Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Za tiste, ki uporabljate racman plenice... 6.1.2006 22:54:57
|
|
|
|
2ursae
|
čau, maja, pri nas je tako: plenica gra direkt z ritke v plastičen koš s pokrovom. Čez dan se nabirajo tam, dam jih pa prat vsako jutro. Tko, da jih v bistvu ne perem na dva do tri dni in nimam problema s "shranjevanjem". Pa mislim, da če jih ne bi prala vsak dan, jih ne bi namakala. Ali pač? Odvisno - a se drekci zasušijo pa jih ne moreš dobro sprati? Mislim, da v zaprtem košu itak dobro zastaja vlaga in se drekci ne morejo zasušiti, oz. vsaj ne preveč . A uporabljaš predloge? Če jih ne, ti jih priporočam, je plenica precej manj umazana. nočko
|
|
RE: Za tiste, ki uporabljate racman plenice... 6.1.2006 23:37:33
|
|
|
|
Seven*
|
V kos s pokrovom.
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki uporabljate racman plenice... 7.1.2006 11:23:03
|
|
|
|
teta beta
|
2ursae, koliko jih pa pol ponucaš, da jih pereš vsak dan? Moj stroj ima 6 kg boben in ni šans, da bi prala tako pogosto, že tako kar iščem, kaj naj še notri vržem. No, res pa da kombiniramo s papirnatimi plenicami. Tudi jaz jih mečem v koš s pokrovom, namočim jih pa, če so kake zares fejst pokakane plenice. Ali pa včasih že kar takoj sperem kakec dol in jo pol vržem v koš. Sicer pa v koš mečem tudi pokakane tetra plenice.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?