Sulfinija
|
Pozdravljene soborke!!! Prav lep prijetno topel pozdravček vsem skupaj.Kako ste kaj punce?Uživate v vikendu saj tudi jaz čeprav bolj delovno pa vseeno. Danes sem po en tedenskem bolniškem šla prvič delat in blo je ful cool.Začela sem sicer že ob štirih zjutraj in do dvanajstih ter sedaj ob 5-8 zvečer grem nazaj,sicer dobim plačano še dodatno,nekaj pa je.Za ta denar,ki ga dodatno plačujem šparam in kupujem kune za morje,da se bova z mojim lubijem imela lepo in skupaj uživala in plavala.Ne boste verjele šefica je prišla zjutraj ob 7 v službi in,ko me je zagledala mi je dala kar roko v pozdrav in sporočila,da me je ful težko čakala ko pridem spet delat.Uh,nestrpno pričakujem svojo :hudicek:,da bom že prvi dan poklicala v MB in se naroičila na uz preden začnem papcat klomuifen tako so mi naročile in upam,da bo to kar v ponedeljek bi blo super samo še parkrat grem spančkat,...Joj,res ne pričakujem preveč od te inseminacije,vendar zna pa se posrečit no za probat je in še inekcij ni,...Zdravnica nama je včeraj spet vlila veliko poguma in dobrega optizma imata res dobre šanse za vajino :duda:.No bomo videli,... Kako pa kaj ostale srečke :nosecka::Pia,Tia,pa fosilka Bambi,Ameli,Dadica zakaj se nič ne javite in spoiročate ali vam kaj pikice nagajajo in kaj najrajši jejte in s čim se najbolj pustite razvajat v tej lepi vaši 9nebesa? Kako pa kaj naša predraga Anitka?Si že kaj boljše volje?Vem,in tudi napisala sem ti,da se ni kar tako enostavno odklopit od tega foruma tudi sama sem postala prava odvisna in to vpliva name zelo,zelo dobro imam velike dobre volje,veliko optimizna in včasih sem bla čist na tleh,vsa obupana in temu foruma se lahko zahvalim,da sem spet jaz tista prava Mojca,ki se že dve leti trudi za svojo :duda: in upam,da jo bo kaj kmalu držala v naročju,...Anitka hvala,da si se mi zahvalila za moje besede,upam,da so ti segle prav do srca,...in nestrpno čakam tvoje sporočilo da kaj več poklepetave! Pika ti pa si se zmotila jaz išlčem namreč eno gospo,prijazno,ki je iz Prekmurja in sem jo že dvakrat videla v ambulanti,rada bi z njo vspostavila stik,vendar do sedaj se mi ni javila in mislim,da ne sodeluje na našem forumu,mogoče sploh ne ve da to obstaja,...Ali pa se mi javi naknadno,kaj pa vem. Pa moja prijateljica Kira?No s Kiro sve najin prepir še isti dan pozabile in sve spet res dobri prijateljici?Upam,d je tudi tvoja Viktorija cool in uživa ob mamici lepe dneve! Ja,Kornelija tudi ti ne pozabi name,drži pestke kajti tudi jaz močno stiskam zate,...Sineku pa sporoči,da mi je hudoi zanj da si je potrl prst in upam,da bo čimprej v redu.Zaželi mu hitrega okrevanja!A sedaj ne hodi v šolo?Joj,kaj sem prebrala,da ti zamuja tvoja :hudicek:,upam,da vama je spet uspelo :bravo::bravo::bravo::bravo:,in da se bo končko srečno končalo ti ti iz srca želim,saj vem,da tudi ti nama,...Pa pozdravi svojega možeka! Tako drage moje punce vsem skupaj še enkrat iskrena hvala,da ste sploh moje prijateljice in vsem skupaj še enkrat prav lep pozdrav in javite se mi kaj,kajti spet bom z vami zvečer po osmi uri. Joj,Sisy ne sekiraj se preveč veš kaj vse se dat ozdravit in veš enkrat sem že slišala na forumu ne spomnim se točno kdaj in kdo je napisal,da mogoče slikanje ni dobro pokazalo ne vem zaradi česa in na koncu je blo vse ok.Ti povem tudi primer mojemu sorodniku zelo,zelo mi je blizu so mu rekli,da je popolnoma neploden vendar njej so vseeno napravili hsg in takoj še isti mesec je zanopsla,...Veš tudi zdravniki so ljudje in se tudi kdaj zmotijo.Saj veš kdor dela ta greši,...Tudi ti moš prav kmalu srečka :nosecka::nosecka: in najboljša mamica na tem svetu samo veš kaj upanje umre zadnje in potolaži se! Tako sedaj pa res vsem skupaj LP. Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:(25.dan ciklusa in prav kmalu bom postala nova srečka :nosecka:,mogoče že drug mesec,ha,ha)
|