Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Za nas (232. nadaljevanje)... 25.5.2005 22:10:05
|
|
|
|
biba77
|
Ja, kje pa ste vse? :zmeden::zmeden: "Za nas..." je na tretji strani pristala. C, c, c, zleht... No, jaz sem spet na starih tirih, :hudicek: je sla svojo pot, sem dobre volje in se basem z jagodami. Mmmmmmm... Sem bila bolj v ozadju te dni... Vidim, da je bilo srecanje uspesno - vilincki delujejo in nasveti :nosecka::nosecka::nosecka: s srecanja tudi. :bravo:9nebesa9nebesa9nebesa Z mojim :love: sva polozila aro za moj prvi avtek. :):):) Ni novi, ko pac ma hiska prednost, ampak bo mooj. Vesela... Ceprav se mi zdi, da bi :love: raje vozil mojega kot svojega.:ups: Malo vecji in mocnejsi je od njegovega avta. No, bomo ze... Kako ste nove :nosecka::nosecka::nosecka:? Javite se, da ne bo "Za nas..." zaspala.:zaspan:
|
|
|
|
Za nas (232. nadaljevanje)... 25.5.2005 22:17:58
|
|
|
|
pika74
|
Astra a sm lohk mal 8)firbčna8)? a je to mogoče Peugeot 308 SW ? :metulj:
|
|
|
|
Za nas (232. nadaljevanje)... 25.5.2005 22:20:05
|
|
|
|
aljča
|
Ja zaden cajt Astra da si tole odprla mene tolk hormoni dajejo da se selim iz foruma na forum pa se mi zdi da mi bo računalnik zdele total explodiral,me sploh več ne dohaja.;)Nikjer ni nobenga za čvek.Tko, da tud mene že počas mineva in bom šla pod tuš pa v postljo gledat v strop. Dons je še mal utrujenosti pr men ampak ne več take kot tri dni nazaj groza.Upam, da se bom naglihala in da bom prežvela do ponedeljka ko delam test.Se pa mi vsake tolk časa mal zavrti tko da imam občutek, da mi zopet mal pritisk nagaja.Se vid da tud moja emša šepa:)-;):)-;).Lepo da si si avto nabavla jaz moram še kar mojmu ga žvajznt da se lahk kam odpeljem.Zaenkrat še ni v mojem obračunu ker mi gredo druge zadeve po glav kaj bom nabavla.Pred kratkim sem morala na piko vzet TV ker nam je mašina zatrokirala po 15 leti non stop gledanja.Še dober da je tolk dolg zdržala.;) Drugače je vse po starem.Hudič bo,če bom šla kmal nazaj v službo pol pa zopet ne bom mela cajt viset tle gor:(:(:(. Tko dost je nalaganja še kira druga nej kej pove.Pa papa. Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
Za nas (232. nadaljevanje)... 25.5.2005 22:21:06
|
|
|
|
biba77
|
Pika, zadela si me v razbeljeno rano. Ne, ni Peugeot 307 SW (ki je trenutno moj sanjski avto):(, je pa Astra.:) Bolj pase k meni. :)-:)-:)-
|
|
|
|
Za nas (232. nadaljevanje)... 25.5.2005 22:23:19
|
|
|
|
pika74
|
a zoooo:bravo::bravo::bravo::bravo: a zato si ti Astra;)? pa veš kaj še neki ti morm povedat. Ti si skoz govorla neki o tem, da si premočna in o hujšanju.... pa sploh ne vem, v čem je problem, sej si prou šlank:) zadnč se nisva mele prilike nč poment. Sam tole mi je ležal na duši še od srečanja ;)
|
|
|
|
Za nas (232. nadaljevanje)... 25.5.2005 22:28:23
|
|
|
|
Sisy
|
HELOU "sotrpinke ;)" tudi jaz se zadnje čase bolj "nazaj držim" pa vas bolj samo berem in bolj malo sodelujem....Predvsem zato ker ni pr men v bistvu nč novega,posebnega,čakamo na tetko v juniju, pol bo pa treba "plunt v roke" kot mi je reku zdravnik po operaciji :)- Jutr se poslovim od šivov -jupiiiii :bravo: za vikend pa šibamo babnce na morje uživat pa se sončku nastavlat.....:)Joj tok so zadnji dnevi lepi,sončni da kr pokam od energije...pa ne morm tok kot bi rada ker me okrog trebuha "zateguje":zmeden2: Drgač pa z dragim "že" razmišljava o morju in počitnicah v juliju in sva se letos odločila za Cres....Ampak je problem v tem, ker edino na Cresu je ful mal apartmajev in sob ali pa je že vse zasedeno...v glavnem brskam po netu pa nič ne najdem tko da če ma katera kakšno dobro idejo ali pozna koga ali on pozna od tete,strica, mamo ki je bla enkrat na Cresu pa ve za kakšen apartma...pa tko...mi sporočte :)-:)- nč, grem še mal za knjige....hm ja-junijski izpitni roki kaj čmo :zmeden: pa toook sem :zaspan:.... nč,šibam zdej pridne bodte papa :muca:
|
|
|
|
Za nas (232. nadaljevanje)... 26.5.2005 6:57:57
|
|
|
|
Maša26
|
