Anonimen
|
Če je že blo....pa berit še enkrat:* > > > OTROCI PISEJO BOGU: > > > > > > Dragi Bog, > > > namesto da dopuščaš, da ljudje umirajo in moraš ustvarjati vedno >nove, >zakaj > > > ne ohranjaš tistih, ki jih že imaš? > > > Jana > > > > > > Dragi Bog, > > > morda se Kajn in Abel ne bi tako zelo ubila, če bi imela vsak svojo >sobo. > > > Deluje namreč pri mojem bratu. > > > Matej > > > > > > Dragi Bog, > > > če me boš v nedeljo gledal, ti bom pokazal moje nove čevlje. > > > Miha > > > > > > Dragi Bog, > > > stavim, da ti je zelo težko ljubiti vse ljudi na vsem svetu. V naši >družini > > > smo samo štirje, pa tega ne moremo. > > > Nataša > > > > > > > > > Dragi Bog, > > > brala sem Sveto pismo. Kaj pomeni "zaploditi"? Nihče mi noče >povedati. > > > Pozdrav, Andreja > > > > > > Dragi Bog, > > > si res neviden ali je le trik? > > > Lucija > > > > > > Dragi Bog, > > > ali si žirafo res hotel ustvariti tako ali je bila nesreča? > > > Norma > > > > > > Dragi Bog, > > > kdo potegne črte okoli držav? > > > Nina > > > > > > Dragi Bog, > > > šel sem na poroko in poljubljali so se kar v cerkvi. Je to prav? > > > Niko > > > > > > Dragi Bog, > > > zahvaljujem se ti za novega bratca, vendar sem jaz molil za psa >mladička. > > > Jan Dragi Bog, med našimi počitnicami je vseskozi deževalo in moj oče je bil besen. >O >tebi je govoril tako, kot se med ljudmi ne spodobi, a jaz upam, da mu kljub temu ne boš storil nič žalega. Tvoj prijatelj (vendar Ti ne bom povedal, kdo sem). prosim pošlji mi ponija. Doslej te še nisem prosil za nobeno reč. >lahko preveriš. Borut Dragi Bog, včasih mislim nate celo, ko ne molim. Eva *************************************************** Na sodišču poteka proces zaradi prometne nesreče: "Gospod," začne sodnik, "ali je res, da ste povzročitelju prometne nesreče rekli, da sploh niste poškodovani?" "Seveda je res, toda dogajanje vam moram podrobno razložiti. Jahal sem na konju vzdolž ceste, in sicer po bankini, tako da sploh nisem oviral prometa. Naenkrat je za menoj pripeljal obtoženec in se zaletel v naju. Mene in konja je vrglo v jarek, kjer sva obležala. Voznik je stopil iz avta, prišel k nama in najprej pogledal konja. Ko je videl, da je konj poškodovan je izza hlačnega pasu vzel v roke pištolo in ustrelil mojega konja. Nato se je obrnil k meni in me vprašal, če sem jaz tudi poškodovan! Me prav zanima, gospod sodnik, kaj bi vi odgovorili, če bi bili na mojem mestu!" **************************************************** 4 chinese people Chu, Bu, Fu and Su decided to emigrate to US. In order to get the visa, they had to adapt their names to Ameerican standards. Chu became Chuck, Bu became Buck. Fu and his sister Su decided to stay in China.....
|