|
RE: Za tiste, ki vam otroke pazijo tašče, mam... 12.1.2010 12:16:00
|
|
|
|
Belika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1 No, sej tašča verjetno ve, da ima otrok zdravstvene težave, ampak očitno pa ima težave z izkazovanjem ljubezni na pravi način. Verjetno se sploh ne zaveda koliko škode dela malčku in tudi ne razmišlja o tem, ker ji je po vsej verjetnosti pomembneje to, da jo otrok obožuje zarad ,,cukra,,. Žal je to skrajno egoistično in samo v škodo otroka, ampak dvomim pa, da se bo kaj spremenilo. Eni pač ne razumejo kaj točno pomeni bit ,,dobra babica,,. Sem imela podobne probleme z bivšo taščo, pa je na konc zmeri ona ispadla boga in da jo jst maltretiram, pa da otroku nič ne privoščim, pa da od žličke cukra ni še nihče umru...sicer mali ni mel težave s prekomerno težo, je pa bil problem v prehrani in je še danes čisti suhec . Jp točno za to gre... ko je bila enkrat pri moji tašči, ko je ravno hranila našega malčka, in ker je pri njemu tako, da sadne kašice obožuje, pri zelenjavnih pa je potrebno malo več truda, animacije in predvsem časa, da poje cel obrok, ji je rekla, zakaj mu raje ne zmiksa banane v tem primeru, da z zelenjavo ga bomo že doma silili, babice pa so zato, da dajo otroku kar imajo radi, ker se potem tako radi vračajo k njim Drugače pa ja se strinjam z vami, jaz svoji tašči zaupam v tej meri, da je moj sin lahko brez problemov pri njej v varstvu, in da dela z njim po svoje....sicer je še mali in več kot par ur ni bil pri njej, ampak vseeno grem lahko takrat pomirjena po opravkih... pa čeprav imava na določene stvari različne poglede, ampak vem ,da je tudi ona toliko pametna, da le za ceno(kvazi) ljubezni ne bo delala bedarij ali ogrožala otrokovega zdravja! hehe, ko je bil prvič pri njih sem ji dala dudo, pa me je zavrnila, češ da jo onadva pa ne potrebujeta, saj noben od njenih otrok ni imel dude... sem si mislila, no pa da vidimo, kako vama bo uspelo, in ji pokazala kam sem spravila dudo, no ko sem prišla po njega je sladko spal z dudo v ustih
|
|
|