|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za nas (250. nadaljevanje)
3.7.2005 18:23:50   
Anitka
Hej, hej!

Kako ste kej?;);) No, jaz sem že malce bolje proti včerajšnjemu dnevu, ko mi je curljalo iz nosu kot, če bi imela odprto pipo. Pa to ne moreš verjeti, da mene vedno nek prehlad doleti sredi poletja. Bi razumela, če bi pretiravala s klimo, ampak... Eh brezveze pisat o tem in se razburjat.

In kje se kaj potepate? Se kar pozna, da je poletje, pa ste ene že na morju, druge se hladite v kakem kopališču ali pa kar doma v senčiki. Jaz že tudi komaj čakam, da grem na zaslužen :morje::morje::morje: Še dva tedna delam, potem sem enega doma in 23.7. šibamo via morje.:bravo::bravo::bravo::bravo: Me je že kar malce strah gneče, saj gremo spet ob ta pravem terminu, ko se bo vse vilo proti obali. Bomo verjetno ubrali kar pot po navadni cesti in ne po avtocesti. Bomo prišparali v denarnici, pa še pri živčkih :)-:)-:)-

Jaz že komaj čakam, da se nam oglasi naša PIKA 74 in nam malo opiše svoj sanjski dan.9nebesa9nebesa

Kako pa se kaj počutijo naše srečke :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: Tia, Pia73, Bambi, Pi, Cmokec, Nannn, Tinkamiška, Kornelija??? Upam, da ste vse v redu. Nekatere boste kmalu odšle v porodnišnico in verjetno že komaj čakat prihod vaših :duda::duda::duda::duda:

Ja in kar nekaj vas je, ki v naslednjih dneh ne pričakujete :hudicek: Upam,da je do vseh izgubila naslov in ga bo našla šele čez kako leto.

Kje pa se kaj skriva naša KOALA, ki bo tudi prav kmalu dahnila svoj da? Pa seveda tudi vse ostale, ki se letos pripravljate na poroko. Sem vam kar malce favš 8):)-:)-

Punce pridne bodite, jaz se oglasim še kaj kasneje, zdaj pa šibam pisat poročila takšna in drugačna :grrr:8):grrr:8)

Pa pa,

Anitka:pika:
Neposredna povezava do sporočila: 1
3.7.2005 19:46:33   
aljča
Pozdravljena Anitka in vse ostale punce.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Kot si že verjetno opazila sem se malo skrila v ozadje sedaj, ko ponovno hodim v službo.Mi je prav žal ampak nimam več toliko časa, da bi se lahko oglašala vsak dan tu gori:(.Časa mi iz dneva v dan čezdalje bolj primanjkuje.No se pa bo zadeva malo umirila konec tega tedna, ki prihaja....končno spakiramo in gremo na:morje:za 10 dni v Trogir.Komaj že čakam:bravo::bravo::bravo:.
Veš po treh neuspelih IUI postopkih sem se totalno izčrpala in sedaj si moram nabrati novih moči za mesec avgust,ko začnem s prvim IVF postopkom.:sloncek::sloncek::sloncek:.Vem pa tudi to, da bo kar naenkrat tu 18.8. ko grem po inekcije in pa prvi UZ.Če bo vse posreči bom grela svoji pikici že v začetku septembra.Upam, da nama bo poratl v prvo;).
Vsem novopečenim :nosecka:iskrene čestitke ob lepi novički.Iskrene čestitke pa tud vsem tistim, ki ste v kratkem stopile v zakonski stan.
Vsem tistim, ki čakate na dopust pa da vam hitro minevajo noči do težko pričakovanega odhoda.:morje::morje:
No pa še vsem tistim,ki ne(čakate)držim pestke za:modri::roza::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:.
No naša velika pika je končala peti razred z odliko.Vsi smo bili zelo veseli.Malo jo že puberteta daje tako, da je včasih kar težko voziti z njo;):)-.Važno je da ima počitnice in odklop v glavi.;););).
Za konec pa še malo smeha na ta nedeljski večer.

Štoparka

> Djevojka treba hitno stici na fakultet, ali busa nigdje.

> I razmislja ona,kad bi bar stigao neki prijevoz, sve bi ucinila onome tko

> ju

> poveze. I u tom trenutku zaustavlja se Audi i u njemu decko njenih godina

> i

> pita:

> - Gdje ides?

> - Do ekonomskog faksa.

> - Moze, ali da te posevim.

> Pristane djevojka i krene decko, ali ne moze, nikako da mu se digne. Kaze

> on

> njoj: - Ej, sorry, ucio sam ovih dana k'o stoka, procitao sam tri knjige

> od

> petsto strana u zadnja dva dana, glava mi je puna. Ajde molim te izadji,

> ne

> mogu te od srama ni pogledati u oci. Izadje djevojka i nedugo zatim

> zaustavi

> se stojadin, a u njemu profesor. - Dokle ides?

