Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Za nas (138.nadaljevanje) 11.11.2004 13:34:10
|
|
|
|
kimi
|
:)-:)-:)-pika dobrodošla nazaj:bravo::bravo::bravo: oprostite to sem mogla javno izrazit
|
|
|
|
Za nas (138.nadaljevanje) 11.11.2004 13:38:31
|
|
|
|
sade
|
:(:ups::ups::ups: nič ne bom žingala, ker me zvija od :hudicek: pa še :( sem. Sem si za rojstni dan, ki ga imam naslednji teden želela :nosecka: evo pa zopet NIČ :((. Že šestič ni uspelo, joj ampak res sem :(. Pa vse mi je jasno, da upanje umre zadnje, ampak ne vem upat iz meseca v mesec je res težko. Tota nemoč me ubija!!!! Več kot :sloncek: ne morem in niti ne znam!!! Sicer redno berem RR in res se oz. me potolažite, ko prebiram zgodbe take in drugačne ampak ko ugasnem računalnik in ostanem sama s svojim upanjem in problemi in mislimi.... sem zopet tam!!!! Nič UPAM in UPAM in zopet upam, da nam bo naslednji mesec uspelo. Sorry, ker sem na sv. Martina zatežila z depresijo ampak ufff malo mi je lažje, tak nimamo izbire, če hočemo :nosecka: moremo upat in veliko :sloncek:!!! lep dan in na zdravje !!!!! vsem eno :rozica: in :pujs: for luck!!! sade
|
|
|
|
Za nas (138.nadaljevanje) 11.11.2004 13:43:10
|
|
|
|
emaa
|
Jaz sem se pa cel teden že veselila, mogoč pa je :duda:, ker sem imela rjav izcedek, dons pa točn ko urca :hudicek:. Sicer sem si pa rekla, ta mesec je eno leto poskušanja, čeprav le 8 mescev od ss in grem do g. pa sem mogla od "dobronamernih" poslušat, zakaj, sej še eno leto, sej vsaj veš, da lahko maš. Tko, da se tolažim, da zdej bom pa zvedla, a je vse ok, pa da se še bol vržemo na :sloncek::sloncek:. LP
|
|
|
|
Za nas (138.nadaljevanje) 11.11.2004 13:48:06
|
|
|
|
tinkamiška
|
ja, sem komaj čakala, da se bo spet odprla tema "za nas..."! Ker mi je ime Tina, bi naj danes omela god:), ampak sej nisem krščena, je pa vseeno fajn tale Martin. Jst že kr mislim na soboto, kak bom spekla piško, pa rdeče zelje, pa mlince, mnjam, mnjam. Nevem, jst sem tak lačna zadnje čase!!! Danes sem doma in sem cel dan v pižami, kok je to fajn, malo likam, pa zlagam, pa letim na RR pogledat, aja, pa berem knjige o Londonu, komaj čakam, da bo 4.12. in letiva z možekom tja. Ja, pa tud o:duda: študiram, joške me bolijo,ko hudič, pa take napihnjene mam, ampak se potem hitro na realna tla plostavim...so me bolele tudi prejšnji mesec in tud napihnjene so ble. Kot dva balona. Tak pupice, joj kok sem vesela,da ste tu!!! Tinka
|
|
|
|
Za nas (138.nadaljevanje) 11.11.2004 13:51:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Veila Pika! Pri nas je sonček...obala pač. Drugače pa danes ne bomo nič martinovali. Midva bova šla ali v kino ali se bova pa doma martinčkala ;) Drugač sva se pa odločila za malo pavze, kar se tiče pikice. Jaz bom shujšala najprej, ker se mi je nekaj kg nabralo samo zato, ker sem bolj mislila na to, ali bom zanosila ali ne.. no in ne bova nič pričakovala. Poročila se bova naslednje leto, potem pa bova delala na pikici naprej. Razen, če naju vmes ne preseneti. :bravo: hihihihi. Ginekolog mi je rekel, naj prideva tja januarja, če še ne bova noseča. Ma jaz bom počakala do marca, potem pa odrinemo na pregled ;) Vsem, ki se trudite veliko sreče, jaz pa verjamem, da bo vsem uspelo! :sloncek:
|
|
|
|
Za nas (138.nadaljevanje) 11.11.2004 13:57:23
|
|
|
|
Tida
|
ZA NAS? Za koga je to mišljeno? Oprostite če je butsto ampak me zanima če se vam lahko pridružim? Imate kakšne kriterije (malo za šalo malo zares)? Pa veselega Martina vsem:pujs: LP
