Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Za v kopalke lepe, 11. dan 12.7.2006 9:03:29
|
|
|
|
gaja*
|
Jeeeeeee z v kopalke lepe Ok, danes je meso Verjetno bom spet perutničke njami njami LP
|
|
RE: Za v kopalke lepe, 11. dan 12.7.2006 10:05:45
|
|
|
|
Lianna
|
Ojla. No danes pa sadni dan=) Sem že pojedla eno naktarino, je kar pasal po včerajšnem vodnem. lp
|
|
|
|
RE: Za v kopalke lepe, 11. dan 12.7.2006 10:16:21
|
|
|
|
ANDREJA*
|
ha ha .SUPER! živjo vidim, da sta pridne.včeraj sem zdržala sadni dan tako, da lahko danes držim pesti za vaju . lp
|
|
|
|
RE: Za v kopalke lepe, 11. dan 12.7.2006 11:04:57
|
|
|
|
gaja*
|
Lianna, sej ne vem, če imam prav, sam se mi zdi, da če pride lunca vmes, moraš izpustit tisti dan, ki je pač na sporedu. Tako, da ne podreš zaporedja teh 4 dni No, saj pravim, da ne vem, tak je bilo meni rečeno. In kako se kaj držijo tvoji kg? Kak imaš občutek? Andreja, kaj pa imaš ti za en dan danes? Jaz se spravljam nad dve veeeliki pomaranči
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?