Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Za vse, noseče v drugo, tretje ... 3.4.2006 13:16:41
|
|
|
|
Anonimen
|
no baje je res..kako pa bo res res pa povem čez kak mesec :)
|
|
|
|
RE: Za vse, noseče v drugo, tretje ... 3.4.2006 13:28:26
|
|
|
|
sončnica
|
Ja upajmo da bo res tako, meni je G napovedala 2 uri in da naj se ne obotavljam preveč z odhodom od doma. Bomo videli če bo res kaj od tega. Bi bila res zadovoljna in če me ne bi šivali, bi bilo pa sploh super. mavrica
|
|
|
|
RE: Za vse, noseče v drugo, tretje ... 3.4.2006 14:04:49
|
|
|
|
kaja11
|
Meni je babca takoj po prvem porodu rekla "v drugo bo šlo dosti lažje, ker je pot že narejena ". Po izkušnjah kolegic, ki so zadevo v drugo že izkusile pa ne vem no ....... sicer dosti hitreje ampak tudi fuuul bol intenzivno. Bomo že, a ne
|
|
|
|
RE: Za vse, noseče v drugo, tretje ... 3.4.2006 14:11:45
|
|
|
|
ella2006
|
U če je tako pa sploh ne bom prišla do porodnišnice. Sicer mi je pordničar po porodu takoj rekel da pa pri drugem moram v porodnišnico vsaj 14 dni pred rokom. Prvi porod je trajal namreč dobre pol ure.
< Sporočilo je popravil ella2006 -- 3.4.2006 14:15:28 >
|
|
|
|
RE: Za vse, noseče v drugo, tretje ... 3.4.2006 14:21:03
|
|
|
|
Gordana-3
|
pri meni sicer eno uro in mi je babica rekla, da v drugo moram pa takoj v porodnišnico. zdaj me je kar malo strah, da bom še kje med potjo porodila ali celo doma, ko bom čakala na prevoz. pdp pa imam 29. 5.
|
|
|
|
RE: Za vse, noseče v drugo, tretje ... 3.4.2006 14:59:31
|
|
|
|
lelaval
|
V drugo je pri meni res šlo lažje in hitreje ( še babica je rekla, da je kot brzi vlak), v tretje pa je trajalo dalje kot 1. in 2. skupaj. Sem pa jaz imela po vsakem porodu hujše bolečine (huje kot porodne bolečine)
|
|
RE: Za vse, noseče v drugo, tretje ... 3.4.2006 15:11:25
|
|
|
|
mamči
|
Joj, ne se zanašat. Jaz sem ful upala, da bo drugič lažje, pa ni bilo. Pa tud krajši porod ni bil kaj extra. Nič ne bom opisovala ne prvega ne drugega poroda, samo vsem svetujem pričakujte vsaj tako, kot prvič. Meni se še sanjalo ni, da bo v drugo tako težko, ker pač vsi kvasijo, češ da je lažje, bla, bla... Poporodni popadki, pa resnično !!! Najboljš, da pričakujete borbo, pa se bo mogoče vse lepo obrnilo. Lažje se je prilagodit na boljše, kot na slabše . Jaz sicer nimam sreče porod expres, vsem (pa sebi zud, če še bom.. .) pa želim čim lepši porod!
|
|
|
|
RE: Za vse, noseče v drugo, tretje ... 3.4.2006 16:32:51
|
|
|
|
*maja
|
O ja pr meni je kar držalo, da je bil vsak porod lažji, čeprav sta si bila prvi in drugi porod zelo podobna, je bil pa tretji resnično porod na expres, trajalo je točno 20 min .
|
|
|
|
RE: Za vse, noseče v drugo, tretje ... 3.4.2006 16:34:22
|
|
|
|
*maja
|
Aja pa še tole, tele poporodne bolečine so bile pa po vsakem porodu hujše , po ta tretjem je bilo huje kot sam porod.
|
|
|
|
RE: Za vse, noseče v drugo, tretje ... 3.4.2006 16:37:17
|
|
|
|
Marogica
|
Ja, to s krajšim porodom je pri meni držalo. PRvič rojevala 13 ur, drugič 12. MAter kakšna razlika
|
|
RE: Za vse, noseče v drugo, tretje ... 4.4.2006 7:08:56
|
|
|
|
SaaS
|
Marogica, no to je pa zame kar vzpodbudno. Prvič sem rojevala 15 ur, bomo videli, kako bo čez dva meseca.
|
|
|
|
RE: Za vse, noseče v drugo, tretje ... 4.4.2006 8:29:21
|
|
|
|
Barbs
|
Jaz se tudi popolnoma nič ne tolažim s temi "izsledki" No ja, v drugo je pri meni res trajalo manj, pa bolj sem bila psihično pripravljena, sproščena... vendar je od drugega poroda pa do cca čez en mesec, ko naj bi bil moj tretji dan D, preteklo ŽE osem let in 4 mesece Torej, lahko le upam, da se mi telo in organi niso še "spravili nazaj v tisto stanje" ko naj bi bilo čisto vseeno, a si že kdaj rodil al ne Povem kasneje.
|
|
RE: Za vse, noseče v drugo, tretje ... 4.4.2006 11:22:33
|
|
|
|
Maxica
|
Če Stanko tako pravi, pol bo že res nekaj na tem.
|
|
RE: Za vse, noseče v drugo, tretje ... 4.4.2006 11:22:46
|
|
|
|
KATI321
|
No vse drage nosečke, ni res da je drugič prej. Moja izkušnja je pa takšna, da sem drugič rojevala dalje. Prvič je od prihoda v porodnišnico do poroda trajalo 13 minut, drugič pa 15. Prav ste prebrale 13 oz. 15 min. Pa ne da sem šla tako pozno od doma. Prvi popadek sem dobila le 2 uri prej, preden pa sem ugotovila, kaj je, je bilo pravzaprav že vsega konec. Čisto vsem želim takšne porode kot sem jih imela jaz. No v tretje si pa niti ne upam poizkušat - sem že prestara.
|
|
|
|
RE: Za vse, noseče v drugo, tretje ... 4.4.2006 11:27:59
|
|
|
|
kaja11
|
Kati321 ...... ne morem verjet, kako enim frocli ven padajo
|
|
|
|
RE: Za vse, noseče v drugo, tretje ... 4.4.2006 22:33:11
|
|
|
|
mamči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Če Stanko tako pravi, pol bo že res nekaj na tem. Ja, ker je on to že tolikokrat skozi dal....
|
|
|
|
RE: Za vse, noseče v drugo, tretje ... 7.4.2006 20:20:33
|
|
|
|
BONHEUR
|
O kakšnih poporodnih bolečinah govorite? Jaz nisem imela prvič nobenih (ok, šivi so me kak teden dni boleli). Zdaj, ko sem spet noseča, pa me zanima, o čem govorite, da me ne bo potem šokiralo.
|
|
|
|
RE: Za vse, noseče v drugo, tretje ... 8.4.2006 14:52:14
|
|
|
|
valči
|
Bonheur,govorijo o poporodnih krčih,ki so ,res bolijo,mene je ob vsakem dojenju zvijalo,po treh dneh je minilo.Sem babice spraševala,kako in laj,pa so rekle,da po vsakem porodu bolj boli,ker se vsakič more maternica bolj raztegnit.Takrat sem rekla,da tretjega ne bo,samo jaz si hitro premislim.V glavnem,ni rečeno,da bo tebe tako mučilo,morda te ne bo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?