|
|
|
|
Za nas (138.nadaljevanje) 11.11.2004 14:03:10
|
|
|
|
saba
|
za nas je za nas vse alora za vse....:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Za nas (138.nadaljevanje) 11.11.2004 14:20:13
|
|
|
|
pika74
|
točn tko saba:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Za nas (138.nadaljevanje) 11.11.2004 14:33:43
|
|
|
|
Urša76
|
ahoj, pupe moje! naj se še jaz pofočkam mal za dans. sem že vč. povedala, da bom danes terenska...sem se prvlekla ko megla do pisarne. sploh ne vem kaj je to z mano zadnje čase-kar nič se mi ne da & to spet... :zaspan: sem že kar cel dan, čeprav je za mano že kak hektoliter :kava: pika74, jaz bi ga z veseljem mal žingala, pa se moram še dam nekak prkopat, tko da ne bo dans nič. se ne sekiram kaj velik - še bodo šanse... pupe, mejte se, ursa
|
|
|
|
Za nas (138.nadaljevanje) 11.11.2004 15:18:42
|
|
|
|
saba
|
jupi pupe jaz grem počasu domov, amo sem hotela vam zaželet vesel Martin imejte se super se beremo jutri čawčiiii:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Za nas (138.nadaljevanje) 11.11.2004 15:21:44
|
|
|
|
Urša76
|
jaz grm zdaj tud dam. lepo se imejte do ju3 & se beremo. aja: uživajte v sončku! urša
|
|
|
|
Za nas (138.nadaljevanje) 11.11.2004 15:45:30
|
|
|
|
Anitka
|
Hajli, hajlo na delo (beri pisanje) zdaj gremo, hajli, hajlo .... Jaz sem pa vesela in velika zasluga za to gre moji zlati PIKI 74! Tako sem vesela, da si nazaj. Veš včeraj zvečer sem resnično začela jokat, ker mi je bilo tako težko. Zdaj upam le še, da se kmalu vrne tudi PIA 73. Punci moji predragi te :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: so za vaju in naj vaju na poti do :duda: varujejo :angel::angel::angel::angel::angel:. In veš kaj PIKA, jaz bom danes popila njmanj 2 kozarčka in to od veselja. Bom odprla steklenico finega Traminca in upam, da ne bo potem 8) hik, hik... SADE sam obupat ne. Boš vidla, da se bo sonce sreče kmalu ustavilo tudi pri tebi. Me gremo do konca, a ne!?;) EMAMAIR ti pa kar do G, pa malce po mizi udari ;) potem pa veselo v nov krog hopacupanja :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: in kmalu na :modri::duda::roza::duda:+ TINKAMIŠKA jaz pa ti bom god kar določila za danes in ti čestitala! In praviš, da si lačna?!? Hmhmm, ne vem, ne vem kaj na bi to bilo. Si mi malce sumljiva, da veš. UNDEREJA kdaj pa bo poroka, če nisem preveč radovedna? In veš marca boš že čutila prve gibe :duda: Bom držala :miska::miska::miska::miska::miska: TIDA tako je, ta nadaljevanja so ZA VSE NAS in kdorkoli in kadarkoli se lahko pridruži. Tu se skupaj bodrimo, jokamo, tolažimo, smejemo in se imamo FIIIIIINOOOOOOOOOOO! A je tko punce? Punce imejte se še naprej lepo in se kasneje še beremo. Upam, da o vinčka ne bom kje obležala :)-8):)-8) Pa pa, Anitka:metulj:
|
|
|
|
Za nas (138.nadaljevanje) 11.11.2004 23:17:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Antika! Poroka bo takole...malce komplicirano, a veselo ;) Najprej bo cerkvena za najbližje in to 26. marca. Pogostitev bo minimalna, kak prigrizek in kej za popit :) No, in potem civilna bo 25. junija in to za malo več ljudi, kot samo najbližje. Bo pa ta dan nekaj posebnega, ker sva si omislila grajsko poroko ;) Seveda, če bova do takrat nabrala dovolj denarja za ves protokol ;) Razdelila sva zaradi več razlogov in nama je super :) Od marca naprej bova pa upam spet delala na pikici, ker jaz mislim do takrat tele kilce dat dol in nekej zase narest ;) No če ne bo nič pa k ginekologu ;) Do takrat pa ostajam tukej in se vsak dan nekaj novega od vas naučim :) :) :)
