|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za nas (193. nadaljevanje)...
26.2.2005 9:07:11   
biba77
Dobro jutro, drage moje! :zaspan:

Kako ste vstopile v sobotno jutro?
Jaz sem najprej vstala, sla na hitro :kuza: do mesarije, zacela kidat sneg (ko sem se vrnila, ne pri mesarju). Me je moj :love: na pol kidanja ustavil (ko sem sla k mesarju, je se spal) in kregal :grr:, kaj delam zunaj, ko bi morala zajtrk pripravljat. :)-:)-
In je on dalje kidal, jaz pa sem sla pripravit zajtrk in :kava:. Zdaj pa je on ze od doma, jaz pa se ne morem spravit v ciscenje.:( Toliko je za pocistit, pospravit,... skuhat bo treba...
No, pa bom ze... :) Eno za drugim.

Pri meni drugace nic novega. 2x na dan me pikne v levem ali desnem jajcniku (tam nekje); sicer pa je danes peti dan Dabrostona.

Kako pa ste ve??
Anitka, si boljse? Vsak dan, vedno, ko pogledam RR pomislim posebej nate. In ves, da na RR REDNO hodimo, ne?
Pia73, Bambi, Tia, Udb, kako pa ve, srecke :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:? Slabosti mimo? Utrujenost? Upam, da vam nosecnost ne dela prevelikih tezav. Ampak nic jamrat, to je vse za eno zlato malo bebo:duda:.
Wawa, kje si danes?
Pa Tinkamiska?
Urska76, kako se je izteklo vceraj?
Emamair, si se ze odlocila, kaj bos dragemu zacoprala v kuhinji danes?
Cmokec, prides se kaj k nam pogledat?
Tantra, nikar negativno razmisljat. Si na najboljsi poti do :duda: punca!!!
Sisy, je danes kaj lazje? Res se ne obremenjuj z izvidom, ki ti je v bistvu samo pokazal, kako bo tvoja pot do :modri: izgledala. Lahko bi bilo dosti hujse (eno leto cakanja, potem 3 mesece za krvne slike, 3 mesece Klomifena,...), tako, pa vsaj ves, da gres naravnost nosecnosti nasproti, ne?
Ne zamerite, ce sem katero pozabila... RR se je tako razsiril v teh dveh letih, da si se starih vec ne zapomnim vseh, kaj sele vseh novih. Ampak drzim pa :miska: za vse Nas!!!
Oooo, a, ste videle, da imamo spet eno novo srecko? Muriel je uspelo!!! In nam bo tudi. :miska::miska::miska:
No, jaz bom danes vglavnem doma (malo crncek za vse) in vas bom vsake toliko prisla se malo pogledat.
Bodite cimboljse, izkoristite vikend in javite se kaj...
Neposredna povezava do sporočila: 1
26.2.2005 9:12:28   
Nyah*
Hej Astra, dobro si tole napisala,:bravo::bravo::bravo:, vsaki posebej in vsem skupaj!

Upam, da bo kmalu pri vseh razlog za veselje:sloncek::sloncek::sloncek:!

A ti imas zdaj ta Dabroston, za kaj pa je to?
A to pomeni, da bos lahko kmalu srecka :nosecka::bravo:9nebesa?

Jaz jo ne cakam 6.3., upam, da res ne pride zlobnica:hudicek:! SE pa fejst cudno pocutim:zmeden:

Glede kuhanja in pospravljanja, huh:(, vse smo na istem, nekateri, beri:love:, pa lepo lenarijo, spijo, eno uro jedo zajtrk grrrrrrrrr:grrr:.

