|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za nas (229. nadaljevanje...)
17.5.2005 8:48:29   
biba77
Pozdravljene, drage moje! :rozica::rozica::rozica:

Spet smo zlezle na drugo stran...

Kako ste?

Jaz sem taki vozek... :zmeden::zmeden::zmeden: Na 25. dan sem delala test, ki je NORMALNO bil negativen in zdaj sem totalno :(.
Se vedno se vrazeverno oklepam mnenja, da tak ne bo nic, ker sem imela vceraj in predvcerajsnjim taki napad na cokolado... :((:((:((

Anitka :pika:, kako si ti? Kdaj nas bos razveselila z novicko?

Simona :metulj:, drzim :miska::miska::miska:.
Seveda tudi ostalim, samo punce, se opravicujem, ampak razpolozenje mi je slo tako v -, da sploh ne vem, katera se caka in katera vec ne caka...

Upam, da bosta Aljca in Mojca 9000 zagledali :modri: cez 2 tedna! :miska::miska:

Grem zdaj delat... :(
Neposredna povezava do sporočila: 1
17.5.2005 8:55:19   
Skorpija
Pozdravljene punce!

Astra, res si bila malo prehitra s testom. Pomiri se in glavo gor, vse bo OK, tudi za nas pride čas...

Moja M se še vedno nekje skriva in zdaj me že malo skrbi kje se je zgubila... Nosečka nisem, tako da ne vem kaj se z mojim telesom spet dogaja, sem se pa odločila da do novega leta ne grem do G, ker si želim sproščenega pol leta preden bi se mogli res odločiti za karkoli naprej. Če bo šlo tako naprej bom čez tri mesece že fosilka a raje še malo počakam z nadaljno akcijo, ker greva septembra na dopust in v to polagam veliko upanja ;)

Punce, ta teden vas bolj hitro berem, ker je dela čez glavo in kakor vidim je srečanje uspelo, optimistične ste pa tudi... Torej, glavo gor, držim pesti za čimveč :modri: in :love: !

pa pa

S.

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.5.2005 8:55:31   
Linda25
Draga Astra,

ne bit potrta. Zakaj si delala test tako zgodaj?

Sama veš, da redkokateri pokaže tako zgodaj. Vedno je bolj počakati vsaj do zadnjega dne, pa še takrat je bolj priporočljivo čim kasneje testirati.

Ne obupaj. Saj veš: Upanje umre zadnje.

Samo ne obupaj. Vse bo že tako kot mora bit.
Verjemi.
Vse bomo enkrat zagledale tako pričakovanin želeni :modri:.

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.5.2005 8:58:25   
buškica
Astra, jest sem se v petek kr zjokala, ko je začela nakazovati da pride (M:hudicek:). Sploh nisem mogla več, vse mi je dol padlo, ampak zdej sem spet ok, samo dušo sem si pa morala olajšat. Hvala bogu da sem imela takrat ob sebi prijateljico, ki me je poslušala in potolažila. Vsak meses me ta M, spravi v slabo voljo in vsak mesec ko zamuja imam žarek upanja.

Ampak me se ne damo, ker smo borke in tudi nam bo kmalu posijal žarek upanja in bomo pestovale svoje :duda:.
Zato optimistično v nov dan.

lep pozdrav buškica

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.5.2005 8:58:40   
pupika
Astra malo še počakaj, kake 4 dni, potem pa zopet naredi test.
Tole s čokolado pa naj bi držalo veš. Ko je moja mlajša sestra zanosila ji je par dni pred M full pasala čokolada, ker ponavadi ji niti malo ni dišala pred M.
Jaz se pa tudi spomnim, ko sem bila pri moji sestri decembra, sem pred mojo M en dan samo čokolado jedla, takrat sem mislila da mi paše zaradi tega ker bom dobila, pa sem se motila.