|
|
|
|
Za nas (138.nadaljevanje) 12.11.2004 8:20:44
|
|
|
|
Bety
|
Pozdravljene punce... Da vam povem izzid...ovulacijski test je lažno pozitiven, ker sta si hormon ßHCG in LH zelo podobna... zakaj je nosečniški test še vedno pozitiven, je uganka...ßHCG potrdijo samo prisotnost horionskih resic in NE ZARODKA...bla bla bla... Trebuh me je strašansko bolel in sem spila nekaj aspirinčkov...potem se je le pokazala moččnejša krvavitev...to krvavenje kar celih 15 dni, me je totalno izčrpalo... popoldan sem že utrujena in sploh nisem sposobna seksat... Kupila sem si cvetni prah, apifit, apisirup... in s tem se hranim... moram biti zdrava, če mislim štartati v nove boje... pa pozabiti na slabo izkušnjo... VSEM NOVIM NOSEČKAM VSEEEEE NAJBOLJŠEEEEEE!!:bravo: Tina 30!!!???!!! jaaooooooooooooooo!!! UPAM, DA SE BO VSE DOBRO KONČALO!!!!!!! NOBEN POČITEK, VITAMINI, TABLETE...NE POMAGAJO, ČE TELO HOČE ZARODEK SPLAVITI!!!!!!!!!!!!!! Zdravniki so že vse poskusili in prišli do sklepa, da je zagotovo kaj narobe in je celo priporočljivo upoštevati odločitev narave...KAR JE ZELO TEŽKO SPREJEMLJIVO za nas, mamice...jaz sem od C vitamina dobila drisko... morda sem celo naredila napako in bi se verjetno prej sčistila in začela delati na novem otročičku... tako se evo matram celih 15 dni, če ne kaj več... Bom vedela za drugič... IN NISEM IZGUBILA UUPPPAAAAAAAAAANNNNNJJJJAAAAA!!! :kuza::kuza::kuza::kuza: :sloncek::sloncek::sloncek: Tako, berem vas še kaj popoldan... lep vikend vam želim in VELIKO SREČE... :duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda: Bety, ki bo prav kmalu :nosecka:
|
|
|
|
Za nas (138.nadaljevanje) 12.11.2004 9:11:50
|
|
|
|
emaa
|
Cerkvena poroka ni možna, če pred njo ni civilne, lani ko sva se poročila, je bilo potrebno prinesti v cerkev poročni list, brez njega župnik ne poroči, ker ne sme. LP
|
|
|
|
Za nas (138.nadaljevanje) 12.11.2004 12:13:37
|
|
|
|
koala
|
Hojla! Punce, jaz sem pa danes tako dobre vloje, ker vem eno lepo in sladko novico. Ne nisem noseča!! Mogoče vam jo zaupa Anitka(ne vem, da bi bila ona noseča, a se nikoli ne ve) Tukaj je vreme turobno, jaz pa se psihično pripravljam na obisk pri g. Mi je vedno full muka!!!! No v bistvu sploh nimam kaj drugega povedati! Aja PIKA DORBODOŠLA NAZAJ!!!! Pia ti pa nas tudi ne pozabi!!!!! Neni čuvaj pikice, pa javi se še kaj!! Koala
|
|
|
|
Za nas (138.nadaljevanje) 12.11.2004 12:48:26
|
|
|
|
biba77
|
Hmmm,Koala, mislim, da te nisem prav razumela... Na vsak nacin, cimboljse opravi pri G in porocaj. Eno :rozica: za se boljso voljo. :miska:
|
|
|
|
Za nas (138.nadaljevanje) 12.11.2004 12:57:11
|
|
|
|
bambi
|
Ojla punčke drage moje..... jaz imam danes rahlega muceka ;) od včerajšnjega Martinovanja. Joj, začeli smo že ob 13h popoldan in končali ob 22h zvečer na trgu...... Adijo, jedli in pili smo kot kakšni neandertalci.... Najedla sem se pečenic za dol past, pa kuhano vino.... bljak, danes mi nič ne paše.... No, moja M bi morala prit včeraj in je še ni, znakov tudi nobenih, razen joškice me grozno bolijo in so napete, ampak to so tudi pred M. Jaz sploh ne razmišljam še o testu, ker tako in tako ne verjamem da bi lahko kaj bilo. Po