Lep vikend!:rozica:

NYah

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.2.2005 9:19:31   
biba77
Hvala, hvala, nikar tako javno govorit hval, ker mi je nerodno :ups::ups::ups:.
Danes imam bolj dar pisanja kot dela... :)-:)-
Dabroston pa imam zato, ker nimam M od 14.1. (takrat je bila zadnja) in jo rabim, ce zelim na HSG. Ja, vcasih je tudi zazeljena, :hudicek:. In z izvidi imam 1.4. spet termin v neplodnostni. Aja, vpliva pa Dabroston na maternicno steno (posledicno na M) in ne skuduje v primeru morebitn zanositve.:bravo::bravo:
Jaz jo tudi nekje istocasno s tabo cakam...
Ja, ja, spanje, prehranjevanje, kavica, racunalnik,... pol pa uhhh, je ze vecer, pa je treba it malo na pijacko al pa prev TV. Vcasih so res biseri, ti nasi :love:. No, ampak vedno pa ni tako.
Hvala za rozico,
Astra

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.2.2005 9:42:00   
Anitka
:rozica::rozica:Hoj Astra in ostale moje soborke!;):rozica::rozica:

Pa sem spet tukaj. Ja kot je videti z mojim začasnim odklopom od RR-je ne bo nič. ;)Se mi zdi, da sem čisto ta prava odvisnica. Se pa že tudi bolje počutim, čeprav še ne najbolje. Zdaj naj le ta spaka spakasta :hudicek: pride v ponedeljek ali torek, da potem lahko pokličem in grem na UZ in potem naj spet brž pride naslednja, da opravimo še ta THL ali laparo in morda se nam potem vseeno nasmehne sreča. Punce ki ste ali ki hodite v ambulanto za neplodnost v MB zanima me od kdaj do kdaj približno delajo UZ (tu mislim na uro). Rada bi vsaj približno vedela, da si potem vem zorganizirati moj delovni čas, bolniške si pa ne bi spet rada jemala. Aja pa še to, jaz sem začela hoditi k dr. Reljiču pa me zanima, če mi bo on delal UZ ali ni nujno, da on. Hvala že vnaprej :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Astra ti pa ne delaj preveč. Šparaj moči.:)-

Sisy upam, da si danes že vsaj malce boljše. Boš videla kako hitro bo prišel dan, ko nam boš vsa srečna sporočila, da si srečka:nosecka: :miska::miska::miska::miska:

Mojca sem dobila tvoje sporočilo v nabiralnik, a me trenutno malce čas preganja, ker grem na eno praznovanje Abrahama, pa ti odgovorim kasneje ali jutri. In hvala tudi tebi za prijazne besede.:rozica::rozica:

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:Punce, ki ste v dneh O želim vam prijetno in uspešno hopacupanje:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:, punce, ki ne čakate M, želim vam, da vas izpusti, punce, ki jo čakate, želim vam, da vas čimprej obišče, srečke :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: vam pa želim čim manj slabosti. Seveda pa želim vse dobro tudi vsem ostalim, ki čakate na kake posege ipd.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

LP od že manj :( Anitke:metulj:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.2.2005 9:45:23   
pika74
Hojla biba-astra, anitka, Nyah in ostale cvetke :metulj::metulj::metulj::metulj::metulj:!

Kako ste kej?

Jaz danes samevam doma, ker je šou moj:love: smučat. Zdej pa mal omare praznim - od čokoladic pa podobnih reči :)-:)-:)-:)-.

Jaz še vedno čakam na M - hudimana, kje se obira tale Francka :hudicek:. Zdej pa že več kot 2 tedna zamuja. Jah nč, bomo pa za vložke pršparal ta mesc ane tinkamiška :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:.

Lp
Pika74
:metulj:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.2.2005 9:49:43   
ameli
Anitka, UZ v MB delajo tam od 9 -11 ure. Včasih lahko tudi kasneje. UZ delajo vse povprek, kateri dr. je pač na vrsti. Ampak nič bat, so vsi prijazni:rozica: in vse lahko vprašaš kaj želiš.
Jaz sem si za UZ vzela kakšni 2,5 urci prosto med službo, da nisem koristila bolniške. V tvoji službi pa je to verjetno malo težje.
ameli

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.2.2005 10:06:08   
Nyah*
Drage moje :metulj:

bravo za optimizem:bravo::bravo::bravo: in za voljo:bravo::bravo::bravo: in za upanje:bravo::bravo::bravo:

res je fajn, ko se dobimo pa cvekamo, jaz prav lazje cakam, da :hudicek: ne pride, ko sem z vami!

Boste videle,. kmalu bomo mi ta novim na RR pamet solile, kako hitro nam je ratalo:)-:)-:)- in kako naj se ne sekirajo:bravo:, itd.

