|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za nas (236. nadaljevanje)...
3.6.2005 12:17:26   
biba77
Drage moje :rozica::rozica::rozica::rozica:,

spet smo padle nekaj strani nizje, pa sem se odlocila, da napisem kako vrstico na prvo stran.

Torej, hvala vsem za lepe zelje. :angel::angel::angel: ste.
Jaz sem danes bila na 3. UZ. Sluznica se je se 2 mm zadebelila in je baje "pripravljena" na pikico, moj folikelcek pa je res lepo napredoval (17.5 je velik), vendar smo ostali pri enem. Tako da, Koala, zagotovo ne bosta 2 :duda::duda:. No, ce bo le eden...
V ponedeljek pa grem po injekcijo :bravo::bravo::bravo::bravo: in potem v torek ali sredo "v akcijo".:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Sicer pa se mi pozna, da je petek. V sluzbi tisina, nikjer nikogar... Ne vem, ce niso vsi na :kava: sli, ko je tako lepo zunaj. :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Imate kaj v nacrtu za vikend?
Jaz bom se posvetila sebi in :love:. Pa malo bom spet pocistila po hisi, pa :kuza: razvajala, pa mogoce kaj finega spekla... Pride katera na koscek? Pobiram zelje - nisem se odlocena, kaj bi spekla. :)-:)-

Vse cakajoce: :miska::miska::miska: za :modri::roza::modri::roza::modri:

Vse, ki gostite :hudicek:: upam, da je zadnjic letos!

Vse ostale: lep vikend in pisite kaj!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
3.6.2005 12:24:33   
Špelka
Oj, Astra, lep pozdrav! Te berem in ne vem, a si ti že na IVF? Nisem vedla! Če je tko, pol bom cel nasl. teden držala zate pesti!!!!! :miska::miska::miska::miska::miska::miska:

P.S.: Jest se priporočam za kakšno ledeno torto, ampak če lahko ekspress po pošti???? :torta:

Lep pozdravček!

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.6.2005 12:33:36   
Anonimen
Oglas se pri men... pri nas so zadnje čase torte popularne! Pa še ledena je, ker se je hladilniku utrgalo, pa zmrzuje namest hladi!:)-

(odgovor članu biba77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.6.2005 12:37:47   
biba77
Ojla, Spelka! :rozica::rozica::rozica:
Nisem na IVF,ampak "sele" do IUI sem prilezla. Prvi ciklus... Ampak, saj en je dovolj. :bravo::bravo::bravo:

Ledene torte se nisem delala, samo, mogoce pa lahko dam hladilnik na ful, pa bom imela Matovilcicino varianto. :)-:)-:)-

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.6.2005 12:41:31   
Špelka
a tko, no držim ti pesti - močno, močno!!!! ledena torta se nardi nekak tko da daš neki jogurta, smetane, želatine zmiksanega sadja skupi, pol pa to preliješ po biskvitu in pustiš v hladilniku. Je dobr ko pes! sam točn pa ne vem receprta :ups::ups::ups: Dej, dobr oprau!

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.6.2005 12:45:39   
pupika
Astra super, če pa zdej ne bosta kar :duda::duda: prilezla v tvojo maternico.

Meni bi se tud ena torta prilegla, sem še na teše danes, samo mi sploh kaj preveč ne paše jest, razen sladkarij. Zgleda da imam ravno tako obdobje.

Kako kaj drugače pupike?

Danes je petek in komaj čakam da pridem domov , potem pa vse nas čaka en lep , ko bi vsaj bil dolhg vikend.

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.6.2005 12:58:51   
emaa
Živjo punce,

Se mi nič kaj ni dalo pisati te dni, nekako nisem bila razpoložena. V glavnem v ponedeljek sem imela G, pa je vse v redu, O naj bi bila takrat vsak, torej je zdaj že mimo, če je v resnici bila. Me je presenetilo, ko me je vprašala, če :sloncek: dovolj, pa sem vprašala, če je na dva do tri dni dovolj, včasih vsak dan, pa je rekla, da mora vprašat, ker nekatere pridejo po enem letu in vprašajo zakaj ne rata, pa mogoče dvakrat na mesec :sloncek:. Pol me pa vpraša za Tifol, pa sem rekla, no mogoče ga bom spet začela jemat, ga zdej že dolgo nisem. Drugače je pa vse v redu, se je po laparo in histero zacelilo in je rekla, no saj zdej se pa kmalu vidiva, ker boš vsak čas :nosecka:.

