Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Za punce,ki ste bile celo nosečnost na bolniški 9.2.2005 21:28:24
|
|
|
|
SANDY
|
kukr jest vem, ni res. Lahko pa izbiraš ali greš 28 dni ali 45 dni prej na porodniško! :sloncek:
|
|
|
|
Za punce,ki ste bile celo nosečnost na bolniški 9.2.2005 21:30:23
|
|
|
|
hcarmen
|
hay Tudi jaz sem bila celo nosečnost na bolniški, pa sem šla 28 dni pred rokom poroda na porodniško. Baje se lahko sama odločiš kdaj greš na porodniško. Moram reči, da je meni zdravstvena komisija dala bolniško do tistega datuma, in so napisali da potem nastopim porodniški dopust. ( 28 dni pred rokom ) Pozanimaj se. Carmen
|
|
|
|
Za punce,ki ste bile celo nosečnost na bolniški 9.2.2005 21:43:39
|
|
|
|
frutka_
|
NE DRŽI!!!!!Po zakonu ima vsaka ženska sama pravico do odločitve KDAJ po nastopila s porodniško, četudi je bila na bolniški celo nosečnost! Naj se pozanima pri gin.!!!
|
|
|
|
Za punce,ki ste bile celo nosečnost na bolniški 9.2.2005 21:49:07
|
|
|
|
Nogavička
|
Ni res. L.p. Tea
|
|
|
|
Za punce,ki ste bile celo nosečnost na bolniški 9.2.2005 23:32:55
|
|
|
|
Magi*
|
tudi jaz lahko potrdim, da to ni res. sem bla na bolniški, na porodniško sem šla 28 dni prej. pa so tudi mene vsi neki strašili.... M
|
|
|
|
Za punce,ki ste bile celo nosečnost na bolniški 10.2.2005 7:11:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Nova zakonodaja omogoča izbiro (28 ali 45 dni), s tem da sploh ne vidim zakaj sploh omogoča to izbiro - če pa je rezultat izbire popolnoma jasen - 28 dni...
|
|
|
|
Za punce,ki ste bile celo nosečnost na bolniški 10.2.2005 8:13:05
|
|
|
|
lutka
|
Ni res.Preizkušeno. :kuza::kuza:
|
|
|
|
Za punce,ki ste bile celo nosečnost na bolniški 10.2.2005 9:24:28
|
|
|
|
.ču
|
Pa,če mogoče še ne ve,(odvisno kako imajo v kolektivni pogodbi)ji pripada tudi solidarnostna pomoč,ker je pač na bolniški. Sej pravim,naj se pozanima odvisno od firme:zmeden2:.Če je več kot 90 dni skupaj na bolniški,je upravičena do enega nadomestila,ki se mu reče solidarnostna pomoč. Lahko pa me kontaktiraš privat,pa ti mal bol razložim,da ne bom punc tle gor s tem utrujala:ups: LP:rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?