Kamlu bomo vse srecke :nosecka:, ane ameli, ti ze ves, kako je to:bravo::bravo:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.2.2005 10:10:07   
Anitka
Ahoj!

Ja hvala Ameli. Jaz sem mislila, če bi slučajno UZ delali še tudi tam okrog 13. ure. Bi jaz potem delala tam do 12-ih pa bi do enih že priletela do MB. Ali pa če bi mi zjutraj takoj ob 9-ih. Ma se bomo nekako skušali zmeniti, ko bom klicala. Sicer se dam tudi pri nas marsikaj zmeniti, a do MB imam vseeno nekaj vožnje. Jaz sem mislila, da bi mi dr. Reljič delal, ker se po UZ zmenimo, če mi bojo delali THL ali laparo. Sicer pa so tam itak sami strokovnjaki, a ne?

Pika 74 kaj si zdaj ta tvoja Franca misli. Ko bi pa morala zamujati in sploh ne priti je pa vedno prišla. Joj, ko jo dobim, ji kosti polomim.
Jaz bom jutri morda tudi na smučanju.

Pa pa,

Anitka:metulj:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.2.2005 10:12:45   
pika74
Anitka ni hudiča :hudicek:.

Ma sej mi bo še všeč ratal, k je ni. Pomoje je nek na dopustu - se sonč na kšnih Karibih :morje:.

lp
:metulj:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.2.2005 10:15:06   
wawa
Ahoj vse bejbe tukaj gor:):):):):)

Astra full lepo si se spomnila name....jaz sem sicer že od 6 ure tukaj na računalniku, ampak vas nisem mela časa nič pogledat, moram še do 11.30 eno traparijo za službo skupaj spacat, da jo pol na pošto nesem-lovim roke......sam sem jo že praktično končala:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Ha ej počakajte da jaz ratam :nosecka: uh kako bom sitna, me bo dragi kar sam nagnal na RR naj gremraje vam težit kot njemu.....;);););)

Astra:((:((:(( preglešila sem se :((:(( pojedla košček čokolade...ma sem se matrala, pa vse ampak, ko delam rabim cukr:)-:)-:)-:)-( temu se reče odvisnost od OH):)-:)-:)-

Ej kaj bo za južno???????? palca pa kruh pri nas:)-:)-:)-

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.2.2005 10:16:53   
wawa
Pika74 ja je na karibih pa poje: Smisel življenja je ležanje na plaži z možgani na OF pa čivavo na preži....

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.2.2005 10:22:19   
biba77
Wawa, saj si lahko kavico sladkas. No, ne naredit kavnega pudinga, :)-:)-:)-, sladkas pa jo lahko. Zmerno.
Sicer pa... ce pogledate, kdaj sem odprla "Za nas" in koliko je zdaj ura, garamn ze nonstop, pa se se nikjer nic ne vidi... :((:((:((
Anitka, ko bom mela dovolj, bom nehala... Vse me bo pocakalo. Saj sem se v ponedeljek doma. :):)
Pri vas se kaj snezi? Tukaj vsake toliko zacne in neha in zacne... ampak mislim, da ne bo treba se enkrat lopatat... mogoce zvecer. :bravo::bravo:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.2.2005 10:26:35   
tinkamiška
naj vas še jst pozdravim babike:rozica::rozica::rozica:

Sem vesela, da vas je danes toliko tukaj in da se bolojše počutite;)

Moja Franca je končno prišla na obisk in zdej je že na poti k vam Pika, Anitka, z Astro sva se pa tudi že zmenili, kdaj naj pride.

Me pa zelo boli trebuh in križ, me kr pot obliva, ampka sam, da je tu in da bom zdej lahko poklicala svojo G, da me naroči na UZ ni da bom lahko končno:sloncek::sloncek::sloncek::bravo::bravo::bravo:

Pika dans boš pa izkoristla dan za slatke radosti iz omar:)-:)-:)-, jst sem mela včeri zvečer napad, sem pojedla vse suhe slive in ko je teh zmanjkalo sem napadla še čokoladice:)-:)-:)-

Lepo se imejte, pri nas spet sneži, uživajte vikend kolikor se da:sloncek::sloncek::sloncek:

LP,
Tinka

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.2.2005 10:28:33   
wawa
:)-Pri nas nekaj malega naletava, kot mali koščki vate:)-:)-:)-:)-

