Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Za tiste, ki uporabljate Novalac 7.2.2006 8:28:42
|
|
|
|
fricka
|
Točno tako. Menjala sem po dopolnjenem petem mesecu.
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki uporabljate Novalac 8.2.2006 14:51:36
|
|
|
|
bajsek
|
OJ! Ja tud jaz sem menjala po dopolnjenem petem mesecu. Mi je pediatrinja rekla, da prekmal ni dobr ker je dvojka bolj močna in bolj kalorična, kak dan ni hudga ampak več pa ne. lp
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki uporabljate Novalac 8.2.2006 14:57:52
|
|
|
|
pety78
|
Kako ste pa prešle iz enke na dvojko? Zamenjale vse obroke v enem dnevu, ali postopoma? Naš bo konec februarja dopolnil 5 mesecev in bo treba menjati. LP, Petra
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki uporabljate Novalac 8.2.2006 21:54:37
|
|
|
|
Mirna*
|
Nas bo cez dva dni star 5 mesecev, pa sem mu (tako mi je rekla pediatrinja) kksen teden nazaj kupla novalac 1 (obicajno) in eno novalac 2. svetovala mi je, naj mu enkrat dam 1, drugic pa 2, da bo postopen prehod. no, jst mam zj se vseen vecinoma 1, 2 pa mu dam sem ter tja. ko mi bo zmanjkal teh skatl, bom kupila le 2.
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki uporabljate Novalac 24.2.2006 19:57:02
|
|
|
|
Anonimen
|
zivjo! moj je star 5mesecev. od začetka petega meseca sem mu začela počasi dajati novalac 2. čez cel dan mu mešam, malo novalaca 1 in malo 2.
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki uporabljate Novalac 25.2.2006 8:42:09
|
|
|
|
Eja_1
|
Nas tud' to čaka, čez dobre 10 dni, pa mislim tako naredim kot je napisala Mirna. Se mi zdi najbolj logično. Čau, E
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki uporabljate Novalac 25.2.2006 15:19:25
|
|
|
|
Anonimen
|
zanimivo, men pa je moja pediatrinja rekla da lahko mešam, ker nesme otrok dobit najprej enke in potem dvojke. rekla mi je, da moram počas uvajat na težjo hrano, in da sam tako se bo otrok navadu na težje mleko. pa še to: res je NIMA NOBENIH PROBLEMOV!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?