|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za vse, noseče v drugo, tretje ...
3.4.2006 13:13:17   
viv_
http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=84999&t=84999

Punce, zdej bo rodit šala mala user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Za vse, noseče v drugo, tretje ...
3.4.2006 13:16:41   
Anonimen
no baje je res..kako pa bo res res pa povem čez kak mesec :)

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.4.2006 13:28:26   
sončnica
Ja upajmo da bo res tako, meni je G napovedala 2 uri in da naj se ne obotavljam preveč z odhodom od doma. Bomo videli če bo res kaj od tega. Bi bila res zadovoljna in če me ne bi šivali, bi bilo pa sploh super.

mavrica user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.4.2006 14:04:49   
kaja11
Meni je babca takoj po prvem porodu rekla "v drugo bo šlo dosti lažje, ker je pot že narejenauser posted image ". Po izkušnjah kolegic, ki so zadevo v drugo že izkusile pa ne vem nouser posted image ....... sicer dosti hitreje ampak tudi fuuul bol intenzivno.
Bomo že, a neuser posted image

(odgovor članu sončnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.4.2006 14:11:45   
ella2006
U če je tako pa sploh ne bom prišla do porodnišnice. Sicer mi je pordničar po porodu takoj rekel da pa pri drugem moram v porodnišnico vsaj 14 dni pred rokom. Prvi porod je trajal namreč dobre pol ure.

< Sporočilo je popravil ella2006 -- 3.4.2006 14:15:28 >

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.4.2006 14:21:03   
Gordana-3
pri meni sicer eno uro in mi je babica rekla, da v drugo moram pa takoj v porodnišnico. zdaj me je kar malo strah, da bom še kje med potjo porodila ali celo doma, ko bom čakala na prevoz. pdp pa imam 29. 5.

(odgovor članu ella2006)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.4.2006 14:59:31   
lelaval
V drugo je pri meni res šlo lažje in hitreje ( še babica je rekla, da je kot brzi vlak), v tretje pa je trajalo dalje kot 1. in 2. skupaj. user posted image  
Sem pa jaz imela po vsakem porodu hujše bolečine (huje kot porodne bolečine)

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.4.2006 15:11:25   
mamči
Joj, ne se zanašat. Jaz sem ful upala, da bo drugič lažje, pa ni bilo. Pa tud krajši porod ni bil kaj extra.

Nič ne bom opisovala ne prvega ne drugega poroda, samo vsem svetujem pričakujte vsaj tako, kot prvič. Meni se še sanjalo ni, da bo v drugo tako težko, ker pač vsi kvasijo, češ da je lažje, bla, bla...
Poporodni popadki, pa resnično user posted image  !!!

Najboljš, da pričakujete borbo, pa se bo mogoče vse lepo obrnilo. Lažje se je prilagodit na boljše, kot na slabše user posted image . Jaz sicer nimam sreče porod expres, vsem user posted image  (pa sebi zud, če še bom.. user posted image .) pa želim čim lepši porod!

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.4.2006 16:32:51   
*maja
O ja pr meni je kar držalo, da je bil vsak porod lažji, čeprav sta si bila prvi in drugi porod zelo podobna, je bil pa tretji resnično porod na expres, trajalo je točno 20 min user posted image .

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.4.2006 16:34:22   
*maja
Aja pa še tole, tele poporodne bolečine so bile pa po vsakem porodu hujše user posted image , po ta tretjem je bilo huje kot sam porod.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.4.2006 16:37:17   
Marogica
Ja, to s krajšim porodom je pri meni držalo. PRvič rojevala 13 ur, drugič 12. MAter kakšna razlikauser posted image user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.4.2006 7:08:56   
SaaS
Marogica, no to je pa zame kar vzpodbudno. Prvič sem rojevala 15 ur, bomo videli, kako bo čez dva meseca.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.4.2006 8:29:21   
Barbs
Jaz se tudi popolnoma nič ne tolažim s temi "izsledki"user posted image  No ja, v drugo je pri meni res trajalo manj, pa bolj sem bila psihično pripravljena, sproščena... vendar je od drugega poroda pa do cca čez en mesec, ko naj bi bil moj tretji dan D, preteklo ŽE osem let in 4 meseceuser posted image  Torej, lahko le upam, da se mi telo in organi niso še "spravili nazaj v tisto stanje" ko naj bi bilo čisto vseeno, a si že kdaj rodil al neuser posted image   Povem kasneje.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.4.2006 11:22:33   
Maxica
Če Stanko tako pravi, pol bo že res nekaj na tem.user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.4.2006 11:22:46   
KATI321
No vse drage nosečke, ni res da je drugič prej. Moja izkušnja je pa takšna, da sem drugič rojevala dalje. Prvič je od prihoda v porodnišnico do poroda trajalo 13 minut, drugič pa 15. Prav ste prebrale 13 oz. 15 min. Pa ne da sem šla tako pozno od doma. Prvi popadek sem dobila le 2 uri prej, preden pa sem ugotovila, kaj je, je bilo pravzaprav že vsega konec.

Čisto vsem želim takšne porode kot sem jih imela jaz.
No v tretje si pa niti ne upam poizkušat - sem že prestara.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.4.2006 11:27:59   
kaja11
Kati321user posted image user posted image user posted image ...... ne morem verjet, kako enim frocli ven padajouser posted image

(odgovor članu KATI321)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.4.2006 22:33:11   
mamči
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Če Stanko tako pravi, pol bo že res nekaj na tem.user posted image user posted image user posted image

Ja, ker je on to že tolikokrat skozi dal....user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.4.2006 20:20:33   
BONHEUR
O kakšnih poporodnih bolečinah govorite? Jaz nisem imela prvič nobenih (ok, šivi so me kak teden dni boleli). Zdaj, ko sem spet noseča, pa me zanima, o čem govorite, da me ne bo potem šokiralo.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
8.4.2006 14:52:14   
valči
Bonheur,govorijo o poporodnih krčih,ki so user posted image ,res bolijo,mene je ob vsakem dojenju zvijalo,po treh dneh je minilo.Sem babice spraševala,kako in laj,pa so rekle,da po vsakem porodu bolj boli,ker se vsakič more maternica bolj raztegnit.Takrat sem rekla,da tretjegauser posted image  ne bo,samo jaz si hitro premislim.V glavnem,ni rečeno,da bo tebe tako mučilo,morda te ne bo.user posted image

(odgovor članu BONHEUR)
Neposredna povezava do sporočila: 19
8.4.2006 17:47:09   
Barbs
Sem tretrjič noseča in pri prvih dveh nisem nikoli imela poporodnih krčev. Tako da, kot je rekla valči, morda jih sploh ne boš imela.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?