Kok ti pridno pospravljaš, mene to še čaka ampak se mi tooookkkkkk neee da....moja slava stran....lena ko ****s za pospravljanje.....:)-:)-:)-:)-

Kuham rada....pospravljam ne:)-:)-:)-

Ej a je kera kaj Udb slišala, me prav malo skrbi zanjo pa za njeno zdravje....:zmeden2:

BUUUUUUUUUMMMMMMMMM - ravno kar sem vas vse okepala, zdaj ste pa čisto od snega.....ha ha pa mi ne morete vrnit ker letim na pošto....baj:)-

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.2.2005 10:41:20   
Anitka
Hehej! Wawa s kepo si me direkt v obraz:)-:)-:)-:)-:((:)-:)-:)-:)-

Astra trenutno ne sneži in upam, da tudi začelo ne bo, ker sem že pošteno :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: na to svinjarijo na cestah.

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.2.2005 12:03:41   
Pia73
Pozdravljene drage moje! :rozica:

Jaz sem danes tako - tako. Mi nekaj uhaja, sedaj pa upam, da je urin in ne plodovnica,... Sem dopoldne raziskovalno nalogo naredila kje dobiti vložke, ki kažejo ali uhaja plodovnica in sem jih našla, sedaj pa moram imeti ta vložek 12 ur in pol v roku 10 min vidim kako in kaj. Če ostane na indikatorju modra barva je slabo, sicer ne,... Trenutno je tale indikator moder,... :(( upam, da ne bo, ko se bo posužil,...to bom vedela šele okoli 22.30,.. Za razjokat,... skoz neki,... Slabo kaže,.... :((:((:(( čeprav ni nujno,...

Kar bo pa bo a ne? Kakor nam je namenjeno,...

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.2.2005 12:08:48   
biba77
Pia,
nikar tako crnogledo!!! Vse je ok, imas pac malo tezavico z uhajanjem urina, kar se ni najhujsa katastrofa tega sveta. Ne mislit na slabo, ker se potem tudi pocutis tako in to zagotovo ni dobro za tvoje dete.

In tebi je drugi :duda: namenjen!!!!!

:rozica::rozica::rozica: in koscek :torta: za malo bolj pozitivno misljenje in zaupanje v dobre stvari, ki se nam dogajajo!

:miska:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.2.2005 12:19:33   
pika74
Pia mi navijamo zate in za tamauga. Sej bo vse v redu. Sam ne mislt samo na najslabš! Optimizem tud pomaga!!!!

:miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.2.2005 12:24:51   
Pia73
Saj vem, kar je itak je,... Ni pa fajn vse tole,...

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.2.2005 15:14:46   
Sulfinija
Pozdravljene soborke!!!

Prav lep prijetno topel pozdravček vsem skupaj.Kako ste kaj punce?Uživate v vikendu saj tudi jaz čeprav bolj delovno pa vseeno.
Danes sem po en tedenskem bolniškem šla prvič delat in blo je ful cool.Začela sem sicer že ob štirih zjutraj in do dvanajstih ter sedaj ob 5-8 zvečer grem nazaj,sicer dobim plačano še dodatno,nekaj pa je.Za ta denar,ki ga dodatno plačujem šparam in kupujem kune za morje,da se bova z mojim lubijem imela lepo in skupaj uživala in plavala.Ne boste verjele šefica je prišla zjutraj ob 7 v službi in,ko me je zagledala mi je dala kar roko v pozdrav in sporočila,da me je ful težko čakala ko pridem spet delat.Uh,nestrpno pričakujem svojo :hudicek:,da bom že prvi dan poklicala v MB in se naroičila na uz preden začnem papcat klomuifen tako so mi naročile in upam,da bo to kar v ponedeljek bi blo super samo še parkrat grem spančkat,...Joj,res ne pričakujem preveč od te inseminacije,vendar zna pa se posrečit no za probat je in še inekcij ni,...Zdravnica nama je včeraj spet vlila veliko poguma in dobrega optizma imata res dobre šanse za vajino :duda:.No bomo videli,...

