|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za nas (234.nadaljevanje)
31.5.2005 16:58:13   
Anitka
:love::love::love:Helouuuuuuuuuuuu!:love::love::love:

Kako ste kaj? Danes nas pa vročina ne meče več kaj? Je prav osvežilna tale mala osvežitev. Jaz sem pa drugače kar malce utrujena. Sem danes bolj zgodaj začela v vrtcu, ker sem bila na pregledu pri G. Je pogledala izvide, mi vzela bris PAP (sem si ga plačala, ker mi letos brezplačen še ne pripada - sicer pa teh 1.500 SIT ni noben bav bav - za zdravje vse), pa srečo mi je zaželela v MB. Mam res eno tako fino G, ki je zelo prijazna in človeška :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za njo.

PIKA 74 ja akcija velja do začetka julija, tako da punce se še priporočam za Sparove smrekice :ups::ups::rozica::rozica::rozica:. Pika tvojmu pa kar povej, da je treba mazat, če ne....

GoYa a tebe je pa kar na podplatih ožgalo? Joj to je moralo biti pa hudoooooo. Me je kar zabolelo. Se pa strinjam z mazanjem ušes, ker tam zna biti tudi svinjsko.

GEA 1 veš tale premor kar malce paše. Prej sem vedno mislila, da mi ne bo nikoli uspelo odmislit vsega skupaj. Pa me zdaj poglej :)-:)-:)- Sem morala danes prav študirat in po koledarjih brskat kadj je že bila zadnja M. Pred nami je dopust, ki se ga že močno veselim.:kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza:

ASTRA le dobro čuvaj folikelčke in jih ne izpusti izpred oči. In saj veš kaj ti želim :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Hej LARISA pa ti je le uspelo priti do računalnika :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

A ve katera kako se kaj naša BAMBI počuti? Upam, da je vse O.K.

TIA ti pa imaš zdaj te dni enkrat pregled, če se ne motim, a ne?:miska::miska::miska::miska:

Nosečke in vse tiste, ki to še boste uživajte, uživajte in še enkrat uživajte pa lep pozdrav vsem skupaj,

vaša Anitka:pika:

Neposredna povezava do sporočila: 1
31.5.2005 17:05:23   
Skorpija
Helou tudi od mene po dolgem času! Sem malo out kaj se dogaja, ampak vidim, da nosečke še vedno padajo z neba in držim pestke, da jih bo čimveč!!!

Moja M se je skrila, ni je sploh, trije testi so pokazali negativno in zdaj sem se odločila, da ne grem do G, da ne naredim nič dokler se ne pojavi, ker tole je pa že malo preveč!!!!! Kmalu bo dva meseca od zadnje...:zmeden2:

Punce, imejte se lepo, skrajno optimistično, kajti za vse nas prihaja sonce!!!:bravo:

vaša S.:rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.5.2005 17:06:27   
Anonimen
Hojla!

Jaz pisem predvsem samo zato, da se pohvalim, da imam tudi jaz zdaj slikico pod imenom. Slikica z mojim mozekom (danes je ravno 3 tedne od porocnega dne), ki sva jo napravila na moj rojstni dan, ko me je sicer neprijetno presenetila :hudicek:, a je bil vseeno zelo zelo lep dan, saj je moj :love: poskrbel za razna zelo srckana rojstnodnevna presenecenja.

