emaa
|
Živjo punce, Se mi nič kaj ni dalo pisati te dni, nekako nisem bila razpoložena. V glavnem v ponedeljek sem imela G, pa je vse v redu, O naj bi bila takrat vsak, torej je zdaj že mimo, če je v resnici bila. Me je presenetilo, ko me je vprašala, če :sloncek: dovolj, pa sem vprašala, če je na dva do tri dni dovolj, včasih vsak dan, pa je rekla, da mora vprašat, ker nekatere pridejo po enem letu in vprašajo zakaj ne rata, pa mogoče dvakrat na mesec :sloncek:. Pol me pa vpraša za Tifol, pa sem rekla, no mogoče ga bom spet začela jemat, ga zdej že dolgo nisem. Drugače je pa vse v redu, se je po laparo in histero zacelilo in je rekla, no saj zdej se pa kmalu vidiva, ker boš vsak čas :nosecka:. Drugače sem pa včeraj doživela šok, ko me kliče brat, da so izvršitelji pri hiši. Sem se pogovorila z njimi in so ugotovili , da moj fotr nima premoženja. Na srečo je stanovanje v hiši mojih staršev (torej prej njegovo) že eno leto moje, saj sva ga z :love: tudi sama uredila, saj ga on v 10 letih ni, pa da mi moje stvari vzamejo, zaradi enega pijanca, to pa ne:grrr:. Sem jim kar podatke dala, kje naj ga iščejo, kolikor vem, vzet mu pa tko nimajo kaj, če pa nič nima. Je dolžan za preživnino, ga je treba vsako leto tožit, kaj bo pa vračal eni zavarovalnici, ki ima denarja ko pečka. Sem se kar tresla, sem pa lani mu zato težila, ker sva z mojim vedela, da bom slej ko prej noseča, a pol bi pa z majhnim otročkom bli na cesti, pa še naše stvari bi jemali, to pa ne. Na srečo je vsaj enkrat pametno ravnal. Drugače je blo pa kej dobrega tudi včeraj, del spalnice je mizar pripeljal, ostalo pa v soboto ali ponedeljek, odvisno od tega ali bo jutri delal. Še mal pa bo lahko vse spet urejeno in pospravljeno, ne pa da se čez stvari, obleke in kaj še spotikam. Punce držte se, Astra no vidiš še malo pa boš imela inseminacijo Anitka upam, da si bolje Špelka, mozart saj bo, nam bo vsem slej ko prej ratalo, smo že na ciljni ravnini Vsem nam, ki se trudimo, bo ratalo, Piki74, Goyi, neni pa še kateri, ki je ne bom napisala, upam, da mi ne zameri. Naše nosečke pazite se, še malo pa nam bo Pia73 poročala kako lepega fanta ima, pa Tia, bambi, cmokec, in druge. :rozica: za vse nas
|