Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Za v kopalke lepe - dan 22.7.2006 20:58:28
|
|
|
|
gaja*
|
Sploh ne vem več, ker dan je danes... Vem, da sem en dan pred vami, tako da...... bom šla računat??? Men se zdi, da bi mogel bit danes 19? Ja a pol smo štele po mojem začetku??? Čist zmešana sem že No, kje ste? Jaz imam jutri sadni dan... Bo bolj problem, ker je nedelja, pa še vsi bojo doma... Danes sem bila sama in sem se čist kamot držala cel dan... Sicer moj zdaj želi pico, ker bi jo danes kao lahko jedla... Samo, kolk je pa ura Sem bila pa kar pridna, tri kekse brez sladkorja sem pojedla danes, ostalo pa samo sadje . Pa fejst sem migala cel dan. Seveda spet nisem mogla počakat na tehtanje jutri (ki bi sigurno bilo bolj pametno, če je sadni dan ) pa sem se tehtala malo prej in mi kaže 2.7 kg minusa Če bom jutri pridna, bo še mal manj, tako da... Se bom tehtala v ponedeljek zjutraj... No, javite se kaj LP
|
|
RE: Za v kopalke lepe - dan 23.7.2006 19:52:05
|
|
|
|
lu155
|
|
|
RE: Za v kopalke lepe - dandxx 24.7.2006 6:45:33
|
|
|
|
ANDREJA*
|
vsem lep pozdrav nisem mogla v soboto do RR-ja zdej lohka napišem, da nisem nič shujšala...preveč je bilo prekrškov .......no se vidimo jutri. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?