Drugače sem pa včeraj doživela šok, ko me kliče brat, da so izvršitelji pri hiši. Sem se pogovorila z njimi in so ugotovili , da moj fotr nima premoženja. Na srečo je stanovanje v hiši mojih staršev (torej prej njegovo) že eno leto moje, saj sva ga z :love: tudi sama uredila, saj ga on v 10 letih ni, pa da mi moje stvari vzamejo, zaradi enega pijanca, to pa ne:grrr:. Sem jim kar podatke dala, kje naj ga iščejo, kolikor vem, vzet mu pa tko nimajo kaj, če pa nič nima. Je dolžan za preživnino, ga je treba vsako leto tožit, kaj bo pa vračal eni zavarovalnici, ki ima denarja ko pečka. Sem se kar tresla, sem pa lani mu zato težila, ker sva z mojim vedela, da bom slej ko prej noseča, a pol bi pa z majhnim otročkom bli na cesti, pa še naše stvari bi jemali, to pa ne. Na srečo je vsaj enkrat pametno ravnal.

Drugače je blo pa kej dobrega tudi včeraj, del spalnice je mizar pripeljal, ostalo pa v soboto ali ponedeljek, odvisno od tega ali bo jutri delal. Še mal pa bo lahko vse spet urejeno in pospravljeno, ne pa da se čez stvari, obleke in kaj še spotikam.

Punce držte se,

Astra no vidiš še malo pa boš imela inseminacijo
Anitka upam, da si bolje
Špelka, mozart saj bo, nam bo vsem slej ko prej ratalo, smo že na ciljni ravnini
Vsem nam, ki se trudimo, bo ratalo, Piki74, Goyi, neni pa še kateri, ki je ne bom napisala, upam, da mi ne zameri.

Naše nosečke pazite se, še malo pa nam bo Pia73 poročala kako lepega fanta ima, pa Tia, bambi, cmokec, in druge.

:rozica: za vse nas

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.6.2005 18:46:46   
Pia73
:rozica: Pozdravljene :rozica:

Naj vam povem veselo novico, da sem bila danes zadnji dan v službi. YEEEEEEEEES.

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Tole je pa res nebeški občutek. Samo, da sedaj malo zadiham, pa doma imam tudi miljon stvari za postorit saj sedaj poleg službe nisem uspela vse porihtat,..... Sedaj bom pa počasi kaj kupila za :duda: pa oprala, pa uredila tudi druge stvari,... Pa se ne nazadnje malo spočila,... Sem pa baje ena redkih, ki sem delala do konca. :bravo: Samo jih bo sedaj vedno več, ker zaostrujejo pogoje z bolniško. No jaz v ponedeljek začnem z dopustom, ki ga bom imela cel mesec, nato pa porodniška. :bravo:

Sicer pa vidim, da bo tudi Astra kmalu stoapala po mojih stopinjah. Kako sem vesela, da je tako. Tudi eden :duda: bo več kot dobrodošel, kajne Astra? Pa jaz tudi že hočem nazaj našo bibo77,...... :miska::miska:

Pa koala je dobila vse potrebne papirje. Na njuni dolgi in zelo trnovi poti je to res velik dosežek. :bravo::bravo::bravo:

Pa Pika74 mi je tudi sumljiva, mislim da bodo kar trije stali pred olatarjem in da poročno potovanje ne bo ravno križarjenje z motorjem,... :)-:)-:)- To ti jaz želim za poročno darilo,... malo nosečniških tegob,... :)-

Pa naša :angel: Anitka bo po mojem kar v senčki preživela letošnji dopust. Pa saj vem, da bo za :duda: to rade volje storila. :bravo:

Emamair imate pa pestro tole s tvojim očetom. Verjetno ni fajn tole preživljati, čeprav praviš da je oče pijanec ti verjetno ni vseeno zanj. Fajn, da ste tole porihtali. Sedaj pa samo še akcija :sloncek: in potem še malo in bo pri vama še tisto kar vama manjka. :miska:

Kje ste pa kaj :nosecka: tia, pa tinkamiška, pa cmokec, pa pi nas je čisto zapustila,...... Ste vse doma, kajne? Nobena ne dela a ne? Sedaj se vam v klubu pridružujem tudi jaz. :bravo:

Pa Klarisa, neni in GoYa kje ste, povejte nam kakšni so vaši plani??? Pa zdaj sem se spomnila, da nazadnje, ko se je neni javila ji je M tri dni zamujala,... Kaj pa se je izcimilo iz tega??? :zmeden2: Upam, da je v redu,............

Sicer pa deklice moje bodite v :rozica::rozica::rozica: in veliko :sloncek::sloncek::sloncek: ,da bo čimprej saj veste kaj,....

