Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Za novoletno zabavo - kaj pravite? 8.12.2008 12:50:25
|
|
|
|
nicimoja
|
Mah spet komplicirama, ampak povejte prosim svoje mnenje, kako si "me predstavljate" ? Za novoletno zabavo, ki ni neki fensi, niti ni v kakšni zidanici bi imela oblečeno, temno jeans kratke hlače, rjave usnjene škornje, spodaj seveda seksi rjave žabe, zgoraj pa vijola srajco in čez štrikan rjav pulover, daljši (takšni kot se sedaj nosijo, čez rit)), na V izrez in 3/4 rokavi. Zdle pa mi je padlo na pamet, da bi lahko brez jeans hlač, pa mogoče žabe v isti barvi kot srajca. Kaj pravite na kombinacijo barv in tako nasploh? Sem bolj športno eleganten tip. Meni je sicer kombinacija všeč. Prosim dajte malo pokomentirat, da se še odločim do sobote! Lp/nicimoja.
|
|
|
|
RE: Za novoletno zabavo - kaj pravite? 8.12.2008 13:01:31
|
|
|
|
helloKitty
|
Kot si predstavljam, bi se jaz isto odločila za vijolične žabe in potem brez hlač. Pa mogoče še kakšen debelejši pas, ki ti pride malo višje, da ti še boljši dekolte nardi.
|
|
RE: Za novoletno zabavo - kaj pravite? 8.12.2008 13:03:38
|
|
|
|
hubi
|
Pulover ali srajco, jaz ne bi obojega. Pa še vroče ti bo. Nogavice pa probaj oboje, pa se odloči.
|
|
|
|
RE: Za novoletno zabavo - kaj pravite? 8.12.2008 13:07:15
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicimoja Zdle pa mi je padlo na pamet, da bi lahko brez jeans hlač, A to misliš samo pulover pa žabe? Mislim, to resno tako msiliš ali si se zatipkala?
|
|
|
|
RE: Za novoletno zabavo - kaj pravite? 8.12.2008 13:14:17
|
|
|
|
nicimoja
|
Volga, to mislim resno, saj to se sedaj nosi, se ti ne zdi? Pa saj to ni čisto pod rit, je le malce daljši. Volga, tvojim odgovorom se vedno nasmejim, dobro da te imamo na forumu
|
|
|
|
RE: Za novoletno zabavo - kaj pravite? 8.12.2008 13:15:53
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Na kratke hlače ne moreš oblečti puloverja malo čez rit. Ok, meni to ne sede. Prav tako ne sede žabe, pa pulover malo čez rit in srajca. Mogoče poizkusi s kakšnimi skini hlačami ali pa legis nogavice in pa tunika.
|
|
RE: Za novoletno zabavo - kaj pravite? 8.12.2008 13:16:16
|
|
|
|
nicimoja
|
Srajco bi imela recimo v hlačah in potem ko mi bi bilo vroče, kar vem da mi bo, si slečem samo pulover in sem potem spet fletna. Vijola srajca v temno jeans hlačah - to tudi ni slabo, a ne?
|
|
|
|
RE: Za novoletno zabavo - kaj pravite? 8.12.2008 13:17:18
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Ja ta zadnja varianta bi pomojem šla. Samo si še vedno ne predstavljam kombinacije temnega jeansa, rjavih škornjev in vijola srajce. A imamo še kaj na izbiro
|
|
RE: Za novoletno zabavo - kaj pravite? 8.12.2008 13:19:13
|
|
|
|
nicimoja
|
Pikapolonica, kaj pa rjave usnjene balerinke, s takšno srebno šnolo. So ful dobre! Kaj pa če zapade 1 m snega??
|
|
|
|
RE: Za novoletno zabavo - kaj pravite? 8.12.2008 13:20:37
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicimoja Volga, to mislim resno, saj to se sedaj nosi, se ti ne zdi? Pa saj to ni čisto pod rit, je le malce daljši. Volga, tvojim odgovorom se vedno nasmejim, dobro da te imamo na forumu Bog odpusti ji, saj ne ve kaj piše.
|
|
RE: Za novoletno zabavo - kaj pravite? 8.12.2008 13:21:05
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Men osebno se zdi, da rjava zaduši vijolo. Kakšna temno siva pa jo poudari. A imaš kakšne temno sive hlače?
|
|
RE: Za novoletno zabavo - kaj pravite? 8.12.2008 13:21:23
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicimoja Srajco bi imela recimo v hlačah in potem ko mi bi bilo vroče, kar vem da mi bo, si slečem samo pulover in sem potem spet fletna. Vijola srajca v temno jeans hlačah - to tudi ni slabo, a ne? Ja, kako če ne bi imela hlač? ne, jaz res ne vem, da se nosijo samo puloverji pa žabe spodaj, kmetica pač. Jaz bi na tvojem mestu kar lepo dolge kavbojke, pa srajco, škornje, pa pulover čez rame, za vsak slučaj. Kaj pa vem no...
