Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Za vse nas, ki je ne pričakujemo ta vikend 26.11.2004 8:37:45
|
|
|
|
monči
|
hvala pupika, upam, da bo res tako.:) mene že ful mika, da bi naredila test pa si ne upam, ker ne vem če bo pokazal dejansko stanje. :hudicek:pa ne pričakujem jutri.Kaj misliš. oz. kaj mislite punce? a lahko že naredim test? rečte jaaaa, prosim:) :) a sem nestrpna, a ne? no vrjetno tko kot vse , Držim pesti in vam tudi jaz pošiljam:pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs: za ćimprejšnje veselje. :sloncek::sloncek: lp Monči:metulj:
|
|
|
|
Za vse nas, ki je ne pričakujemo ta vikend 26.11.2004 8:40:08
|
|
|
|
pi
|
Tudi jaz želim da bi vse ogledale :roza: in da bi se zgodil pravi BOOOOM in bi bilo vse polno :nosecka:. Dajmo punce držimo pesti ! :miska::miska::miska:
|
|
|
|
Za vse nas, ki je ne pričakujemo ta vikend 26.11.2004 8:41:08
|
|
|
|
pupika
|
Monči ne še delat testa, malo še počakaj, tudi jaz je ne pričakujem jutri in upam da je ne bo. S testom bom pa še malo počakala, da mi bo kake tri dni zamujala, seveda če me ne bo prej presenetila ta teta:hudicek: LP
|
|
|
|
Za vse nas, ki je ne pričakujemo ta vikend 26.11.2004 8:41:09
|
|
|
|
pupika
|
Monči ne še delat testa, malo še počakaj, tudi jaz je ne pričakujem jutri in upam da je ne bo. S testom bom pa še malo počakala, da mi bo kake tri dni zamujala, seveda če me ne bo prej presenetila ta teta:hudicek: LP
|
|
|
|
Za vse nas, ki je ne pričakujemo ta vikend 26.11.2004 8:42:10
|
|
|
|
pi
|
Monči jaz mislim da je velika vejetnost da ti bo pokazal. Že veliko punc je pisako da pokaže že 3 dni pred M. Jaz jo pričakujem komaj v ponedeljek pa me tudi že prstki srbijo da bi delala test. Držim pesti da se ti pokažeta :roza:. Pa čimprej sporoči veselo novico.
|
|
|
|
Za vse nas, ki je ne pričakujemo ta vikend 26.11.2004 8:42:31
|
|
|
|
žužu
|
jaz bom delala test šele 8.12. pa bi ga najraje že kar danes:)-
|
|
|
|
Za vse nas, ki je ne pričakujemo ta vikend 26.11.2004 8:53:40
|
|
|
|
monči
|
hmmm.....ne vem kaj bom naredila, nisem si mislila, da se lahko dnevi tako vlečejo. Sem šla včeraj v lekarno in mi je gospa rekla, da se test uporabi na dan izostale menstruacije in ne prej. Prijateljica mi je pa rekla, da se ta hormon dosti hitro pokaže in da bi verjetno pokazal:zmeden: no farmacevtke bodo verjetno že vedele...sam mogoče pa pokaže prej. sori punce moje, k tko kompliciram. Hvala za nasvete:rozica::rozica: lp monči:metulj:
|
|
|
|
Za vse nas, ki je ne pričakujemo ta vikend 26.11.2004 8:55:52
|
|
|
|
pupika
|
Ja jaz mislim da pri eni se ti hormoni pokažejo že dosti prej pred menstruacijo, pri enih pa šele po izostali menstruaciji. Veliko :pujs: lp:kuza:
|
|
|
|
Za vse nas, ki je ne pričakujemo ta vikend 26.11.2004 9:46:47
|
|
|
|
ameli
|
Jaz ne pričakijem :hudicek:M v nedeljo. Me tud mika, da bi naredila test, ker je v teh dneh očitna nosečniška mrzlica:bravo::bravo::bravo::bravo:. Vseeno bom še malo počakala, ker nimam glih nekih znakov, ki bi kazali na uspeh. Edino, kar sem nenavadnega zasledila, je bila bolečina okoli popka, ki je do sedaj še nisem imela?! Pupika in ostale, javite ko boste naredile teste!! Držim pesti za vse nas. Vsem še eno:rozica: ameli
|
|
|
|
Za vse nas, ki je ne pričakujemo ta vikend 26.11.2004 9:55:19
|
|
|
|
pi
|
Ameli tudi jaz sem imela bolečine okrog popka, zdaj pa več nimam. Edino kar je še pri meni da me grozno boli križ, hrbet. Niti nevem povedat točno kje me boli, M pa ne pričakujem v ponedeljek. Pa vsaki enga :pujs: za srečo.
|
|
|
|
Za vse nas, ki je ne pričakujemo ta vikend 26.11.2004 9:57:02
|
|
|
|
monja
|
jaz vam držim tisoč pesti in še več :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:, da bi nastala prava gužva novih srečk :nosecka:, da bi, vse, ki se boste v teh dneh končno včakale testa, videle te čarobne :modri: ali pa +, in da se zgodi to, da ne bom utegnila vsem lepo po vrsti čestitat za lep dogodek, ker vas bo tako veliko! resnično vam to privoščim, iz srca!!!!!!!!!!!!! Pa pošiljam :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:
|
|
|
|
Za vse nas, ki je ne pričakujemo ta vikend 26.11.2004 10:23:18
|
|
|
|
žlička
|
no, jaz bi morala M dobite v soboto, da je prisla dva dni prekmalu, kar pri meni je malo cudno to, ze dva dni imam grozne bolecine, komaj sedim, to se mi se ni zgodilo, bom mogla it do G, ce ne bo bolje, sem pa :(, ker nisem imela tega veselja, da bi lahko naredila test, drzim pa :miska: za vse vas, ki boste delale test ta vikend in vam posiljam :rozica:, o tem da boste porocale, pa sploh ne dvomim
|
|
|
|
Za vse nas, ki je ne pričakujemo ta vikend 26.11.2004 10:40:01
|
|
|
|
žužu
|
vsem iz srca želim le najboljše!!!
|
|
|
|
Za vse nas, ki je ne pričakujemo ta vikend 26.11.2004 14:10:54
|
|
|
|
Natka1
|
Jaz je ne pričakujem danes, je ni in nobenih znakov, da bi prišla. Test bom naredila jutri zjutraj. Vas o rezultatu nemudoma obvestim. Lep vikend vsem skupaj Natka
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?