LP :nosecka: Pia73 in :duda: 33t

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.6.2005 18:50:11   
aljča
Pia zdej si pa lepo prvoš več počitka in norega nakupovanja za:duda:.Pa glej da ne boš pokupla vse iz otroških trgovin,ker mam tud jaz v bodoče namen it kej v njih kupt.:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
Držim pesti, da boš zrihtala tko kot je treba.
l.p.Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.6.2005 18:58:00   
Pia73
Ne, saj jaz ne pretiravam,...... Ni panike res ne. Čeprav malo pa moram, pa vozičel, luonico ipd. Nekaj pa imam še od starejšega sina. :bravo:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.6.2005 19:12:13   
tinkamiška
Hojla, sem prišla malo pogledat med vas:)

Ja jst sem kr doma, tudi v LJ se mi ni treba več vozit, tako, da zdej pa res uživam, no ne še čisto, kaka slabost se še pojavi je pa veliko boljše:)

Sem bla v četrtek na UZ-ju in moja pikica je tako zrasla, da sem že v 10 tednu, sem vidla rokice in nogice, sej še sama ne morem verjet, jst še kr ne dojemam! Sem se morala danes kr na NS naročit. Jo imam 16.6., 17.6. pa na morje, juhuuu;) No sem se morala malo pohvalit:ups:

Vas berem vsak dan in se potiho veselim novičk, ki se bližajo, pa nočem preveč tečnarit, bom pa potem vpila tle gor od veselja, ko jih boste objaile:)

Jst mam tle okrog računalnika že skoraj pol leta napisane listke, na katerih je napisan model vozička, pa model jajčke, pa katero previjalno, pa kater košek,...:)-:)-:)- ampak kupovala bom pa čez par mesecev, zdej še ne smem:)-:)-:)-

Pupe jst zelo mislim na vas, tudi na :nosecka: in za vse stiskam:miska::miska::miska::miska::miska:

Lepo bodite!!!:rozica::sloncek::sloncek::sloncek:

Tinka

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.6.2005 19:34:43   
aljča
Tinka lepo da si se oglasla smo vesele:bravo::sloncek:.Lahko bi se nam pa kdaj še mal več pridružla bi ble pa še bolj vesele.Te pogrešamo veš,ti lumpika:bravo::bravo::bravo::sloncek::sloncek::sloncek::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:
Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.6.2005 19:40:51   
Udb
Dober dan bejbe!!

Končno je petek! Ta teden se je obupno vlekel!! Pa še vajenko sem dobila, ki jo zdaj uvajam, kar povzroči to, da ne morem kar naprej visdeti na RR-ju :((:((:((:((! Še brati vas ne morem! Groza! Zdaj šele vidim, kako sem obsedena!! ;)

Moj :duda: pridno brca. V torek si ga bom lahko dodobra ogledala in izvedela spol (upam). Komaj komaj čakam - na žalost moj :love: ne more z mano, ker ima še obveznosti na faksu!! Pa tako sva se veselila!

Jutri grem na morje - manjši izlet. Upam da bo lepo vreme!

Lepo se imejte med vikendom!

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.6.2005 19:55:01   
tinkamiška
Aljča:)- si me nasmejala:)- se bom bolj oglašala, obljubim;) Pa sej berem vas pa vsak dan in mislim na vas:)

Urška, včasih sem tut jst takole bla v napoto, ko sem prišla v kako firmo na počitniško delo, bohve česa vse je bila prikrajšana tista, ki me je uavjala:)-
A v torek boš pa vidla kdo se skriva v tvojem trebušku:bravo::bravo::bravo: Ti verjamem, da si žalostna, ker ne more tvoj s tabo, a boš dobila kakšen CD? Boš pa doma svojemu opisala kako te je tvoj:duda: zapeljeval:) Pa uživaj na morju!

Pa-pa (grem v kino, pa na kokice:bravo: )

Tinka

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.6.2005 20:47:40   
Anonimen
Men je fuul dolgcajt. Mozek spila igrce na XBoxu... Jaz pa vsakih 5 sekund preverim, ce je katera kaj napisala...pa nic.:zmeden2:

Lep vikend vsem!

(odgovor članu biba77)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
3.6.2005 22:01:44   
pika74
Hojla bejbike,

se morm še mičkn tuki oglast:).

Vam povem, me že neki PMS daje... čez par dni bo tečka kle, kar je dokaz, da pr men vsej neki dela tam spod (vsak mesec redno dobim M:)-:)-:)-:)-). Hja, ni kej, Pia73, pred oltar zihr ne bova šla sama. Pa tud trije ne. Ampak nas bo za ene par miljonov. Kako že pravjo, da je v izlivu za celo populacijo Afrike spermijev. A bo zadost Pia73:)-:)-:)-:)-. No, sej tile zamorci bojo varno spravleni pred oltarjem, ni panike8)8)8).

Drgač pa pr naju potekajo še zadnje priprave na ohcet, poročno potovanje... jao kok je še enih stvari za zrihtat.

Šibam še mal prebrat, pa še kšno neumnost kje ušpičim spotoma8)8)8).

Dijooooooooooo:kuza::kuza::kuza::kuza:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.6.2005 13:18:49   
biba77
Ojla, :rozica::rozica::rozica:!