Bravo Astra, da RR gor držiš :) :bravo: tudi za nov avto! Aja, kako pa da nimaš več slikice od huskyce? Sploh nisem vedela, če si res ti ;) Jaz sem se nekako pobrala po :hudicek:, čeprav me še kar malo stiska.. Na današnji dan sem jo pričakovala in sem se ga tako veselila, ker če jo ne bi bilo itd., no, je pa že skoraj mimo :zmeden2: Sem se spet naročila za naslednji torek za k dr. Rešu, verjetno bom dobila napotnico za HSG.. Vreme je pa fenomenalno!!! Vsaj to ;);)! Lepo bodte Pika74, Sisy, aljča(:miska: za pon)
|
|
|
|
Za nas (232. nadaljevanje)... 26.5.2005 8:50:05
|
|
|
|
larisa
|
Pozdravček punce, ja tale Za nas res ni več kar je bil ampak mi ga moramo zopet oživet!!! Že zato da ne bo Anitka žalostna ko se vrne:bravo::bravo::bravo::bravo: Astra :bravo: za avto, zdej moraš pa za pijačo dat!!!;) Pa previdno po cesti!!! Jaz sem se šele danes (po torku) oglasila, namreč v torek sva imela z :love: 2. obletnico poroke in sva malce preveč šampanjčka popila in je bila včeraj glava kot sod in se nisem uspela nič javit!!! Punce mene pa neki že dooolg cajata matra in me zanima če vi veste kako in kaj!!! Kje je Klarisa, kaj se dogaja z njo oz. kaj se je zgodilo da je čist izginla???? Pa še Skye se mi zdi da štrajka:zmeden::zmeden:??? No upam da me boste mal razjasnile in vas lepo pozdravljam!!! P.s. Pika a tebe mal meče:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Za nas (232. nadaljevanje)... 26.5.2005 9:05:16
|
|
|
|
koala
|
Hojla!!!!!!!!!! Astra :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za astro, pa le previdno na cesti! Vidim da imamo nekaj novih noseck. Cesssssssssssssssstttttttttttttiiiiiiiiiiiiitttttttttttaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmm!!!! Aja, a vam nekaj povem? Vcerja sva opravila vse formalnosti, ki so potrebne za vstop na cakalno listo na celico. Torej bila sva pri socialni delavki, ni bila najbolj simpaticna, a hvala bogu sva jo gledala vsega 5 minut. Potem sva sla k pravnici, ki je zelo prijazna in ustrezljiva, pa je rekla da sva skoraj bolj informirana kot ona! Hvala RR in MON! Pol pa sva sla se k psihologu, ki je bil zelo zelo prijazen, pa smo debatirali in se pogovarjali in razglabljali, skratka pri nejm sva se zadrzala skoraj eno uro. Tako, da so zdaj vsi papirji na poti, zdaj pa cakava samo se na odobritev komisije, ki pa jo pricakujemo se pred dopusti, tako da JUHUHU zdaj sva pa res blizje najini :duda:! Koala
|
|
|
|
Za nas (232. nadaljevanje)... 26.5.2005 9:07:04
|
|
|
|
biba77
|
Ojla, vsem! Pika74, najprej me piknes z Puegeotom, potem pa mi laskas o moji postavi? :)-:)-:)- No ja, 6 kg manj me je od takrat, ko sem prvic zacela o hujsanju govorit.:bravo::bravo: Sicer pa to gre pri meni taaaakooo pocasi...:( Astra pa nisem zato, ker bom Astro dobila, ampak ker je od moje :kuza: mama Astra. ;) Ampak, mi prav pase se en avtek s takim imenom. :)- Ceprav me moj :love: bolj in bolj "masira", da bi on mel tega, jaz pa Xsaro. Mi je ze povedal, kak je Xsara mehkejsa, novejsa, kak ma klimo... :)-:)-:)-:)- Danes gremo placat, pa pogodbo dvignit in staro prometno, jutri pa ze po mojega konjicka. :bravo::bravo::bravo: Aja, glede pijace: Ce katero srecam se lahko zmenimo.8)
|
|
|
|
Za nas (232. nadaljevanje)... 26.5.2005 9:12:00
|
|
|
|
pika74
|
larisa mene zmer mal meče :)-:)-:)-
|
|
|
|
Za nas (232. nadaljevanje)... 26.5.2005 9:21:47
|
|
|
|
larisa
|
In prav je tako:bravo::bravo::bravo::bravo: Klarisa????? Veš al ne??
|
|
|
|
Za nas (232. nadaljevanje)... 26.5.2005 9:24:19
|
|
|
|
pika74
|
a reeeeeeeeeeeeees :love::love::love::love::love: sm ti glih misnla mal kontrole narest - evo šesti čut deluje ;):bravo::bravo:;)
|
|
|
|
Za nas (232. nadaljevanje)... 26.5.2005 9:33:23
|
|
|
|
pika74
|
joj res me meče 8):((8) larisa NI ENAKO klarisa :ups::ups::ups::ups::ups: sorrrčy klariso mam vsake tok cajta pod kontrolo;) zdele sm pa čist pomešala :ups:
|
|
|
|
Za nas (232. nadaljevanje)... 26.5.2005 9:39:41
|
|
|
|
larisa
|
Ah ti naša pika, nič hudega:), vsak se kdaj zmoti,... Ja pa veš kaj je s Klariso, ko praviš da jo maš vsake toliko pod kontrolo?