Astra, Aljca in Mojca 9000 držim :miska::miska: za vas da boste ugledale :modri::roza:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.5.2005 9:03:31   
Gea1
Astrica, so te pa prsti srbeli, a? ;) Za test je definitivno prezgodaj in tudi, če bi bila :nosecka: še ne bi pokazal. Tak da,... je še vedno upanje. :bravo:
Jaz se v redu, polna energije za nov delovni dan. Samo se mi je včeraj nekaj avtomat za kavo pokeglal, tako da ne vem, kako bom prišla do svoje :kava: danes.
Tak lep sonček sije zunaj, da bi kar šla iz pisarne in cel dan v luft gledala. Se me zadnje čase takšna lenoba drži, da je kaj. Izgleda, da je pomladanska utrujenost pritisnila :zaspan:.
kako pa ste kaj ostale?
Za Anitko in Simonos itak vem, da moram pesti na vso moč držat.
Nežo je na žalost obiskala naša stara znanka :hudicek:, a naslednji mesec, je mesec junij. :bravo::bravo: Najbolj ploden in najbolj vesel. Nosečke bodo deževale kot v nevihti, boste videle.
Kako pa kaj nosečke, a ste v redu?
Tia, Nann, Cmokec, Tinkamiška, Bambi in Pia?

Pišite kaj! :kuza:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.5.2005 10:03:10   
biba77
Ja, Gea1, zelo srbeli... Tako je to, ce imas test doma...
No, ja... Saj sem ze boljsa. Hvala vsem :rozica::rozica::rozica::rozica:. Tolazim se, da je WC se vedno moj zelo dober prijatelj. :) Pa zeja. :)-
Samo sem jezna na sebe :grrr:, ker sem vilinski obesek doma pozabila. :( Zjutraj sem zaspala, pol pa na hitro...
No, vsaj vreme je ok - ne dezuje. :)
Pridne bodite!
:miska:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.5.2005 10:09:18   
PiaM
Pozdravljene, punce.Trenutno ne razmišljam o nečakanju na M, razen ko sem na RR, se spomnim.Imam lekcijo iz prejšnjega meseca, ki je, upam, ne bom več ponovila.Zato sem si zadala ta mesec, da naredim test po najmanj 1 tednu zamujanja, če bo sploh ta :hudicek: zamujal.
Astra, glavo pokonci, nič še ni izgubljeno.Probaj pozabit zdaj na ta test in čimlepše preživet teh par dni, da vidiš ali ti bo zamujalo in potem narediti še en test.Vsekakor ti držim :miska:, kot tudi vsem ostalim ne čakajočim.
Lep dan želim še naprej in uživajte, babike.

:rozica:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.5.2005 10:42:43   
simonas
Zdravo punce!

Malo sem si pavzo vzela, ker sem čisto na trnih, pa sploh ni fajn delat. Samo na WC dirkam gledat, če so kake spremembe in če naj spet :(( ali ne... Kak sem zmedena. Za znoret.

Ker pa še to ni dosti, me je program za plače opeharil in moram zdaj popravke delat. Sicer se nihče ne bo bunil, ker so plače že izplačane, sem pa jaz zato :grrr:...

Tako da sem definitivno rabila malo pavze, da malo preberem kaj ste napisale in se vam za minutko javim.

:miska::miska::miska: za vse, ki jih potrebujete.

Simona

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.5.2005 10:43:02   
larisa
Punce čao,

no sedaj ko sem dala malo na off delanje :duda: sem tud tule gor bolj malo ampak vseeno vas mal počekiram ampak pišem pa res ne ker se mi zdi ko daš na off da pol kr nekako nimaš o čem pisat, ker je vse povezano z temi našimi težko pričakovanimi :duda:.
v glavnem uživam 100 na uro. :kuza: okoli in se zabavam!!!
Anitka sedaj pa že vse držimo pesti da tokrat uspe :miska::miska::miska:
Astra ne bit žalostna, ne delaj testa čez dva tri dni, ker pol bo pa tvoj srček res trpel, ampak ga delaj ko ti bo finoooooo zamujala!!!! Sej bo, veš!!! A zdaj nimaš klomifena???
Vsem želim prav lep dan in čim več veselja in sproščenosti!!!:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.5.2005 10:45:51   
biba77
Ja, Klomifen imam... Saj, zato pa se se bolj noro zdaj pocutim, ko razmisljam, zakaj sem tako hitro naredila test. Saj pravim: VOZEK...
:)-

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.5.2005 10:47:31   
Pia73
Astra saj veš, da si jaz močno želim nazaj bibo77,.:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

biiiiiibaaaaaaaa77!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.5.2005 10:50:50   
Gea1
Larisa a ti si tudi na off. Tudi jaz namreč ta mesec :sloncek: iz čistega užitka in ti povem, da je prav fajn.
Od RR se pa še vedno ne morem odklopiti. Ampak važno je, kako se počutiš navznoter. Ker potem je vse lažje in ne tako napeto.
Da bi le trajalo.

