Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Za vesel začetek tedna... 19.12.2005 12:48:41
|
|
|
|
simi73
|
No, da nadaljujemo tradicijo... Blondinka in črnolaska se peljeta z avtom na izlet, ko se le-ta nenadoma ustavi. "Sigurno sva ostali brez bencina!" ugotovi črnolasa. "Ti si pa res pametna!" reče blondina," jaz bi se brez tebe še kar naprej peljala." ******* Pogovor za službo. Delodajalec vpraša: ¨Vaše ime in priimek?¨ ¨Stostojan Ddddevettak,¨ odvrne kandidat. ¨Vi vendar jecljlate,¨ je presunjen delodajalec. ¨Nikakor ne,¨ zanika kandidat, ¨moj oče je jecljal.¨ ******* Janez gre dva dni pred poroko s prijatelji v javno hiso. Vsi tam veselo rajajo, Janez pa si ga pri izvajanju raznih manevrov zlomi. Ves zaskrbljen kaj bo zdaj, odide drugi dan k zdravniku na pregled, ta pa mu rece: "Ali v gips ali pa odrezat." Janez se seveda hitro odloci za prvo varianto, ko pride prva porocna noc. Zena, cistokrvna devica, pravi: "Vidis, te ustnice, te še nobeden in poljubil, vidis te prsi, te nobeden še božal ni, vidiš to muco...te noben še videl ni." Janez jo nekaj časa posluša, potem pa jo prekine in rece: "Ti meni to govoriš! Poglej si mojega, še original zapakiran.."
|
|
RE: Za vesel začetek tedna... 19.12.2005 13:18:46
|
|
|
|
Naja30
|
bravo! hura!!
|
|
|
|
RE: Za vesel začetek tedna... 19.12.2005 13:48:57
|
|
|
|
Monika79
|
so pa res dobri
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......