> - Do ekonomskog fakulteta.

> - Moze, ali da te posevim.

> Pristane djevojka i krene profesor, ali ne ide, ni njemu se ne dize. Kaze

> on

> njoj: - Ej, sorry, jutros sam ispravio devedeset ispita, jedva da sam

> ispavao,glava mi je puna. Ajde molim te izadji, ne mogu te od srama ni

> pogledati u oci. Izadje djevojka.

> I nedugo zatim zaustavi se kamion i kamiondzija kaze: - Vozim te di 'oces,

> samo da te posevim. Djevojka pristane, pa krene on i sevi. Prodje pola

> sata,

> sat, dva, tri, a on i dalje trpa. Na isteku treceg sata, kaze djevojka

> polumrtvim glasom:

> - Majstore, jel' citas ti sta, jebote?!?!?!

Vsem lep pozdrav in se tipkamo še pred mojim odhodom.
Čao Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.7.2005 14:54:21   
tinkamiška
Pozdravljene:rozica::rozica::rozica:

Jst sem mal poniknla čez vikend:ups: V petek sem se dobila z Asro, Geo in Jančiko, pa mali Vasja nas je zabaval:)- Smo čvekale, obdelale veliko tem in se tudi nasmejale, potem sem si privoščla še eno ogroooomno princesko, njam, zdejle bi jo spet8). Blo je fajn in upam, da se spet kamlu organizira kakšno srečanje:bravo::bravo::bravo:

V soboto sem bila na dekliščini, kjer sem se zabavala, kot že dolgo ne, blo je lušno, obujale smo spomine in se še in še smejale, blo ja prav lušno. Ja, pa dobro smo jedle, malo sem se pregrešila, sem jedla francosko in pršut, pa malo coca-cole sem spila, če je blo pa takooo dobro:ups:

V nedeljo se počivala in se cartala z mojim:love:, danes pa že cel dan skačem po opravkih. Kuham kosilo in ob treh pride možek domov.

Kje pa ste ostale? Ste skoraj vse na:morje: al kaj:)

Lepo vas pozdravljam, Anitka pohvaljena, ker še vedno skrbi "za nas", Alja, ti se pa kr spočij in nabiraj moči za kasneje:rozica::rozica::rozica:

Fajn se mejte!!!:rozica:

Tinka

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.7.2005 16:27:31   
Anonimen
Hojla, punce! :miska:

Jaz sem pa ravno nazaj iz *sluzbe*, sem danes zopet pazila na mojega malceka Thijsa. Je blo lustno, sma se fajn imela, jutri grem spet, potem pa na dopust! Juhej:bravo:

Vikend je bil fajn, nic kaj posebnega ni dogajalo sicer,a z :love: je itak zmeraj spasno!!:sloncek: Ta mesec si btw prvikrat merim BT, ovulacija bi naj bila ta pretekli vikend.:sloncek::)Se en btw, nisem vedela da obstaja tudi ovulacijska krvavitev?:zmeden:

Punce, ste gledale kaj Live 8 koncerte? Jaz sem tistega iz Londona na BBC-eju ujagala, gledala do konca, Pink Floyd so bli tak fini, da je slo men kar na jok zraven. Pa Slasha in kompanijo sem zopet vidla, pa njegovega sineka in zenko na hitrco.:bravo:
No jutri se malo po nakupih, pa kovcke spakirat pa bolj zgodaj spat, v sredo pa ze ob 4.ih zjutraj na pot! Ful ful komaj cakam!!!!:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.7.2005 7:31:46   
emaa
Javla se mi je Urša76. Vas vse pozdravlja, sem poročala o fosilkah nosečkah. Je na morju s kolegicami in eno malo bebo, tako da uživa, je pa še vedno na berglah. Se ji je pa Rok prišel opravičit za njegovo obnašanje (jo je kar odrezal po poškodbi), pa je Urša precej skeptična in mu ne verjame najbolj, ker po takem času opravičilo, le kaj ima za bregom. No zdaj sta prijatelja.
Njen pozdravček je za vse nas.
Jaz sem pa v redu, včeraj sem poskušala na telefon dobit mojo G, da bi mi naredila UZ, da vidim ali klomifen deluje, pa verjetno ne bo nič. Je skoz zasedeno in mam občutek, da je zdajle naval, pred njenim dopustom.
Drugače pa je včeraj prišel tišler in povedal, da ma prej čas in bo že danes (verjetno jutri, zaradi dežja)začel streho prekrivat. Noro.