Lepo se imejte na ta lep pomladni dan! :kuza:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.5.2005 12:16:13   
Špelka
Nič hudga, Astra, sej doma tud fajn energijo dela - upam da je na pojstli :)-:)-:)-:)-

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.5.2005 12:19:18   
biba77
Ne, blizu neuporabljenega testa pa je... :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.5.2005 12:28:11   
tinkamiška
Astra:) jst tudi stiskam pesti:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:, da se bo kr naenkrat oglsila Biba77:)

Ja pa Anitka je tudi sumljiva:zmeden2::)
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Tinka

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.5.2005 12:42:56   
Kornelija
Astra ti si pa res malo prezgodnja.;) Čeprav si mogoče noseča( držim pesti :miska::miska::miska: )ti tega noben test še ne bo pokazal tako zgodaj. Kateri je že tisti usodni datum(24)? No jaz bom :hudicek: dobila 24, čeprav mojega :love: nekaj mantra ta mesec in samo dneve šteje, kdaj je bila O in koliko še je do:hudicek:
se mi zdi, da bi že kar on rad delal zdaj test:)-:)-

Anika, tako se veselim tvoje novičke čez dva dni, da če te bo :hudicek: spet presenetila bom kar:((:((:((

Simonas tudi zate močno stiskam:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Punci, ki sta bili včeraj na inseminaciji pa lepo čuvajta vstavljene pikice, da bodo hotele vstran od vaju šele čez 9 mesecev:angel::angel::angel::angel:

Vsem na forumu čimveč uspehov, ker potem je tudi tukaj bolj veselo:bravo::bravo::bravo::bravo:
Kornelija

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.5.2005 12:45:05   
simi73
Astra, si tako kot jst mal preveč nestrpna:)-:)-:)-;) Ne bit slabe volje, čez par dni naredi test ponovno in močno držim :miska::miska::miska::miska::miska:, da pa ti je tokrat uspelo.
Tudi Simoni želim, da se njena:hudicek: ne prikaže vsaj eno leto:miska::miska::miska::)-
lp, simi

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.5.2005 14:08:06   
simonas
Da bi se vam vsem beseda pozlatile...:rozica::rozica::rozica:

Saj bi rekla da bo ko bo, a kaj ko mi gre vse narobe. Babici gre spet malo na slabše. Doktor sumi na infekcijo in je že obljubil, da bo šla nazaj v bolnico, če ne bo boljše. Kar kri gre iz nje. Tu imam inšpekcijo, pa zato ne morem biti doma, pa še :duda: si tako močno želim, da me kar pipa...

Eh, pa če vsem rata, bo pa ja še meni... in vam...:metulj:

Simona

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.5.2005 19:10:35   
Anonimen
:)Hojla punce!

Sicer sem jaz bolj med ta novimi, pa zdaj me ze kar nekaj casa ni bilo naokoli, saj sem se prejsnji teden namrec porocila in smo bili seveda po pricakovanju super busy!!! Porocni dan je bil super, bom par slikic prilozila v moj album, ce si zelite tudi ve ogledat vse skupaj. Si kar naprej ogledujem moj prstancek na levi roki!:)

Pred kratkim sem bila pri osebnem zdravniku, in sva se malo pogovorila o vsem skupaj, in mi je predlagal, da naj si zacnem meriti bazalno temperaturo itd. pa sem nekje po 4 dnevih se vsega skupaj navelicala, tako da zdaj... pac ko bo, bo. Naslednji teden imam rojstni dan, ne bi bilo boljsega darila, kot plusek na testu!:modri::duda::roza:

Drzim pesti za vse nas! Pridne bodite punce! Se tipkamo! Rozica za vse vas!:rozica:

(odgovor članu biba77)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
17.5.2005 20:01:05   
Anitka
Hojla bejbe!

Sem spet malce zapravljala in hodila po tur. agencijah ter iskala kak pameten apartma nekje južno od Splita. Upam, da najdemo kaj, ker je malce problem dobit apartma za 4 osebe z dvema ločenima spalnicama. Bomo videli kaj bojo rekli jutri.

