Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Za vse ki uporabljate babylove kozmetiko! 16.8.2005 23:11:00
|
|
|
|
Jančika_
|
Za ritko:).
|
|
|
|
Za vse ki uporabljate babylove kozmetiko! 16.8.2005 23:11:16
|
|
|
|
Annny
|
Ja, to je krema za ritko. Pri nas jo uporabljamo in smo zadovoljni- res pa je, da ima dodan cink in zato včasih kar precej izsuši kožo. Jaz malo kombiniram z lekarniškim hladilnim mazilom. Lp
|
|
|
|
Za vse ki uporabljate babylove kozmetiko! 16.8.2005 23:14:06
|
|
|
|
eva1
|
O hvala za hitre odgovore:rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Za vse ki uporabljate babylove kozmetiko! 17.8.2005 10:10:16
|
|
|
|
taška30
|
Ha, ta je pa dobra! Jaz imam tud eno doma, pa sem si (nimam pojma zakaj) po svoje razložila, da je to krema za zaščito proti mrazu in vetru (wind - wund :zmeden: ) in jo kao šparam za zimo. :ups::ups::ups::ups::ups: Še dobr da si vprašala, Eva!
|
|
|
|
Za vse ki uporabljate babylove kozmetiko! 17.8.2005 10:17:59
|
|
|
|
mika
|
Ja taška, jaz sem tudi mislila da je za zaščito proti mrazu, pa mi je :love: povedal, da je hladilno mazilo.
|
|
|
|
Za vse ki uporabljate babylove kozmetiko! 17.8.2005 13:48:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Pupa, če rabiš kaj iz MB, pa le povej, nej ti ne bo nerodno :racka:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?