Pia73
|
:rozica::rozica::rozica: POZDRAVLJENE!:rozica::rozica::rozica: No pa se spet javljam. Upam, da ne bom spet katere razočarala,.... :ups::ups::ups: Saj nisem hotela veste! Samo je pač tako, da vsaki paše, če se jo katera spomne in :angel: Anitka nikoli ne pozabi name,.... in ker je ni bilo sem bila pač :( . Sem jo in jo razumem ampak priznajte ona je naša nit. Jaz pa nisem tako dobra pri pisanju, pa ne upam preveč težit z mojim stanjem, da ne bi zgledalo kot, da vas jezim,... :ups::ups::ups: Drage moje fosilke, če mi verjamete ali ne ampak jaz bom sledila temu forumu dokler vse, ki ste mi ljube ne boste :nosecka: pa kadarkoli se bo to zgodilo. In jaz upam in vem, da se bo slej ko prej vsaki posrečilo. Enim s pomočjo drugim brez enim prej drugim kasneje a vse bomo enkrat na cilju! :) Z vsako čutim in vem čez kaj gre zato bodo vaše zmage tudi moje zmage in takrat se bo pokazalo, da je še pravica na tem svetu! :) Anitka, Pika74, Gea1, Astra, Koala, GoYa, Klarisa, neni, Bety, simi, andrejka76,.... in še katero sem sigurno pozabila, vedite, da nekdo močno stiska pesti za vas! :miska::miska::miska: Jutri imava z :duda: pregled in kakšna pestka bo prav prišla, saj me muči nek izcedek,.... LP :nosecka: Pia73 in :duda: 32t 4/7, ki se mu trenutno močno kolca,... :)-
|