Drugače pa upanja za :modri::roza: tudi ta mesec nimam več kaj preveč. Izcedek me je ponovno izdal in treba se je očitno sprijazniti, da bom rabila dodatno pomoč. Sem pisala že malce višje kaj mi je odgovoril dr. Pušenjak. A mislite, da bi mi moja G tudi lahko predpisala Dabroston ali je bolje, da počakam do 21.7., ko grem spet v MB? A se Dabroston jemlje več ciklusov zapovrtsjo, ali kako?:zmeden2::zmeden:

ASTRA a ti si se pa že danes želela spremeniti v Bibo 77?;) Ti, ti nestrpnica ena ;);) Držim pestke :miska::miska::miska::miska::miska: da vsaj tebi uspe, če že meni noče ta mesec.

SIMONAS tebi pa dobro kaže, kaj? Seveda so :miska::miska::miska::miska::miska: tudi zate.

SKORPIJA držim pestke tudi zate, da ti uspe še letos.

GEA 1 a misliš, da te le lenobica daje?:zmeden::zmeden2: Jaz upam, da te bo prav kmalu začela dajat :nosecka:

PIAM tudi zate upam, da si že nova srečka :nosecka:

LARISA tako se govori :bravo::bravo::bravo::bravo: In blagor tebi, ko ti uspe dati se na OFF. Jaz se tudi trudim pa mi ne gre ravno najbolje.

O Muca Muca je pa gospa postala. Čestitke :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: in želim vama, da se vajina družinica kmalu poveča za kakšno :duda: ali :duda::duda: Upam, da boš za rojstni dan dobila najlepše :darilo: :miska::miska::miska::miska::miska:

:nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:kako pa ste kaj ve? Upam, da se vse dobro počutite in da vam :duda::duda::duda::duda: ne negajajo preveč ;);)

Lepo bodite pa piiiiiiiiišiiiiiiiite,

:pika:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 21
17.5.2005 20:58:44   
tinkamiška
Jst sem se tudi danes potepala, sem bla z možekom v MB in sva šla v Mullerja mal zapravljat:) Je treba nabavit kozmetiko, če čem bit vizažist:) Je fajn zapravljat, ampak zdej pa ni več dinarčkov:zmeden:

Iz dneva v dan se spopadam z slabostjo in mi že kr počasi ratuje it med ljudi, ker je zoprno, če nekoga srečaš in ti je grozno slabo, pa ne smeš pokazat, ker potem se pa začne naval vprašanj, na katera še nebi rada odgovarjala. Bova še malo počakala, sva se odločila.

Vidim, da vas je kar nekaj, ki čakate na:modri::roza: ali + in jst močno stiskam pesti:miska::miska::miska:

Anitka, mi je hudo zaradi tvojega izcedka, ampak kolker sem prebrala naj ne bi bil ovira za zanositev. Veš jst še vseeno upam, da packe:hudicek: ne bo. Če se pa slučajno prikaže pa držim pesti, da zadnjič:miska::miska::miska: Potem naj pride šele čez kakih 9 mesecev:rozica::rozica::rozica:

Muca Maca:)čestitam vama!!!!:rozica::rozica::rozica:
Vem kako lepo je gledat prstanček na svoji roki, še lepše pa ga je gledat na moževi:love:, meni se zdi tako zapeljiva:love::love::love:

Lepo vas pozdravljam deklice in vam želim vse lepo:rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 22
19.5.2005 9:52:26   
biba77
Ojla,

danes pa je zelo prijetno vzdusje na RR. Se vidi, da je dez mimo in soncek kuka.
Samo, jaz sem se vedno :zaspan:...

Punce, jaz vas zdaj tak rada berem, ko vas poznam. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Si vsako extra predstavljam, ko ji kaj napisem. Ob Baguski se seveda se vedno nasmejim, ko pac poznam samo njeno maskoto. :)-:)-:)-

Odlocila sem se, da bom delala test v nedeljo ali ponedeljek zjutraj (ce me :hudicek: ne prehiti prej...).
Kaj pa ostale cakajoce? Kako kaze?

Kako pa ste :nosecka::nosecka::nosecka:?

Lep dan vam se zelim...

:miska:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?