|
|
|
|
RE: Za novoletno zabavo - kaj pravite? 8.12.2008 13:24:06
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Glej meni na vijola tole ful sede, takšna barva in je v bistvu preprosta in naredi stvar svečano. Ni tisto vsakodnevno in pa ravno gala in je ravno prav za fešto. Če me razumeš Govorim o barvi, ne o škornjih, čeprav tunika je leeeppaaa
|
|
RE: Za novoletno zabavo - kaj pravite? 8.12.2008 13:26:17
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Ali pa takšne hlače in vijola srajčko.
|
|
RE: Za novoletno zabavo - kaj pravite? 8.12.2008 13:26:36
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_ Glej meni na vijola tole ful sede, takšna barva in je v bistvu preprosta in naredi stvar svečano. Ni tisto vsakodnevno in pa ravno gala in je ravno prav za fešto. Če me razumeš Govorim o barvi, ne o škornjih, čeprav tunika je leeeppaaa no, točno to barvno kombinacijo imam danes na sebi, vijola-sivo. meni je to tudi zelo lepa kombinacija.
|
|
|
|
RE: Za novoletno zabavo - kaj pravite? 8.12.2008 13:26:38
|
|
|
|
nicimoja
|
Dej mi povej, kje dobim tako tuniko?
|
|
|
|
RE: Za novoletno zabavo - kaj pravite? 8.12.2008 13:29:04
|
|
|
|
nicimoja
|
Hlače so ful dobre. In ne bi bilo slabo: tele hlače, vijola srajčka, potem pa imam malce daljšo, tanko, sivo jopčko s sivim pasom. Čevlje imam pa spet balerinke, ki pa so črno sive z mašnico spredaj, tudi zelo lepe.
|
|
|
|
RE: Za novoletno zabavo - kaj pravite? 8.12.2008 13:30:54
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Teh tunik je zdajle ogromno. Malo idi do Mango, Sisley, Miss Sixty, majo tega ogromno.
|
|
RE: Za novoletno zabavo - kaj pravite? 8.12.2008 13:33:18
|
|
|
|
nicimoja
|
Pikapolonica jst bi pa zdej točno tele hlače? A mogoče veš kje? Pa nimam glih velik cajta skakat po Lj ali pa Ce!
|
|
|
|
RE: Za novoletno zabavo - kaj pravite? 8.12.2008 13:33:46
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Promod Račun ti izstavim za svetovanje, ti sam naslov povej
< Sporočilo je popravil Pikapolonica_ -- 8.12.2008 13:34:09 >
|
|
RE: Za novoletno zabavo - kaj pravite? 8.12.2008 13:36:39
|
|
|
|
puncica
|
ne morem verjet kolk komplicirate Pa mej tist kar ti paše v tisti temi te itak noben ne bo videl
|
|
RE: Za novoletno zabavo - kaj pravite? 8.12.2008 13:36:56
|
|
|
|
nicimoja
|
Pikapolonica hvala, ker si si vzela čas zame in mi dobro svetovala. Sedaj pa moram samo še do Promoda pridet. Kaj na to kombinacijo mora biti sedaj obvezno črna jakna? Imam en lep karirast plašček, kjer prevladuje siva, gor so pa rahlo vijola in zelene črte (skoraj neopazne) - S. Oliver, vendar so pa gumbi temno rjavi.
|
|
|
|
RE: Za novoletno zabavo - kaj pravite? 8.12.2008 13:38:53
|
|
|
|
marjetica23
|
hmmmmm .. mej tisto , ki imaš raje
|
|
|
|
RE: Za novoletno zabavo - kaj pravite? 8.12.2008 13:39:54
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Nicimoja, sej ne boš v plaščku plesala.
|
|
RE: Za novoletno zabavo - kaj pravite? 8.12.2008 13:48:37
|
|
|
|
nicimoja
|
Punce hvala za vaš trud in poslušanje mojih tralala Moj mož bi me že zdavnaj v "rit brcnu" , če bi vedu kolk kompliciram. Pa sej on itak ve, da preveč kompliciram, pa čeprav sem vedno lepo in usklajeno urejena. Vendar imam pa čisto premalo samozavesti in se mi vedno zdi, da nisem dobra, ... Hvala in lepo se zabavajte, če greste tudi ve na kakšno zabavo in res je, oblecimo nekaj, v čemer se bomo počutile dobro in seveda lepo! Pa pa
|
|
|
Kavalenca8Pijete jutranjo kavo?Da (
56%)
Ne (
30%)
Kakor gdaj (
14%)
Število vseh glasov: 43Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!