Lepo se imejte,

Katarina

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
31.5.2005 17:17:16   
PiaM
Pozdravljene, punce.
Moje razpoloženje je danes bolj čudno, ker imam počasi tega čakanja ta mesec dovolj.:zmeden2:
No, danes, na 41.dan sem naredila drugi test, BC mini, (hvala bogu da sta 2 not) pa mi je žal spet pokazal 1 črico.Zatem sem klicala G in je rekla naj pridem v četrtek in da vidimo kaj se ta 2 meseca dogaja z mano.Trenutno me sedaj bolj skrbi, da ni kaj drugega narobe, kot to, če nisem noseča...:zmeden:
Tako da 2 dni še zdržim, pa da vidimo pri čem sem.Če nisem :nosecka:, pa da vsaj ni kaj drugega slabega.
:rozica: za vsako!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.5.2005 18:53:27   
Pia73
:rozica::rozica::rozica: POZDRAVLJENE!:rozica::rozica::rozica:

No pa se spet javljam. Upam, da ne bom spet katere razočarala,.... :ups::ups::ups: Saj nisem hotela veste! Samo je pač tako, da vsaki paše, če se jo katera spomne in :angel: Anitka nikoli ne pozabi name,.... in ker je ni bilo sem bila pač :( . Sem jo in jo razumem ampak priznajte ona je naša nit. Jaz pa nisem tako dobra pri pisanju, pa ne upam preveč težit z mojim stanjem, da ne bi zgledalo kot, da vas jezim,... :ups::ups::ups:

Drage moje fosilke, če mi verjamete ali ne ampak jaz bom sledila temu forumu dokler vse, ki ste mi ljube ne boste :nosecka: pa kadarkoli se bo to zgodilo. In jaz upam in vem, da se bo slej ko prej vsaki posrečilo. Enim s pomočjo drugim brez enim prej drugim kasneje a vse bomo enkrat na cilju! :)

Z vsako čutim in vem čez kaj gre zato bodo vaše zmage tudi moje zmage in takrat se bo pokazalo, da je še pravica na tem svetu! :)

Anitka, Pika74, Gea1, Astra, Koala, GoYa, Klarisa, neni, Bety, simi, andrejka76,.... in še katero sem sigurno pozabila, vedite, da nekdo močno stiska pesti za vas! :miska::miska::miska:

Jutri imava z :duda: pregled in kakšna pestka bo prav prišla, saj me muči nek izcedek,....

LP :nosecka: Pia73 in :duda: 32t 4/7, ki se mu trenutno močno kolca,... :)-

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.5.2005 19:07:37   
aljča
In Pia kake vrste izcedek te pa muči?
Upam, da je take ko bo izginil sam;).Ma sej se hecam.Jutri imata pregled in vama želim da bosta zrihtala tako kot je treba.
Pr men ni še nič novga še čakam kaj bo.Jutri mam tud zmenjeno pri svoji g.da se pridem pokazat,ker še ni:hudicek:na spregled in mi včeraj test ni nič pokazal.Tko, da bomo vidli pri čem smo al bo pršla teta:hudicek:na obisk ali pa bo kakšno presenečenje.Mislim, da bo tisto taprvo.
Pri nas je bil danes kisel dan zato upam, da bomo jutri imeli en lep sončen in prijazen dan,ko je glih sreda.
Vsem puncam lep pozdrav
Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.5.2005 19:40:17   
biba77
Punce, cist na kratko se javim, ker potem letim z :love: "na zmenek". ;)

Torej, moram vam povedat: V mestu sem danes srecala naso :nosecka: Bambi. Je sla neke dokumente urejat...

Supet izgleda:bravo::bravo::bravo: - ma crte od kopalk, tako, da izgleda, da maximalno izkorisca bolnisko. Sicer nas/vas vse zelo pogresa! 9nebesa in sporoca, da bo v soboto dobila nov racunalnik doma. Potem se internet zrihta in nato ji baje ne pobegnemo vec. :)-:)-:)-

Malo se pritozuje, da se je zredila, ampak, punce, povem vam: Res dobro izgleda!!!!!!!!!!! in sem ji kar malo faus:ups::ups::ups: (ne mi zamerit Bambi...).
Ja, pa dobro se pocuti in vse vas pozdravlja.

:miska:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.5.2005 20:18:33   
Anitka
Hej!

