aljča
|
Pozdravljena Anitka in vse ostale punce.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Kot si že verjetno opazila sem se malo skrila v ozadje sedaj, ko ponovno hodim v službo.Mi je prav žal ampak nimam več toliko časa, da bi se lahko oglašala vsak dan tu gori:(.Časa mi iz dneva v dan čezdalje bolj primanjkuje.No se pa bo zadeva malo umirila konec tega tedna, ki prihaja....končno spakiramo in gremo na:morje:za 10 dni v Trogir.Komaj že čakam:bravo::bravo::bravo:. Veš po treh neuspelih IUI postopkih sem se totalno izčrpala in sedaj si moram nabrati novih moči za mesec avgust,ko začnem s prvim IVF postopkom.:sloncek::sloncek::sloncek:.Vem pa tudi to, da bo kar naenkrat tu 18.8. ko grem po inekcije in pa prvi UZ.Če bo vse posreči bom grela svoji pikici že v začetku septembra.Upam, da nama bo poratl v prvo;). Vsem novopečenim :nosecka:iskrene čestitke ob lepi novički.Iskrene čestitke pa tud vsem tistim, ki ste v kratkem stopile v zakonski stan. Vsem tistim, ki čakate na dopust pa da vam hitro minevajo noči do težko pričakovanega odhoda.:morje::morje: No pa še vsem tistim,ki ne(čakate)držim pestke za:modri::roza::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:. No naša velika pika je končala peti razred z odliko.Vsi smo bili zelo veseli.Malo jo že puberteta daje tako, da je včasih kar težko voziti z njo;):)-.Važno je da ima počitnice in odklop v glavi.;););). Za konec pa še malo smeha na ta nedeljski večer. Štoparka > Djevojka treba hitno stici na fakultet, ali busa nigdje. > I razmislja ona,kad bi bar stigao neki prijevoz, sve bi ucinila onome tko > ju > poveze. I u tom trenutku zaustavlja se Audi i u njemu decko njenih godina > i > pita: > - Gdje ides? > - Do ekonomskog faksa. > - Moze, ali da te posevim. > Pristane djevojka i krene decko, ali ne moze, nikako da mu se digne. Kaze > on > njoj: - Ej, sorry, ucio sam ovih dana k'o stoka, procitao sam tri knjige > od > petsto strana u zadnja dva dana, glava mi je puna. Ajde molim te izadji, > ne > mogu te od srama ni pogledati u oci. Izadje djevojka i nedugo zatim > zaustavi > se stojadin, a u njemu profesor. - Dokle ides? > - Do ekonomskog fakulteta. > - Moze, ali da te posevim. > Pristane djevojka i krene profesor, ali ne ide, ni njemu se ne dize. Kaze > on > njoj: - Ej, sorry, jutros sam ispravio devedeset ispita, jedva da sam > ispavao,glava mi je puna. Ajde molim te izadji, ne mogu te od srama ni > pogledati u oci. Izadje djevojka. > I nedugo zatim zaustavi se kamion i kamiondzija kaze: - Vozim te di 'oces, > samo da te posevim. Djevojka pristane, pa krene on i sevi. Prodje pola > sata, > sat, dva, tri, a on i dalje trpa. Na isteku treceg sata, kaze djevojka > polumrtvim glasom: > - Majstore, jel' citas ti sta, jebote?!?!?! Vsem lep pozdrav in se tipkamo še pred mojim odhodom. Čao Alja:metulj::metulj:
|