|
|
|
|
Za nas (232. nadaljevanje)... 26.5.2005 9:40:42
|
|
|
|
biba77
|
Pika74, kaj se to s tabo dogaja? Vse mesas, odgovarjas na svoje poste, vse je smesno... :zmeden: Daj, povej, kje si se nalezla, da se jaz grem po eno dozo...:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- drugace bom tezko jutri/petek docakala.;)
|
|
|
|
Za nas (232. nadaljevanje)... 26.5.2005 9:43:23
|
|
|
|
anadejka
|
Wauuuuu Koala:bravo::bravo::bravo::bravo:bravo res,da se premika naprej in držim :miska::miska::miska: da bosta čimprej dobila svojo srečo!!!! Pika v službi ga ne smeš cukat.Kr prznej,sej si se sama zdele izdala:)-:)-:)-.Dej pršpari tiste borovničke:)-:)-:)- Astra ko se dobimo na naslednjem srečanju,me pelješ en krog,a vela?;)
|
|
|
|
Za nas (232. nadaljevanje)... 26.5.2005 9:47:09
|
|
|
|
pika74
|
punce, pomoje sm se včeri nalezla od une Zad3te al kako se že napiše :)-:)-:)- OK sej zej bom pa mogla nehat, k je direktor pršu u firmo8)
|
|
|
|
Za nas (232. nadaljevanje)... 26.5.2005 10:04:28
|
|
|
|
Gea1
|
Joj kak fajn, da ste spet oživele Za nas. Kje ste vse punce? :zmeden2: Vas prav pogrešam in zdi se mi, da tale RR ni več tolk in. Vse manj in manj je zanimivih tem, ali pa se samo meni zdi, da je tako. Ker se staram oz. sem že tako dolgo tu. :( Larisa, a si rihtata stanovanje. :bravo: Tudi mene še čaka nova kuhinja in dnevna soba. Ampak kar odlašama, ker je s temi delavci hudič, pa še ful umažejo vse skupaj. Tako da me kar zmrazi, da bi jih spet gledala. Ampak slej kot prej se bova morala odločit in se angažirat. Čeprav sma oba bolj lene sorte za te stvari. Raje dava denar in kam greva. Vse za užitek pravijo. Koala kdaj bo pa tvoja ohcet? In super, da se stvari premikajo. Astra ti pa le uživaj v svoji novi astri in pripelji se kaj do naših krajev. :sloncek: Zadnjič sva šle na klepet s Tinkomiško in je blo prav fajn. Tako da še bova morali ponoviti. In če bo katera za, se nama lahko pridruži na :kava:. Punce, a ste kaj vesele, ko je zunaj tako toplo in ko bo vikend ful fajn za kam it. A imate kakšne posebne plane? Kam in kdaj greste pa kaj na dopust uživat? :morje:
|
|
|
|
Za nas (232. nadaljevanje)... 26.5.2005 10:34:14
|
|
|
|
PiaM
|
He he he babike, ste prav face, tak ste me nasmejale v tem prelepem jutru, toliko pozitivne energije...:bravo: :)- ;) Lepo da se tema nadaljuje, razmišljam, ktera si jo je omislila-prav lepo.Nekaj za dušo.;) No, Astra, zdaj pa te ne bom mogla več prepoznati po avtu, če se boš kaj mimo peljala.Upam, da se kaj srečava, pa greva res na eno :kava:.Da bi ti avtek lepo služil in da ne bo noga pretežka.:) Jaz sem malo na trnjih kaj bo juti, ko delam test po 8 dneh zamujanja, saj danes tetke s Krvavca še ni, pa me malo skrbi to, če ne bom razočarana, če bo -. Koala, želim ti, da ti čimprej mine čas do pridobitve :duda:, ostalim pa da jim čimprej rata po naravni poti in da bomo vse kmalu na srečanju že :nosecka:. Ja, res - kdaj bo naslednje srečanje.Jaz sem definitivno za.Se mi zdi, da vas sedaj že kar pogrešam, ko se dosti beremo po tem, ko smo se spoznale in bi se lahko spet kaj dobile. Astra, če boš imela kaj časa, pošlji v nabiralnik in se kaj dobiva.:) Obilo sončka in pozitive še naprej ter da Anitka čimprej prebrodi krizo in se vrne med nas.:) :rozica:
|
|
|
|
Za nas (232. nadaljevanje)... 26.5.2005 10:48:31
|
|
|
|
Gea1
|
PiaM jaz pa mislim, da si ti naša nova :nosecka:. Zato le pogumno jutri. Pa imaš kakšne konkretne znakce, ki bi lahko nakazovali na :nosecka:.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.