Fajn se držte, nosečke javte se kaj, tiste, ki ste na morju, pa fino čofotajte:rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.7.2005 9:30:31   
bambi
Dobro jutro!

Vidim, da ste vse dokaj aktivne, no in tako sem tudi jaz..... Vikend je bila kar naporen, vsaj kar se hrane tiče, samo meso, pečenje, gril, čebula..... in tako je malo trpela moja zgaga, sedaj sem pa bolj na zelenjavi.
Vreme je tukaj v MB zopet tako soparno, da komaj diham, vsak čas se bo vlilo, jaz pa bi morala v mesto, v Müllerja, ker mi je zmanjkalo kozmetike...... Včeraj smo bili (:love: in :duda:) v Avstriji in zopet zapravili malo premoženje, je pa vsak od nas nekaj dobil..... Naša :duda: je dobila dva kompleteka :bravo::bravo::bravo::bravo: Hvala bogu, da imajo vačinoma poletne stvari, naša :duda: pa pride komaj oktobra, ker bi jaz drugače pokupila vse kar mi je všeč, taga pa je tako in tako veliko, ker je vse tako luškano....

Kako ste kaj ve?????
Kje pa je Koala, nič se ne javi, sigurno dirja okoli in se pripravlja na 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa, ki bo kmalu :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Pa naša Astra je zopet oddrvela v tujino????

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.7.2005 9:36:07   
anadejka
Hojla:rozica::rozica::rozica:

No da se še jest mal na hitrco javm......

Pika full sem mislila nate v soboto,upam da je bil to drugi tvoj najlepši dan v življenju,ker prvi še pride,ko boš povila svojo :duda:.Drgač pa normaln ti želim vesel in srečen in doooooooolg zakon!!!!:bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica:Pa dej javi se nam mal pa povej kako je blo,pa sliiiiikce hočmo videt!!!!Ane punce;).Če pa sta takoj odpotovala na hanimun,pa uživejta,pa brez neumnosti,pa kaj lepga nazaj prnesta!!!!Srečno Pika!!!:rozica::rozica::rozica:

Jaz pa sem danes kot da bi me vlak povozil.Že v petek sem ostala doma,ker naj bi zalivali plato,pa je cel dan scal in ni blo nič.Pa sem izkoristila prost dan za pospravljanje in po dooooolgem času vse temeljito očistila.Včeraj pa je kooooončno prišla hruška in smo zalili plato.Vse skupaj je trajalo kako urco pa pol - full je šlo na hitr:bravo:,jaz pa sem med tem kuhala in nisem imela časa okol skakat in slikat,tko da žal teh slikc ne bom imela v albumčku.Morm pa rečt da sem bila učeraj cel dan slabe volje,pa kr drisko sm dobla,po moje zarad živčkov:(,k so me mal izdal.Hudo mi je k vidm kok je vse drago danes.En kup betona,nč posebnga pa je pršlo čez 200.000.Pa še prevoz 43.000!!!Pišuka me je ujezilo,pol ti pa še nč popusta nočjo dat na gotovino in takojšnje plačilo!!!!!Sem ugotovila da te povsod kjer slišijo za zidaš al pa imaš poroko oberejo kokr morjo!!!Full izkoriščajo!!!

Mah ne bom še dons težila,morm pozabt,sej bo boljš.
A še kero gru boli???:zmeden2:Ne morm verjet da me sred poletja gru boli:zmeden2:.

Lepo se mejte punce,pa velik se smejte!!!!:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.7.2005 9:42:58   
Udb
WAW! Že 25. nadaljevanje!! :bravo:

Jaz sem fajn, samo vreme mi ni simpatično!

Danes imam UZ, da vidim mojega brcavčka! ;) Mogoče bo pokazal kaj ima med nogami!! ;) ;) ;) Ko bi vsaj!

Drug teden imam velik plan - namreč šoping v avstriji = voziček, posteljica, previjalna, ....oblekce....vse možno! ;) Komaj čakam! Se edino sprašujem, zakaj moja dohodnina noče in noče priti, ko bi jo pa jaz rada že vso zapravila!:)-

Ema, Uršo lepo pozdravi! A kaj kaže, da bo kmalu dobila rač. nazaj? Rok je pa en idiot, če mene vprašaš!

Pa komaj čakam dopust - še 2 tedna pa še mal! Upam da nama bo do takrat že uspelo zrihtati spalnico! Jutri električarji, do vikenda zafrajhamo, med vikendom prebelimo, drug teden polagamo laminat, v Ikei kupim lučke, potem pa selitev postelje in vse druge krame! ;) To bo še zanimivo!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.7.2005 9:43:23   
Udb
UPS - 250. nadaljevanje!! :ups:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.