:metulj: Tinkamiska, lepo, da se nam se pridruzis! :) Mislim, da je pa zdaj res ze cas, da zacnes verjeti v svojo sreco. :rozica::rozica::rozica: Hvala za pestke.

:metulj: Pika74, kak si me... :hudicek: Jaz pa sem ti verjela, da cakas 20.6. Ti, ti, ti... Sicer pa baje imamo zenske tecnobo prirojeno in se ni nujen znak za :hudicek:. Jaz navijam zate! :miska::miska::miska:
Ej, pa da ne pozabis kake slikce lepe pripopat v album, ko bo tako dalec, ne?

Jaz pa sem bila danes spet na UZ. Sluznica 12.5 mm, folikel 23.5 in se en manjsi za njim. Danes mora biti moj :love: se enkrat priden :sloncek:, ob 18h si moram 8) dat stop injekcijo. Ne vem prav :zmeden:, kako bo to izgledalo, samo vseeno. Saj mi je sestra povedala kako - teorijo obvladam 8), samo praksa... :(:(:(
In, v sredo greva oba z :love: na obisk k gospodom v belem... potem pa bomo vidli, ce smo bili dovolj pridni. :)

Kje pa ste vse ostale?
:nosecka: Bambi zgleda se nima urejenega interneta...:zmeden2:
:nosecka: Pia73, kako je prvi dan doma? :bravo::bravo::bravo: Se malo pa ne bos vec :nosecka:. :)
:nosecka: Udb, lepo. Kar ne morem verjeti, kako bezi cas...
Anitka, Koala, tia, pi, A&T.... Kje ste? :zmeden2::zmeden2::zmeden2: In Amadeuse tudi ze lep cas ne berem... pa Skye... pa Frizerka...
PiaM in Aljca, pohvaljeni za pozitivno vzdusje! :rozica:

Javite se kaj!
:miska:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.6.2005 13:49:39   
aljča
Astra hvala za pohvalo.Ampak je res že nekaj dni tu gori bolj mirno.Punce so se mal odklopile in verjeten z eno nogo že na:morje:.Tud jaz sem začela danes misliti na:morje:zdej vem da grem brez kakšnega psihičnega napora.:hudicek:se je končno prikazala in mam občutek da sploh ne bo nehala kar liji in lije tko, da sem že proračun za vložke ta mesec prekoračila:)-.Zdaj bomo dva dni brez RR :(:((pa bi blo fajn da te dve uri še mal izkoristimo.Kaj pravte?????
L.p.Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.6.2005 13:53:06   
emaa
se strinjam, sem komaj prejle prebrala, da RR dva dni ne bo. sem pa danes na dopustu, z mojim :love:, da sva lahko malo skupaj. Drugače pa komaj čakam naslednji teden, če bom imela šanso delat test (mislim, da mi bo M malo zamujla, ker je bila O pozneje, itak pa bom vidla). Sicer mislim, da bo m prej prišla, testa pa tako nikdar nimam na zalogi, preveč stanejo. Al bom pa počakala do plače, ker bom tko brez $$$, ker bo treba spalnico plačat. Bom pa lih v sredo lahko poslikala, pa slikce mal pokazala, kaj sem tolk časa čakala.

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 19
6.6.2005 13:55:54   
tinkamiška
Ko RR-ja ne bo, se pa dobimo na http://ringarajaforum.proboards42.com/index.cgi začasna RR-ja:)

Mi se ne damo:)-:)-:)-

pa držim pesti:miska::miska::miska: za vse vas:)

Tinka

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 20
6.6.2005 14:00:27   
emaa
to pa tako ali tako, jo mam tud v službi vnešeno, sam me jutri dopoldne ne bo na spregled, grem službeno na Hrvaško

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 21
6.6.2005 14:02:45   
aljča
Tinka a se mormo na novo registrirat na tisti strani ko si dala link? A je dobra ta registracija ki smo jo tu gor registrirale.Jaz sem včeraj nekaj probavala pa ni šlo.

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 22
6.6.2005 14:03:55   
emaa
registriraš se na novo, lahko si pa samo gost, geslo ti pa pošljejo po mailu, pa si ga lahko pol spremeniš

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 23
6.6.2005 14:06:41   
aljča
Aha pol se bomo pa kar na novo registrirali, da bomo imeli rezervo ane???!!!:)-:)-:)-
In ka se bo potem zgodilo ko bodo uredili RR, bomo zopet morali na novo se registrirati?Mal čudna vprašanja pišem ampak me zanima zato mi ne zamerit.

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 24
6.6.2005 14:44:04   
emaa
po moje ne, alternativna RR je pač v igri, ko tukaj kaj mrkne, registracija tu nam pa vedno ostane, tko da lahko čvekaš pa na obeh forumih naenkrat, če ti rata.

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?