Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Za vesel začetek tedna... 19.12.2005 12:48:41
|
|
|
|
simi73
|
No, da nadaljujemo tradicijo... Blondinka in črnolaska se peljeta z avtom na izlet, ko se le-ta nenadoma ustavi. "Sigurno sva ostali brez bencina!" ugotovi črnolasa. "Ti si pa res pametna!" reče blondina," jaz bi se brez tebe še kar naprej peljala." ******* Pogovor za službo. Delodajalec vpraša: ¨Vaše ime in priimek?¨ ¨Stostojan Ddddevettak,¨ odvrne kandidat. ¨Vi vendar jecljlate,¨ je presunjen delodajalec. ¨Nikakor ne,¨ zanika kandidat, ¨moj oče je jecljal.¨ ******* Janez gre dva dni pred poroko s prijatelji v javno hiso. Vsi tam veselo rajajo, Janez pa si ga pri izvajanju raznih manevrov zlomi. Ves zaskrbljen kaj bo zdaj, odide drugi dan k zdravniku na pregled, ta pa mu rece: "Ali v gips ali pa odrezat." Janez se seveda hitro odloci za prvo varianto, ko pride prva porocna noc. Zena, cistokrvna devica, pravi: "Vidis, te ustnice, te še nobeden in poljubil, vidis te prsi, te nobeden še božal ni, vidiš to muco...te noben še videl ni." Janez jo nekaj časa posluša, potem pa jo prekine in rece: "Ti meni to govoriš! Poglej si mojega, še original zapakiran.."
|
|
RE: Za vesel začetek tedna... 19.12.2005 13:18:46
|
|
|
|
Naja30
|
bravo! hura!!
|
|
|
|
RE: Za vesel začetek tedna... 19.12.2005 13:48:57
|
|
|
|
Monika79
|
so pa res dobri
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......