moje si mislite, da sem totalno zmešana, doma imam še en test za nosečnost in mi niti na misel ne pride, da bi ga naredila. :bravo::bravo::bravo::bravo: Sem ponosna na sebe, ker me je ta M že tolikokrat pretentala, da se ji pa zdaj ne dam!!!! Sem se popolnoma pripravila na njo..... Kaj imate danes tudi ve mačkico?????? da se nič ne javite???? Ja, civilna poroka pa mora bit 100% pred cerkveno, ker se jaz sploh civilno ne bi poročila, če bi bilo po moje. Joj UnderEja, poročila se boš pa 25.06., midva pa imava 26.06. prvo obletnico poroke :bravo::bravo::bravo: No, do takrat pa bo definitivno tudi pikica že z nama..... seveda v :nosecka: Vesela sem, da je toliko novih nosečk, zdaj pa se postavimo v vrsto, da gremo tudi me za njimi..... BAmbi z :muca:
|
|
|
|
Za nas (138.nadaljevanje) 12.11.2004 13:07:23
|
|
|
|
Erdbeere
|
Ja Undereja kokr jest vem...se res ne da poročiti cerkveno, če nisi poročen civilno...no jest bom mela pa 26.5. za 4 obletnico kok gre hitr..... Drugač pa mi je lih dons šefica rekla, da sem spet tista stara Brigita in da mene nosečnost prov polepša...vsa nasmejana pa dobre volje....je rekla da mi prov paše da sem noseča....pa še kok ma prov men se skoz smeji...drugač pa punce drage držite pesti v torek, ko imam genetski posvet, da bo vse ok... lep dan pa se tipkamo
|
|
|
|
Za nas (138.nadaljevanje) 12.11.2004 13:14:01
|
|
|
|
biba77
|
Halo, Bambi! Ja, ti pa si bila pridna. :) Jaz pa mam komaj jutri "Martinovanje". Se sploh ne upam veselit, ko vas poslusam, kaksne ste danes. No,... bom se potrudla, da se bom vseeno fajn mela. Jaz pa drzim pesti za tebe Bambi-ka, da bi blo nekaj pri tebi "skuhanega". :miska: :miska: :miska: :miska: :miska: :miska: Je pa res, da je meni ena kolegica povedala, da se njej vedno prestavi M, ko vinceka pije. Vcasih pa ma samo svohno. Samo ti bos sigurno najkasneje naslednji teden kaj lepsega na to temo povedala. :):):):):):) Ostale fosilke pa bomo kar za tabo! Pozdravcek, :miska:
|
|
|
|
Za nas (138.nadaljevanje) 12.11.2004 13:15:12
|
|
|
|
Urša76
|
bejbe... ja kje pa ste??? a sem sam tuki gor??? :zmeden2::zmeden2::zmeden2: al imate :muca::muca::muca: zarad včeraj??? ful ste se zanimivo razpisale o poroki & nosečnosti. mene pa neki zanima!!! kaj boste počele čez vikend? rabim kako idejo za preganjanje :zaspan:. kaj poskočnega, nekaj za dobro voljo, nekaj sproščujočega, nekaj za :)-, nekaj... sem take kozlarije zdaj napisala, da se sliši k v kaki butasti reklami. npr. za pervol. (se opravičujem vsem, ki jim je ta reklama pri srcu; v katerikoli izvedbi) v glavnem: prosim kako fajn idejico zame!! thanks,u kaj rabim?
|
|
|
|
Za nas (138.nadaljevanje) 12.11.2004 13:46:03
|
|
|
|
Anonimen
|
emamair! Je možna poroka, cerkvena brez civilne. Sva se že vse pozanimala. Je pa zelooooo odvisno od župnika, ki poroča! Cerkvene poroke civilna ne zanima! Še enkrat pa napišem, da je vse odvisno od župnika, ki poroča.
|
|
|
|
Za nas (138.nadaljevanje) 12.11.2004 13:47:28
|
|
|
|
bambi
|
Evo, samo da vam povem, da je prišla prijateljica M..... sploh več nimam nobenih občutkov, niti jezna nisem, niti žalostna, samo še apatična..... Bambi
|
|
|
|
Za nas (138.nadaljevanje) 12.11.2004 13:52:22
|
|
|
|
biba77
|
Ne, Bambi :((:((:((:((:((:((:((. Ce si ti, smo ostale tud bolj :(:(:(:(. Saj bo. Mamo se eno sanso do Bozicka, ok? Eno :rozica: za tebe! Muc
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.