Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Za tiste, ki uporabljate racman plenice... 6.1.2006 22:54:57
|
|
|
|
2ursae
|
čau, maja, pri nas je tako: plenica gra direkt z ritke v plastičen koš s pokrovom. Čez dan se nabirajo tam, dam jih pa prat vsako jutro. Tko, da jih v bistvu ne perem na dva do tri dni in nimam problema s "shranjevanjem". Pa mislim, da če jih ne bi prala vsak dan, jih ne bi namakala. Ali pač? Odvisno - a se drekci zasušijo pa jih ne moreš dobro sprati? Mislim, da v zaprtem košu itak dobro zastaja vlaga in se drekci ne morejo zasušiti, oz. vsaj ne preveč . A uporabljaš predloge? Če jih ne, ti jih priporočam, je plenica precej manj umazana. nočko
|
|
RE: Za tiste, ki uporabljate racman plenice... 6.1.2006 23:37:33
|
|
|
|
Seven*
|
V kos s pokrovom.
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki uporabljate racman plenice... 7.1.2006 11:23:03
|
|
|
|
teta beta
|
2ursae, koliko jih pa pol ponucaš, da jih pereš vsak dan? Moj stroj ima 6 kg boben in ni šans, da bi prala tako pogosto, že tako kar iščem, kaj naj še notri vržem. No, res pa da kombiniramo s papirnatimi plenicami. Tudi jaz jih mečem v koš s pokrovom, namočim jih pa, če so kake zares fejst pokakane plenice. Ali pa včasih že kar takoj sperem kakec dol in jo pol vržem v koš. Sicer pa v koš mečem tudi pokakane tetra plenice.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?