Kako pa kaj ostale srečke :nosecka::Pia,Tia,pa fosilka Bambi,Ameli,Dadica zakaj se nič ne javite in spoiročate ali vam kaj pikice nagajajo in kaj najrajši jejte in s čim se najbolj pustite razvajat v tej lepi vaši 9nebesa?

Kako pa kaj naša predraga Anitka?Si že kaj boljše volje?Vem,in tudi napisala sem ti,da se ni kar tako enostavno odklopit od tega foruma tudi sama sem postala prava odvisna in to vpliva name zelo,zelo dobro imam velike dobre volje,veliko optimizna in včasih sem bla čist na tleh,vsa obupana in temu foruma se lahko zahvalim,da sem spet jaz tista prava Mojca,ki se že dve leti trudi za svojo :duda: in upam,da jo bo kaj kmalu držala v naročju,...Anitka hvala,da si se mi zahvalila za moje besede,upam,da so ti segle prav do srca,...in nestrpno čakam tvoje sporočilo da kaj več poklepetave!

Pika ti pa si se zmotila jaz išlčem namreč eno gospo,prijazno,ki je iz Prekmurja in sem jo že dvakrat videla v ambulanti,rada bi z njo vspostavila stik,vendar do sedaj se mi ni javila in mislim,da ne sodeluje na našem forumu,mogoče sploh ne ve da to obstaja,...Ali pa se mi javi naknadno,kaj pa vem.

Pa moja prijateljica Kira?No s Kiro sve najin prepir še isti dan pozabile in sve spet res dobri prijateljici?Upam,d je tudi tvoja Viktorija cool in uživa ob mamici lepe dneve!

Ja,Kornelija tudi ti ne pozabi name,drži pestke kajti tudi jaz močno stiskam zate,...Sineku pa sporoči,da mi je hudoi zanj da si je potrl prst in upam,da bo čimprej v redu.Zaželi mu hitrega okrevanja!A sedaj ne hodi v šolo?Joj,kaj sem prebrala,da ti zamuja tvoja :hudicek:,upam,da vama je spet uspelo :bravo::bravo::bravo::bravo:,in da se bo končko srečno končalo ti ti iz srca želim,saj vem,da tudi ti nama,...Pa pozdravi svojega možeka!

Tako drage moje punce vsem skupaj še enkrat iskrena hvala,da ste sploh moje prijateljice in vsem skupaj še enkrat prav lep pozdrav in javite se mi kaj,kajti spet bom z vami zvečer po osmi uri.

Joj,Sisy ne sekiraj se preveč veš kaj vse se dat ozdravit in veš enkrat sem že slišala na forumu ne spomnim se točno kdaj in kdo je napisal,da mogoče slikanje ni dobro pokazalo ne vem zaradi česa in na koncu je blo vse ok.Ti povem tudi primer mojemu sorodniku zelo,zelo mi je blizu so mu rekli,da je popolnoma neploden vendar njej so vseeno napravili hsg in takoj še isti mesec je zanopsla,...Veš tudi zdravniki so ljudje in se tudi kdaj zmotijo.Saj veš kdor dela ta greši,...Tudi ti moš prav kmalu srečka :nosecka::nosecka: in najboljša mamica na tem svetu samo veš kaj upanje umre zadnje in potolaži se!

Tako sedaj pa res vsem skupaj LP.

Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:(25.dan ciklusa in prav kmalu bom postala nova srečka :nosecka:,mogoče že drug mesec,ha,ha)

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.2.2005 15:29:27   
TANTRA
oJ, Astra, ti si pa bila pridna.:rozica: Jaz sem pa včeraj pospravljala po odlomkih, zvečer pa sem začela kašljat in danes obležala. :(Imam že nad 38 vročino. Sedaj sem popila sok rdeče pese z limono, ker ne upam nič vzet.
Me pa zanima a takle virus (kašljanje...mogoče gripa) slabo vpliva na nosečnost??? Kaj če mi vročina ne pade, a lahko vzamem Lekadol?
Verjetno bom kakšen dan ostala doma, da se ornk pozdravim, kri za hormone pa bom dala ko bom pokonci, brez veze, da grem v ponedeljek bolna v laboratorij...
Sicer pa kar optimistično razmišljam o svoji :nosecka:, zahvala vam drage moje...:rozica:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?