11.2007 16:46:44   
m76
Moje-tvoje...za ****. Meni bi samo enkrat rekel to je moj avto to je pa tvoj. Mu ga poklepam okrog in okrog.  Ne rečem da so neke ločnice na začetku veze, ampak nekje po parih letih se pa meje zlijejo v eno. Mar ni tako?

Ti kar pojdi poi avto. Če pa hočeš še malo nagajat, si pa daj delat lepo nalepko s tvojim imenom in jo pripopaj na zadek avtomobila, tako da jim bo vedno ko bodo gledali za tabo zavrelo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 20
28.11.2007 16:55:22   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m76)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
28.11.2007 17:10:38   
Anonimen
Moj je bil sprva tudi nekaj takega. Ko sem šla po dveh porodniškah v službo, sem si šla kupiti dvoje hlače za 8.000,00, kar si jih nisem od prve nosečnosti. Tako je bil živčen, šel šravfat luč (novo za 5.000,00 v dnevni sobi, jo razbil in še nov parket spraskal. Mislil je, da s svojo plačo lahko plačam položnice, kupujem cunje skratka vse razen olja in registracije. Ful velikokrat sem popizdila, dobesedno znorela. Tudi on bi samo šparal. Zmenila sva se; moja plača + njegovih 350 EUR. Pogreje me, kadar rečem, da bom kakšno stvar kupila, pa reče, A RABIŠ? Takrat se mi pa kar iz ušes kadi. Na srečo se pri nama starši ne vtikajo. Moje mnenje: če si nekaj želiš in potrebuješ si kupi, če si le lahko. Privošči si, ker si moraš, če ne drugega, za dušo. Ko je pa tud skakal, ko so mu otroci posvinjali avto, sem mu pa vsakokrat zabrusila, da bi prej mislil in ostal sam, če so mu otroci napoti. Potem takoj utihne. Kar se tiče pa gospodinjstva..nekaj takega kot pri tebi. Reče mi, da mu gospodinjstvo ne diši. Tudi meni ne, pa kaj naj. Razen nekaj je; moj po službi še fuša in ga res ni veliko doma. Sicer pa tudi če je, nimam koristi.  Ali tudi tvoj res tako zunaj dela ali se vleže na kavč in čaka. Je pa še nekaj, sedaj sem na porodniški (še čakamo) in imam zaenkrat čas samo za gospodinjstvo, ko bom šla pa v službo...kar si ti napisala je še milo rečeno. Takrat bo prostora na forumu zmanjkaluser posted image  Lp

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
28.11.2007 17:13:25   
Anonimen
Pa še to; celo reče, kako se v delavnici sprosti. Bom poskusila s kakšno seanso, ko bom pomivala posodo.
Čao!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
28.11.2007 19:08:31   
m76
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pa še to; celo reče, kako se v delavnici sprosti. Bom poskusila s kakšno seanso, ko bom pomivala posodo.
Čao!

Potem naj se pa še ponoči sprošča v delavnici, pa za praznike, ter rojstne dneve, pa kadar bo žalosten in bo imel slab dan.. Skratka, ko bo rabil bližino in tolažbo najbližjih, pošlji ga na sprostitveno terapijo v delavnico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
28.11.2007 20:47:04   
m76
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

lp 

sori ampak men je to bolano! da bom jest otroka sezula preden gre v vavto?????matr matr maš dobre živce! pa da ti ne pusti avta kupit kljub temu,da si ga lahko privoščiš????!!! le kaj ti bo tak dedc?

user posted image Ja, to sploh ni tako redek pojav. Moj brat je to delal svoji ženi ( se pravi. moji svakinji)  Vedno ko se je vsedla v NJEGOV avto, ji je na tla na debelo položil časopis. Bognedaj da pa bi se še česa dotaknila. A jooooj.  Kolk je čohnjen, naj pa pove to, da ko stoji v križišču ( rdeča luč) odpre okno in z mehko krpico ljubeče čisti sprednjo šipo! user posted image user posted image
p.s. Svakinja je bila pametna in se je ločila.user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?