Anitka
|
Hojla bejbe! V temle deževnem, turobnem vremenu sem spet z vami. Naj povem, da sem še vedno brez neke posebne energije in volje in si želim, da ta hinavka že enkrat priteče. Ker so me danes spet začele boleti prsi ob strani, kar je vedno znak njenega prihoda, sem 100% prepričana, da pride. Žal tudi tablete niso pomagale. In zdaj bom pojedla v naslednjem ciklusu še to škatlico Klomifena in Dabrostona, januarja pa se vidim z dr. Reljičem. Sem se odločila, da sedaj ne grem še enkrat na spremljanje ciklusa z UZ, ker itak vem, da je bilo do tu vse v redu in mi kaj drugega itak ne bodo "delali". Takrat sva se z dr. sicer menila za spremljanje 1-2 krat in jaz mislim, da je bilo enkrat čisto dovolj. SONJA dobrodošla v legenadarni ZA NAS, kjer se bomo skupaj bodrile, smejale, tolažile, jokale in še marsikaj drugega. EMAMAIR jaz bi tudi zelo rada prišla na srečanje, a mislim, da mi ne bo zneslo. Pa kdaj drugič. Če ne prej pa spet drugo leto, ko bom na seminarju v LJ. MAŠA morda je pa ne bo. Jaz ti to iz vsega srca želim. Glede udeležbe na raznih smučanjih, počitnicah ipd. pa sem tudi jaz tak. Jaz si vse lepo rezerviram, pa splaniram in pri tem res ne razmišljam, kaj pa če bom takrat Če bom pač bom, hvalabogu, če pa ne bom pa se mi ne zdi smiselno odpovedovati se vsemu temu. Sigurno pa to ne pomeni, da ne sledim svojemu cilju. Ko nam bo naklonjeno mi pač bo. Naj pa priznam, da iz dneva v dan bolj študiram na besede kartomantika, ki mi je aprila 2004 napovedal, da bom čez dve leti. Takrat seveda sem se iz tega smejala, zdaj pa vidim, da se očitno ni zmotil. Eh, pa naj bo po njegovo. ASTRA zate pa tudi zeloooooooooooooooo močnooooooooooooooooooooo držim pestke in ti želim, da vaju test preseneti z lepim, debelim plusem. Kot vidiš pa pri meni očitno spet ni šlo. Ma naj se gre solit. In veš pri vsem tem me najbolj jezi, da ne vem vzroka zakaj ne uspe. Vsi izvidi, vse preiskave, vsi posegi O.K., jaz pa nisem in nisem fosečka. SIMONAS pa si sigurna, da nista dva? Ja BETY ojla! Stara sablja tebe sem pa že pošteno pogrešala. Sem že mislila kje si. No lepo, da ti je uspelo priti na RR-jo, saj si nam vsem že pošteno manjkala. Upam, da sta kaj ušpičila in bo rezultat že čez devet mesecev mamici ponoči malce nagajal. Ej HATI, saj bo uspelo prej. Boš vidla. Če bo treba na laparo boš pač prestala še to. Sicer pa ti želim, da se boš temu izognila.Do 35. boš imela pa že kake tri razgrajače. Z dragim pa sva sedaj že malce bolj mirna, ampak ni tako kot je bilo včasih. A se ne damo in bomo šli tudi čez to. Bomo pač malce bremzali in se posvečali še čemu drugemu. O MUCAMCA lepo, da dnevi do selitve v rodno SI lepo minevajo. Verjetno že komaj čakata. Punce grem malce v shoping in se kasneje beremo, Anitka