bambi
|
No, vidim, da ni samo meni vroooče... živim kot kakšna podgana, vse rolete sem spustila do polovice in se kolikor se le da hladim pod ventilatorjem, ker če stopim ven, sem v trenutku mokra..... To pa dela špehec, ke se mi je nabral :):):):):):) Ja, glede zanositve sem jaz že 100x napisala, da v psiho in sprostitev ne verjmem, vsaj pri meni ni delovalo, ker se enostavno nisem po tolikem času več mogla sprostit, pa je kljub temu ratalo, takoda, kot je rekla Bety, sam hopa cupa je treba, pa punce ne pozabit svečo potem držat, da pomagate tem "lenivcem" moškim do cilja..... Jaz pa sem danes zjutraj doživela totalno paniko, ker me je ful šraufalo v trebuhu in nisem vedela ali so prebavne motnje ali popadki in me je skoraj pobralo od strahu..... Sem pojedla pol čokolade in čakala, trkala po bušiju, da vidim če se moja :duda: oglasi in se hvala bogu je, sedaj pa je že bolje.... Astra, ti pa na :morje::morje::morje:, suuuuper, glej da boš čimbolj uživala, pa ne glej samo v erotične knjige, ampak tudi v svojega :love:....... pa vinčeka si privoščita..... joooooj, jaz bi tudi spet šla, pa žal ne morema več, ker naju čaka prenova stanovanja, pa dinarčkov več ni..... Babike lepo se imejte, samo ne se dat tej vročini.... :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Bambi
|