Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Za tiste ki se kaj spoznate na ta OGTT 8.4.2005 12:37:15
|
|
|
|
Rozalija
|
Lahko pokličeš tudi os. zdravnika, da ti razloži izvide.
|
|
|
|
Za tiste ki se kaj spoznate na ta OGTT 8.4.2005 13:03:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem imela 7,2 pa so rekli, da je vse okej.
|
|
|
|
Za tiste ki se kaj spoznate na ta OGTT 8.4.2005 13:20:42
|
|
|
|
trnuljcica
|
jst sem mela 9 pa sem morala nazaj ti pa tud sestra pove ce je kaj narobe oz. ce moras nazaj prit tako da se ne sekiri :nosecka: 32t
|
|
|
|
Za tiste ki se kaj spoznate na ta OGTT 8.4.2005 15:41:25
|
|
|
|
miševi
|
Mislim, da je do 7,8 vse ok. LP:rozica:
|
|
|
|
Za tiste ki se kaj spoznate na ta OGTT 8.4.2005 16:26:59
|
|
|
|
Naja31
|
Jaz sem imela po eni uri 7,1 in so mi rekli, da je to ok. Zdaj se pa ne spomnim katera vrednost je meja. Pa kako so ti lahko povedali izvide, ne da bi ti povedali kaj to pomeni? :zmeden: Meni so to pvoedalui tam kjer so me testirali. Lp, N.
|
|
|
|
Za tiste ki se kaj spoznate na ta OGTT 8.4.2005 19:02:25
|
|
|
|
bobek05
|
Jaz sem tudi imela OGTT v MB bolnici. Meni so rekli, da je meja 10... (jaz sem imela na tešče 3.6, drugo pa 5,3 nato je začel spet padat), tako da po moje še ni neke panike, ti pa vseeno priporočam, da malo paziš kaj poješ, ker te bodo drugače dali na dieto - kar pa ful ni prijetno. Poskusi jesti čim več sadja in zelenjave in se izogibaj maščob in sladkorja.. Saj vem da ni lahko in da nam v nosečnosti marsikaj zadiši, ampak še vedno bolje, da se paziš zdaj kot pa da te potem vržejo na dieto...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?