Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Za vse,ki boste kmalu mamice 19.4.2005 14:14:20
|
|
|
|
pi
|
Jaz sem si vse spakirala v majhno torbo. Za otroka sem vse dala v Nivein nahrbtnik. Dude sploh nisem prekuhala, saj jih nikoli nisem rabila.
|
|
|
|
Za vse,ki boste kmalu mamice 19.4.2005 14:15:30
|
|
|
|
Majdi
|
To tudi mene zanima, kako se pripravite za na porod in kaj sploh vse vzet sabo. Lep pozdrav:muca::muca::muca:
|
|
|
|
Za vse,ki boste kmalu mamice 19.4.2005 14:18:49
|
|
|
|
Spicy Black
|
Jaz mam že pripravljeno in sicer - bom kar v torbo gledala :)- - nogavice - vložki VIR 80 - copati s trdim podplatom - blazinice za dojenje - 2x moderček za dojenje - kozmetika (za tuširat, mleko po tuširanu, zobna ščetka in pasta, labelo itd.) - dudica - rezervno perilo (vsaj za domov) Poleg torbe pa je še fotoaparat z dodatno kartico in baterijami :)-. Zraven bom vzela le še materinsko knjižico in to je to..Aja pa GSM in polnilec. Dudice sem prekuhala v vodi (15 minut) pa so tolk grde ratale :((...Ena je priporočala, da jih prekuhaš v destilirani vodi (vsaj tolk bele niso). Doma pa uštimajo tudi oblačilca za dojenčka, ki ti jih bo prinesel dragi. Lp
|
|
|
|
Za vse,ki boste kmalu mamice 19.4.2005 14:21:56
|
|
|
|
Arwen
|
Ja, najbolje, da že kar pripraviš. Jaz imam vse spakirano v dveh potovalkah (ena za v porodnišnico in ena za iz porodnišnice). V prvo naštimaj svojo kozmetiko, haljo, natikače, sp. hlačke, vložke (po želji, ampak včasih jih v porodnišnici zmanjka),modrček za dojenje, blazinice, vodo in kaj za pojest. V drugo pa cunje zate in za dojenčka za odhod iz porodnišnice. Upam, da nisem česa pozabila.:zmeden: Pa pa, T.
|
|
|
|
Za vse,ki boste kmalu mamice 19.4.2005 14:52:40
|
|
|
|
taška30
|
Jaz pa takole: za dete imam spakirano Niveino torbo in noter je vse razen odejice, ki bo prišla z lupinico na dan odhoda domov. Zame: manjša potovalka, zaenkrat napol spakirana. Noter nimam še kozmetike (bom spakirala preden gremo - menda pa ja bom še tolk prisebna), telefona, hrane. Zame za domov: :zmeden: na to sploh nisem pomislila, ampak nekako se mi zdi logično, da bom šla domov v tistem, v čemer grem noter, razen hlačk in nogavic seveda. Dude: sem jih prekuhala, čeprav ne vem točno zakaj :ups:, ker: 1. upam, da jih sploh ne bomo rabili že v porodnišnici 2. do takrat itak ne bojo več sterilne LP, Taška
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?