PIA 73 sem vesela, da si razjasnila stvari. Veš sem želela jaz nekaj napisati, saj vem, da si oseba, ki resnično drži z vsemi in misli na vse nas ter nam želi le najbolje. Pa sem si rekla, da boš verjetno kar sama odgovorila :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Za jutri pa vama s :duda: želim le lepe novičke. Naj vaju čuva posebni :angel: in moja :pika:

ALČJA tudi tebi vse lepe želje :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Opa ASTRA a zmenek imata. Predvidevam, da zna biti stvar zelo vroča :ups::ups:;);)Pa lepo se imejta :love::love::love: Ja to ti pa rada verjamem, da naša BAMBI dobro izgleda in če ti lahko izdam sem ji tudi jaz kar malce favš ;););) Sem pa zelo vesela, da končno dobi računalnik in internet :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Pa vračam ji en lep pozdravček.

Punce pridne bodite,

Anitka:pika:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.5.2005 20:49:05   
PiaM
Ja, Anitka in ostale, sem šele malo prej skapirala, da je ta ZA NAS samo za fosilke in upam, da ne bo ktera zamerila, da sem se malo vmešala in še celo pojamrala.Sem prej mislila, da je za vse, ki se trudimo za :modri::roza:, pa ni problema.
Brez zamere...

:rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.5.2005 21:27:03   
Anitka
Hej PIAM, kje pa piše, da je le za fosilke - "za nas" je za vse, ki želite biti v naši družbi. Smo pa ene že tako dolgo v teh nadaljevanjih, da smo postale že fosilke - ne nam uiti :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.5.2005 21:44:24   
PiaM
Hvala ti za lepe besede, nikamor ne bom pobegnila.Sem pa danes res nekam sentimentalna, pa še kaj narobe razumem...:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.5.2005 21:48:37   
Anonimen
A je še katera tu?

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
31.5.2005 21:55:09   
PiaM
No, ta me je pa zdaj še v smeh spravla.:)-

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
31.5.2005 21:58:59   
Anonimen
Em ? :zmeden:
Sej lepo, da ljudi v smeh spravljam...:zmeden2:

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
31.5.2005 22:05:25   
PiaM
matovilcica:bravo:
Zdaj se pa grem k :love: cartat, ti pa lepo uživaj.:rozica:
Nočko:zaspan:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
31.5.2005 22:06:24   
Anonimen
:zmeden:
Tud prav! lepo se cartaj!

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
31.5.2005 23:12:20   
tia
Pozdravček vsem puncam,

bom bolj kratka namreč sem žw tako :zaspan::zaspan::zaspan: in utrujena,celi dan sem bila na okrog dopoldan mesto popoldan starševska šola,sedaj sem pa pred tv malce poležala,zato kar hitro bom smuknila v postljo.

Hvala Anitka ,da si se spomnila,ja jutri imam pregled in si res močno želim,da bo vse OK,:duda: danes kar lepo brca.Včeeraj so mi kar lepo zatekli gležnju in upam ,da me jutri ne bo dala na kakšno dieto,ali ne bom jezna,samo naj več ne gredo kg gor.Kako je bilo poročam,jutri ,verjetno bolj pozno zvečer.

Pia73 tudi zate :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,da vse dobro opraviš jutri.Mislim nate.

Vsem ostalim želim,jutri lep dan tiste ,ki čakate :modri: naj se vam želja uresniči,vse ostale ,ki pa ste v fazi O ali tam okrog pa veselo z užitkom :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:,da bodo sami ++++++++++.

Lepe sanje,:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:,naj bodo :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:vaši varuhi.

pa pa

Tia
:pujs::muca:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
1.6.2005 11:08:12   
pika74
Ojla,

se sam na hit mal oglasim - a ma ktera kej za jest? Jst sm ful sestradana (sva že zjutrej :sloncek: pol pa ni blo cajta za zajtrk:ups: ) :ups::ups::ups:.

Bom kr mal torte kle :torta::torta::torta::torta::torta:.

:rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
1.6.2005 11:38:16   
tinkamiška
Pozdravljene:rozica:

Zadnje čase vas bolj prebiram in manj sodelujem, pa tudi manj sem doma in nimam toliko časa bit na RR-ji.

Danes sem malo žalostna, pa ne zaradi sebe, zaradi prijateljice, pa ne bom tu razlagala, ker bi rada napisala kaj bolj veselega...

Lahko vam napišem, da je z mano vse vredu, da se dobro počutim z izjemo slabosti, ampak se nič ne pritožujem sem jih predolgo čakala:) Jutri imam tretji UZ pregled in zdej bi se pa že lahko videlo kaj več, mogoče kakšna mini rokica:) Možek bo šel zraven, zadnjič je lahko šel tudi v ordinacijo, bomo vidli, če bo lahko šel tudi jutri. Vesela sem vsakega dne, ker nič ne krvavim, ker mi trebušček raste in ker se z mojim možekom tako veseliva najine pikice.

Čez 17 dni gremo na morje, čeprav me malo skrbi, ker je vožnja kr dolga, ampak nočem razmišljat o tem, da bi lahko šlo kaj narobe, ker do zdaj vse lepo kaže in seveda bo tudi naprej vse lepo:)

Mislim na vas in stiskam pesti, da se mi boste kmalu pridružile, čeprav ne vem kdaj katera (ne)čaka:miska::miska::miska:

Za nosečke pa tudi stiskam pesti, da bo šlo vse lepo do snidenja s svojo:duda::miska::miska::miska:

Lepo se imejte in se beremo:rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
1.6.2005 12:22:10   
Gea1
Tolk ste se razpisale, da vas je prav lepo in zanimivo brat.
Jaz se vseh vas vedno spomnem, tistih, ki smo včasih bile na istem in tistih, ki smo na žalost še zdaj na istem.
Prav vesela sem, da je Anitki uspelo odklopiti, kar se seveda jasno vidi že iz njenih sporočil. In jaz sumim, da bo to prineslo same lepe novice.
Pa Bambi močno pogrešam, je taka faca in sedaj prav lepa :nosecka:, kljub kilam. Sploh ne vem, zakaj se sekira, ko pa bi pred pol leta ubijala za to.
Astra upam, da si se imela lepo na zmnku? :bravo:
Pia upam, da si dobro opravila pri zdravnikih, sicer pa ne vem, kaj bi sploh lahko šlo narobe sedaj, ko si že tik pred veselim dogodkom in boš svojega :duda: kmalu zagledala.
Tia kako pa kaj ti? Vidim da kar pestro in da si boš odpočila potem, ko boš v rokah že držala svojega :duda:.
Joj kako čas hitro teče. Se mi zdi da preden :nosecka:, poteka kot staro leto počasi, potem pa kar mimo zdrvi.
PiaM ti pa lepo opravi pri zdravniku zaradi zaostanka :hudicek:. Verjetno so samo hormončki zatrokirali, in ni nič resnega.
Tinka povej ali se že trebušček kaj vidi?

Pozdravček! :sloncek:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
1.6.2005 14:34:39   
Nannn
Hojla bejbe,

Evo se jest mal dodam...danes sem kar utrujena in boli me trebuh,kriz in komaj da sem se pokonci...ni moj dan danes...sem pa drugace kar v redu...kaksen dan bolj v bedu ker me skoz mucijo izcedki enkrat tak drugic spet tak...sem se ze navadila na to in vam povem da sem ze imuna na to..dvakrat sem letela na urgenco sedaj pa samo ze Buscopan jem in ce ne bo nehala krvavet bom zacela z Dabrostonom...zakaj sploh Dabroston?

In ve kako ste kaj?Kaj dogaja kej pri vas?Malo vas berem ampak malo manj pisem...

Lepo se imetje in uzvajte tale soncen dan...

Nannn :nosecka:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.