Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Za tiste, ki imate sušilni stroj 11.11.2004 23:47:50
|
|
|
|
mala Zala
|
Mi imamo Gorenjevega WT 981 (se mi zdi, ne grem še enkrat v kopalnico, ker moram mimo spalnice, kjer ajča pupica, pa bognedaj, da jo zdejle kdo zmoti). V bobnu so se mi začele delat čisto majhne vdrtinice od gumbov, netkov, zadrg - predvidevam... Zdej se pa ful bojim, da ne bi bilo čedalje slabše. Kako pa je pri vas? Se tudi kaj pozna? Drugače sem zelooooo zadovoljna z njim, le nekaj me moti: na bodijih so netki, ki so prevlečeni z eno belo prevleko in se mi je to začelo krušit (saj lahko da se je že prej v stroju, samo nisem opazila):grrr::grrr: Lep pozdrav!
|
|
|
|
Za tiste, ki imate sušilni stroj 11.11.2004 23:53:55
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Zdravo! Enake težave.Predvsem mi je škoda bobna stroja.Jaz sem ga pa uničila s kavbojkami ki imajo pas s "šnolo".Izgleda grdo,če mu kaj škoduje pa ne vem. Tudi gumbki od bodijev se luščojo.Mislim pa da je to od pralnega stroja,ker jaz sušim predvsem plenice ostale stvari pa bolj čakajo na stojalu za sušenje perila. :muca:
|
|
|
|
Za tiste, ki imate sušilni stroj 12.11.2004 0:12:46
|
|
|
|
kimi
|
Mislim da jim ne škoduje moja babi ima 20 let ena in isti pralni stroj:)- pa je že vse živo prala v njem, pa nič ne škoduje očitno če še dela;)
|
|
|
|
Za tiste, ki imate sušilni stroj 12.11.2004 0:35:49
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Kimi,govorimo o sušilnem stroju. :zmeden: :muca:
|
|
|
|
Za tiste, ki imate sušilni stroj 12.11.2004 0:40:24
|
|
|
|
kimi
|
ja ja zame je že pozno že mem tolčem in to danes že drugič...sem komaj pokonc sm mogla slikice dol vlečt ker bodo pol to ukinl in bi imela z maili preveč dela...komi gledam hrbt me boli za umret in grem spat...jutr pa ne vem kdo bo vstal verjetno moj:duda: jaz bom pa še kar:zaspan: no o sušilnem pa res nimam pojma pri nas imamo za sušilca stojala za perilo:)-
|
|
|
|
Za tiste, ki imate sušilni stroj 12.11.2004 0:44:32
|
|
|
|
Vera*
|
No punce jaz delam v Gorenju in delam sušilne stroje.No fajn ravno ni da se taka oblačila sušijo noter ni pa nevarno.:bravo:
|
|
|
|
Za tiste, ki imate sušilni stroj 12.11.2004 9:43:07
|
|
|
|
india
|
Jaz pa sem pred par leti vzela eno staro rjuho in iz nje naredila vrečo, zdaj dam take robavsaste stvari noter in tako sušim. Se kar pozna na stroju, tiste prevlekice na netih pa gredo že malo med pranjem dol, saj je to plastika in če to perete na visoki temp. , pač ni obstojna.:kuza::kuza::kuza:
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?